Corren > Nyheter

Thursday, 21 January, 00:32

Corren - 14 jan 21 kl. 08:00

Trots osäkra läget – LFC planerar för publik i vårLinköpings FC planerar för publik på allsvenska matcherna i vår. ”Vi utgår från att ska det bli ett normalår”, säger klubbdirektören Frida Andersson..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
LFC, FC, Frida Andersson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trots osäkra, läget, LFC, planerarför , publiki vår
DI - 10 sep 18 kl. 06:45

Räntor och valutor: Små reaktioner för kronan – trots osäkra läget

Kronan visar små reaktioner efter det svenska valet trots det fortsatt osäkra läget.  SEB skrev i en kommentar att valet som väntat bekräftar ett nytt inhemskt politiskt landskap..

SVT - 10 sep 18 kl. 09:08

Lugn börshandel trots osäkra läget

Aktiemarknaden verkar ta osäkerheten om det parlamentariska läget med ro. På Stockholmsbörsen har aktiekurserna knappt rört sig i den inledande handeln..

BT - 19 dec 14 kl. 19:38

Efter lång tystnad - nu svarar Silfverklinga om maktläget

Patric Silfverklinga, gruppledare i SD Borås, har länge vägrat svara på frågor från BT. Nu ger han svar om maktläget i Borås, svenskhet och partiets allt tydligare framlyfta nationalism. Vad är din kommentar till beskedet att de rödgröna kommer att lämna ifrån sig den politiska makten?

Sydsvenskan - 27 sep 15 kl. 12:19

Mc-olycka vid Silvåkra

En motorcyklist har kört omkull på vägen mellan Harlösa och Veberöd i höjd med Silvåkra. Skadeläget är inledningsvis oklart. Polis, ambulans och räddningstjänst har skickats till platsen.

GöteborgsPosten - 19 okt 17 kl. 15:33

Svensk Irakstyrka blir kvar – trots läget

Regeringen vill att den svenska insatsstyrkan i Irak blir kvar, trots det osäkra läget. Men Sverige måste ha beredskap att snabbt avbryta och dra sig hem, anser en försvarsexpert..

UNT - 19 okt 17 kl. 15:32

Svensk Irakstyrka blir kvar – trots läget

Regeringen vill att den svenska insatsstyrkan i Irak blir kvar, trots det osäkra läget..

Sydsvenskan - 19 okt 17 kl. 11:12

Svensk Irakstyrka blir kvar – trots läget

Regeringen vill att den svenska insatsstyrkan i Irak blir kvar, trots det osäkra läget. Men Sverige måste ha beredskap att snabbt avbryta och dra sig hem, anser en försvarsexpert. Sverige har i dag knappt 70 soldater på plats i Erbil i norra Irak som ut.

GöteborgsPosten - 19 okt 17 kl. 16:23

Svensk Irakstyrka blir kvar – trots läget

Regeringen vill att den svenska insatsstyrkan i Irak blir kvar, trots det osäkra läget. Men Sverige måste ha beredskap att snabbt avbryta och dra sig hem, anser en försvarsexpert..

GöteborgsPosten - 09 dec 17 kl. 08:00

Det osäkra läget kvarstår

De rödgröna må ha ett försprång, men det kan snabbt smälta bort. Att MP, KD och L lever farligt innebär att regeringsfrågan blir än mer osäker. Om något av partierna åker ut skulle det kunna avgöra vilket block som får första tjing på regeringsmakten..

Nya Wermlands Tidningen - 04 maj 20 kl. 20:11

Skördefesten satsar trots osäkra läget

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.