GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 26 January, 03:15

GöteborgsPosten - 13 jan 21 kl. 18:10

Fyra län varnar för pressat läge i vårdenI fyra län orsakar pandemin "allvarlig påverkan på liv och hälsa". Det framgår av länsstyrelsernas senaste rapporter till Regeringskansliet, rapporterar.
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Regeringskansliet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fyra, län, varnarför , pressat, lägei , vården
Nerikes Allehanda - 26 nov 17 kl. 20:30

Fem åldringsbrott inom loppet av fyra timmar – polisen varnar allmänheten

Tre åldringsbrott har skett i länet inom loppet av ett par timmar på söndagseftermiddagen. Polisen ser allvarligt på händelserna och varnar nu allmänheten för att öppna dörren för okända. "Var försiktiga", säger Fredrik Bäcker, vakthavande befäl på polisen..

Nerikes Allehanda - 09 mar 15 kl. 07:47

Isigt i länet: Två avåkningar på fyra minuter

Två avåkningar inom loppet av fyra minuter. Nu varnar Räddningstjänsten för is på vägen i vissa delar av länet..

Nerikes Allehanda - 09 mar 15 kl. 07:47

Isigt i länet: Två trafikolyckor på fyra minuter

Två trafikolyckor inom loppet av fyra minuter. Nu varnar Räddningstjänsten för is på vägen i vissa delar av länet..

Kristianstadsbladet - 11 okt 14 kl. 18:50

IS trycker på, Turkiet pressat

Extremiströrelsen Islamiska staten (IS) fortsätter att försöka avancera i Irak och Syrien. Turkiet skakas av blodiga gatuprotester mot regeringens "passivitet".
Kurdiska YPG-förband slog innan gryningen tillbaka ett IS-anfall mot den kurd-syriska staden Kobane, som de tränger allt längre in i.

BT - 11 okt 14 kl. 18:50

IS trycker på, Turkiet pressat

Extremiströrelsen Islamiska staten (IS) fortsätter att försöka avancera i Irak och Syrien. Turkiet skakas av blodiga gatuprotester mot regeringens "passivitet". Kurdiska YPG-förband slog innan gryningen tillbaka ett IS-anfall mot den kurd-syriska staden Kobane, som de tränger allt längre in i.

BT - 22 okt 14 kl. 15:13

Storbanker varnar för kärva tider

Tre av fyra storbanker har redovisat resultat för tredje kvartalet. Alla vittnar om kärva tider framöver, med låg tillväxt och pressade räntor. Drivkrafter saknas i Europa, vilket slår särskilt hårt mot Nordea.

PrivataAffärer - 23 sep 19 kl. 14:30

Landeborn varnar för nedgång – på räntemarknaden

Det har ljusnat på sistone när det gäller handelssamtalen mellan USA och Kina, och det har funnits en viss optimism när det gäller brexit. Det positiva sentimentet har pressat upp börserna de senaste veckorna, men det blir en kortvarig uppgång, tror Maria Landeborn. ”Vi förväntar oss dock att uppgången på räntemarknaden blir förhållandevis kortlivad, och att räntorna gradvis kommer att sjunka tillbaka ner.

Uppsalanyheter.se - 15 jan 16 kl. 05:58

Tung trepoängare av pressat Storvreta

SSL Herr: Ett pressat Storvreta som riskerade att åka ner under slutspelstrecket besegrade Falun på fredagen och steg som en raket till SSL-tabellens fjärde plats.Ett pressat Storvreta som riskerade att åka ner under slutspelstrecket besegrade Falun på fredagen och steg som en raket till SSL-tabellens fjärde plats.   Storvreta tog en tung trepoängare hemma i Fyrishov mot storfavoriterna och trefaldiga svenska mästarna Falun på torsdagen genom att vinna med 6-4.

YLE - 04 dec 16 kl. 17:05

Pressat Finland vann i VM – se avgörandet här

Efter en drömstart var Finland på väg att tappa allt i innebandy-VM. Schweiz tryckte upp favoriten mot väggen, men till slut redde Finland ut stormen. I lördags inledde Finland innebandy-VM med en planenlig storseger mot Tyskland.

Supermiljöbloggen - 26 nov 14 kl. 17:27

Världsbanken varnar för klimatkatastof!

Om vi fortsätter som nu så kommer jorden att vara cirka 4 grader varmare när dagens tonåringar är i 80-års åldern. 50 miljoner människor riskerar att få problem med dricksvatten när glaciärerna i Sydamerika har smält. Delar av Mellanöstern riskerar att bli obeboeliga på grund av hetta.

Supermiljöbloggen - 26 nov 14 kl. 18:11

Världsbanken varnar för klimatkatastrof!

Om vi fortsätter som nu så kommer jorden att vara cirka 4 grader varmare när dagens tonåringar är i 80-års åldern. 50 miljoner människor riskerar att få sämre tillgång till vatten när glaciärerna i Sydamerika har smält. Delar av Mellanöstern riskerar att bli obeboeliga på grund av hetta.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.