Nerikes Allehanda > Nyheter

Sunday, 24 January, 03:27

Nerikes Allehanda - 14 jan 21 kl. 07:40

GRAFIK: Ännu ett dödsfall inrapporterat ►Så många har testat positivt där du bor51 covid-patienter vårdades på något av länets tre sjukhus under gårdagen. Det totala antalet....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Grafik

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: GRAFIK, Ännuett , dödsfall, inrapporterat, ►Såmånga har , testat, positivt där du bor
DN - 17 feb 19 kl. 11:06

Grafik: Så fördelas skjutningarna i Sverige

Antalet skjutningar i Sverige låg kvar på ungefär samma höga nivå förra året som 2017. I DN:s grafik framgår bland annat hur stor andel som resulterar i dödsfall, var i landet och på vilka veckodagar de flesta äger rum..

Skånskan - 09 aug 16 kl. 06:00

Antalet dödsfall har ökat kraftigt – ”Befogat med en varning”

SKÅNE Sedan slutet av april har det inträffat 20 dödsfall i landet där akrylfentanyl har funnits med i bilden.
I åtta av dessa fall har akrylfentanyl varit dödsorsaken.Siffrorna kommer från Rättsmedicinalverket i Linköping.

Ekonomistas - 21 mar 20 kl. 08:32

Värdering av coronavirusets dödsfall

Det här är ett gästinlägg av Mats Bergman, professor i nationalekonomi vid Södertörns högskola. En specifik människas liv kan inte värderas i pengar, men för att vi ska kunna fatta rimliga policybeslut behöver vi ha en uppfattning om värdet av ett statistiskt liv. De vanliga metoder som brukar användas för att värdera statistiska liv kan bidra till beslutsunderlaget när våra politiker och andra beslutsfattare ska välja strategi för att bekämpa coronaviruset.

Cornucopia - 24 maj 20 kl. 14:28

Summerade dödsfall i Sverige januari - april 2015 - 2020 - och sedan 1980

Nedan finner ni grafen över antalet ackumulerade dödsfall i Sverige januari - april under åren 2015 - 2020. Innevarande år innebär de högsta siffrorna bland dessa sex år och överstiger antalet döda 2018 med 555 personer. Siffror för januari - april åren 1980 - preliminära 2020 finns också i inlägget, inklusive per capita.

YLE - 24 aug 13 kl. 16:32

Dödsfall avbröt dagens tävlingar

VM rallyt i Tyskland tvingades avbrytas efter den trettonde specialsträckan på grund av dödsfall. Leder efter dagen gör Dani Sordo som jagas av Thierry Neuville. Egentligen var det meningen att den fjortonde specialsträckan skulle köras ännu under eftermiddagen, men enligt uppgifter tvingades arrangörerna avbryta rallyt efter den trettonde sträckan på grund av dödsfall.

Cornucopia - 16 okt 13 kl. 13:47

Allt färre mord - eller allt sämre granskning av dödsfall?

Media rapporterar idag att antalet mord halverats sedan 90-talet, trots medias ständiga krigsrubriker om det ena mordet efter det andra (Bonnier/DN). Statistiken från Socialstyrelsens dösorsaksdatabas bekräftar siffrorna, men väcker samtidigt en del frågetecken om antalet minskande "mord" i själva verket beror på att granskningen och utredningen av dödsfall har försämrats. Trots allt är inte alla mord helt självklara.

Nyheter 24 - 21 sep 15 kl. 10:35

Forskare: Rökning är ännu dödligare än vad vi tidigare trott

Det kommer knappast som en överraskning för någon att rökning är en fett onyttig och livsfarlig grej. Men nu visar det sig att det antagligen är ännu värre än vad som tidigare trotts. LÄS MER: Den ena tillhör en rökare – den andra inteDet är norska Verdens Gang som berättar om en studie i JAMA Internal Medicine där man kommit fram till att hälften av alla dödsfall vid 12 olika typer av cancer kan kopplas till rökning.

EU-Parlamentet - 27 sep 19 kl. 09:40

Artikel - Terrorism i EU: terrorattacker, dödsfall och gripanden

Antalet terrorattacker och offer för terrorattacker sjönk drastiskt inom EU under 2018: 13 personer dog jämfört med 62 under 2017. Se vår grafik över utvecklingen sedan 2014.

Källa : © Europeiska unionen, 2019 - EP.

Expressen - 04 maj 20 kl. 14:55

Grafik: Antalet döda har börjat minska

Antalet dödsfall minskade i Sverige under vecka 17, jämfört med tidigare veckor.Utvecklingen syns tydligast i Stockholm, där dödsfallen minskade med 30 procent jämfört med toppnoteringen vecka 15..

DalaDemokraten - 19 maj 20 kl. 15:40

LISTA: Här är dödstalen för covid-19 i HELA länet – ännu inga dödsfall i norra Dalarna

Ännu har inga dödsfall konstaterats i covid-19 i norra Dalarna – och Borlänge är den hårdast....

Dalarnas tidningar - 19 maj 20 kl. 15:40

LISTA: Här är dödstalen för covid-19 i HELA länet – ännu inga dödsfall i norra Dalarna

Ännu har inga dödsfall konstaterats i covid-19 i norra Dalarna – och Borlänge är den hårdast....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.