Jönköpingsnytt > Nyheter

Thursday, 28 January, 03:19

Jönköpingsnytt - 14 jan 21 kl. 07:25

Beskedet: Alkoholförbudet efter klockan 20 förlängsFörbudet mot att servera alkohol på krogen efter klockan 20 förlängs till den 24 januari..
Läs mer på Jönköpingsnytt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beskedet, Alkoholförbudetefter klockan 20 , förlängs
Länstidningen i Jämtland - 28 apr 17 kl. 13:20

Alkoholförbudet i centrala Östersund förlängs

Här är det snart förbjudet att dricka alkohol. Politikerna fattade på torsdagen ett snabbt och enhälligt beslut..

Barometern - 28 aug 13 kl. 22:17

Lundsberg stängs ? rektorn sparkas

De senaste misshandelsfallen blev droppen. Med en dags varsel tvingas anrika internatskolan Lundsberg slå igen portarna - sannolikt för gott. Sent på onsdagen blev det också klart att rektorn får sparken och att styrelsen ställer sina platser till förfogande.

YLE - 16 jun 16 kl. 05:19

Åtminstone 36 gripna i nya EM-kravaller

Åtminstone 36 människor har gripits och 16 skadade vårdas på sjukhus efter sammandrabbningar mellan fransk kravallpolis och fotbollssupportrar i staden Lille. Det var framför allt engelska fotbollssupportrar som ställde till med bråk den här gången. Tiotusentals fotbollssupportrar från England, Wales, Frankrike, Ryssland och Slovakien tog över Lille på onsdagen inför matchen mellan Ryssland och Slovakien.

BT - 13 nov 14 kl. 11:32

Dumpning vid Barriärrevet förbjuds

Australiens regering lovar ett förbud mot dumpning av muddringsmassor vid Stora barriärrevets marinpark. Miljögrupper välkomnar beskedet men pressar miljöministern Greg Hunt att ta ytterligare ett steg. Världsnaturfonden (WWF) vill att regeringen ska att utöka förbudet att gälla för hela världsarvsområdet, som inkluderar hamninlopp och hamnar, och inte bara den skyddade marinparken.

Kristianstadsbladet - 05 nov 13 kl. 10:00

Taxiförare vill köra i bussfiler

Foto: Annica Jönsson
Taxibilarna i Kristianstad får inte köra i bussfilerna som i flera andra kommuner. Orsaken är att kommunen prioriterar kollektivtrafiken.
Droppen som fått bägaren att rinna över är de nya skyltarna på Västra Boulevarden.

Barometern - 28 aug 13 kl. 14:06

Skolinspektionen stänger Lundsberg

Skolinspektionen stänger internatskolan Lundsberg efter helgens strykjärnsmisshandel. Stängningen kan vara högst ett halvår. Inspektionen vill att skolan mister sitt statsbidrag och gd talar om "ett första steg mot nedläggning".

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.