Corren > Nyheter

Wednesday, 20 January, 23:46

Corren - 14 jan 21 kl. 07:45

Läge för distansundervisning i högstadietFör några veckor sedan var 15–17 åringar flest till antal bland positiva i covid..
Läs mer på Corren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lägeför , distansundervisningi , högstadiet
YLE - 03 dec 14 kl. 08:08

”Distansundervisning ingen lösning på skolspar”

Lärarna är förvirrade över planerna på stora nedskärningar i gymnasierna och yrkesskolorna. Hur ska man effektivera verksamheten om man ska spara hundratals miljoner utan att gallra i skolnätet? Ordförande för Finlands svenska lärarförbund, Christer Holmlund är fundersam kring det han hört om regeringens planer för undervisningen på andra stadiet.

SVT - 21 mar 20 kl. 12:11

Finland ändrar linje: Elever i lågstadiet får gå i skolan – vid behov

Den finska regeringen har ändrat riktlinje för de stängda skolorna och ger alla barn i lågstadiet möjlighet att gå i skolan vid behov. Dock kvarstår uppmaningen att eleverna ska delta i distansundervisning i den mån det går..

Blekinge Läns tidning - 03 apr 20 kl. 05:00

Varför införs inte distansundervisning på högstadiet?

Att enbart lita på att alla tar sitt ansvar räcker inte. En hel del föräldrar skickar sina ungdomar till skolan även när de är sjuka. Nu när det handlar om liv och död för oss alla, är inte hälsan viktigast då?.

YLE - 30 jan 17 kl. 06:08

Åtgärder för bättre luft i Kyrkslättskola effektlösa: "Efter jullovet kom utslagen igen som svampar"

76 personer har fått symptom eller misstänkta symptom av inomhusluften i lågstadiet vid Winellska skolan i Kyrkslätt. Det här visar en enkät som Hem och Skola i Kyrkslätt har gjort. Enkäten om inomhusluften i Winellska skolans B-byggnad, det vill säga lågstadiet, gjordes under knappt två veckor i januari men gäller för situationen under hösten.

YLE - 04 sep 13 kl. 04:00

Gymnasierna i Raseborg klarar sparkuren bra

Trots sparprogrammet inom bildningen i Raseborg ser gymnasierna i staden ut klara nedskärningarna rätt väl. Pengarna per elev minskar inte trots att timresursen enligt planerna skärs ner med upp till 50 000 euro eftersom antalet elever krymper. En del utmaningar innebär färre elever och mindre pengar ändå, säger Marianne Pärnänen som är rektor för Ekenäs gymnasium Skolorna vill ha så bra och brett kursutbud som möjligt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.