GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 28 January, 03:16

GöteborgsPosten - 13 jan 21 kl. 18:26

Efter nya reglerna – användare rasar mot succéappenWhatsapps användare flyr till konkurrent efter att tvingats dela data med Facebook.
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Facebook

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter nya reglerna, användare, rasarmot , succéappen
IDG - 22 maj 13 kl. 15:07

Flickr-användare rasar - vill ha tillbaka det gamla gränssnittet

Tidigare skrev vi om uppdateringarna till den mobila Flickr-appen. Liknande utseendeförändringar har också blivit verklighet på Flickrs hemsida vilket har fått användarna att rasar mot tjänsten på sidans forum..

Dagens PS - 06 okt 16 kl. 07:55

Användarna varnar: Svenska succé-appen drabbat av virus

Har du Spotify på din dator finns risken att du indirekt kan ha drabbats av ett virus. I alla fall om du använder gratisversion som visar annonser i musiktjänsten applikation, rapporterar Breakit. Enligt technyhetssajten började larm om illasinnade annonser cirkulera på nätet på onsdagskvällen och flera användare vittnade på forum om att pop-up-fönster som ledde till eventuellt skadlig kod dök upp när Spotify öppnades.

Dagensanalys.se - 04 sep 17 kl. 10:01

Okej inga fler användare men tiden i appen ökar trots allt

Snapchat slåss mot jättar som friskt kopierar alla innovationer som appen lanserar. För att konkurrera måste Snapchat profilera nya mått och tid i appen verkar fungera bra. För marknadsförare som vill ha koll på Snapchat är det alltså tid i appen som är deras nya mått för framgång.

Dagensanalys.se - 18 okt 16 kl. 20:32

Facebook bjuder på sin teknik till app-utvecklare för att kunna rikta push-meddelanden till användare

Det är inte längre nytt och coolt att släppa en ny app, medan allt fler utvecklare tar fram nya appar minskar nedladdning och användandet av appar. Man vill ha nyttoapprar som hjälper en i vardagen, inte en app för att kunna beställa en hamburgare eller en kaffe. Det blir bara mer komplicerat än att be om sin meny eller kaffe och få den serverad inom en minut.

Dagensanalys.se - 25 feb 18 kl. 20:51

Vero utmanar Instagram – Antalet nya användare skapar problem

Artister flyttar in i det nya sociala mediet Vero som öppet utmanar Instagram Appen och det sociala nätverket Vero är det nya Instagram för kändisar. Men den stora antalet användare som har anslutit sig har lett till att appen har slutat fungera. Många människor upptäcker att de inte kan registrera sig på grund av tekniska problem.

Dagensanalys.se - 01 mar 17 kl. 10:01

”Roligt att kunna göra ett av världens största sociala nätverk tillgängligt för våra Smart tv-användare”

Facebooks nya video-app för tv blir tillgänglig på Samsung Smart tv inom kort. I den här artikeln kan du läsa om hur appen fungerar. – Det är roligt att kunna göra ett av världens största sociala nätverk tillgängligt för våra Smart tv-användare.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Mobbing-appen tappade användare – nu stängs den ner

Appen Secret, som varit i blåsväder, stängs snart ner. Appen som används för att dela text & bild anonymt, har tappat användare sedan det visades sig att den främst användes för nätmobbing. – Secret har inte allt blivit som jag visionerade mig när jag startade appen, säger företagets VD David Byttow i ett uttalande.

DI - 14 jun 18 kl. 13:49

Succéappen blir bok

Utbildningsappen “Digital Marketing Pro” är världens största och högst betygsatta oberoende app inom kategorin digital marknadsföring. Med användare från 165 länder är den vad vi kallar, en succésaga..

DN - 24 apr 19 kl. 19:12

Succéappen tvärvänder – slutar sälja data efter DN:s frågor

Med över 200 miljoner användare har Ask.fm varit en av de största tjänsterna som säljer användarnas platsdata. Men efter att DN ställt frågor om handeln tvärvänder företaget, skriver om policys och lovar: Ingen sådan information ska säljas.

Dagensanalys.se - 06 feb 20 kl. 17:39

Allt du vill veta om succéappen TikTok

Att TikTok seglat upp som en raket vet vi nog alla. Men vad gör man egentligen i appen? Hur fungerar den?

Dagens PS - 19 mar 18 kl. 06:14

Jätteläcka drabbade 50 miljoner Facebook-användare

Facebook suspenderade analysfirman Cambridge Analytica i torsdags men enligt New York Times hade företaget en betydligt större tillgång till Facebook-data än vad techjätten vill ge sken av. Totalt lyckades analysfirman komma över privat information på över 50 miljoner användare utan deras tillåtelse, enligt tidigare Cambridge-anställda samt dokument som tidningen har kommit över. Detta innebär att det är en av de största dataläckorna på Facebook till dags dato.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.