Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 16 January, 03:37

Nerikes Allehanda - Igår: 06:57

Detaljplan ändras för bygge av padelhall – alla var överensAlla ledamöter i det extra inkallade sammanträdet i Casselgården på onsdagskvällen var överens om....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Casselgården

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Detaljplan, ändrasför , byggeav , padelhallalla var , överens
Skånskan - 23 okt 18 kl. 15:00

Bellevue kan få ny padelhall

Malmö Nya tider väntar för Hyllie Sportcenter. Förslag om restaureringar och flera nya faciliteter har lämnat ritbordet och nu hamnat i fritidsnämndens knä.Hyllie sportcenters stora utrymmen används inte till sin fulla potential.

Skånskan - 30 sep 15 kl. 06:00

Starka protester mot bygge i Svartbröder

lund Kommunens antagna detaljplan för fastigheten Svartbröder 16 överklagas till länsstyrelsen.
Grannarna menar att byggplanerna innebär ett för stort ingrepp i det medeltida kvarteret.Fastighetsägaren vill förändra fasaden på gathuset mot Skomakaregatan samt riva den befintliga gårdsbebyggelsen och uppföra ett tvåvånings bostadshus.

YLE - 20 aug 15 kl. 17:59

"Bruket är stängt tills planen ändras"

Olli Muurainen är inte nöjd med Raseborgs stads nya detaljplan för Billnäs bruk. Om planen inte ändras kommer han att fortsätta låta bruket stå tomt. - Detaljplanen uppfyller tyvärr varken de affärs- eller investeringsmässiga förutsättningarna som behövs, konstaterar han.

Västerbottens Folkblad - 29 maj 17 kl. 13:16

Grannar överklagar detaljplan i Hemavan

En detaljplan för ett bygge av ett fritidshus i Hemavan överklagas av grannarna. Det är en privatperson som vill bygga ett fritidshus på Johans väg i Hemavan. Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden beslutade i april att godkänna en detaljplan som möjliggör bygget.

YLE - 08 sep 16 kl. 05:20

Ny detaljplan för sjukhusområdet i Vasa

Området kring Vasa centralsjukhus står inför förändringar. Byggrätten föreslås öka med cirka 50 procent jämfört med nuläget. Ett förslag till detaljplan ligger nu till påseende.

Nya Wermlands Tidningen - 28 sep 16 kl. 13:26

Enigt fullmäktige antog omstridd detaljplan

Kommunfullmäktige var till sist enigt om att anta en ny detaljplan för bygge av flerfamiljshus i ett område på den östra sidan av Herrgårdsdammen i Torsby. Men detaljplanen kommer att överklagas..

Alingsås tidning - 10 jan 17 kl. 05:30

Bygge av smålägenheter försenas

Det planerade bygget av ett 30-tal smålägenheter vid Utbildningens hus blir ännu mer försenat. Detaljplanen har överklagats av en lång rad närboende. Det har hunnit gå flera år sedan byggherrarna Stefan Sundell och Anders Wängroth först presenterade sitt förslag att bygga små hyreslägenheter för ungdomar på parkeringsplatsen i kvarteret Farkosten, vid Utbildningens hus.

Alingsås tidning - 01 mar 18 kl. 08:00

Plan rivs upp – bygge av bostäder försenas

Mark- och miljödomstolen upphäver kommunens beslut om ny detaljplan för kvarteret Farkosten – därmed försenas det planerade bygget av ett 30-tal lägenheter. Det var för drygt ett år sedan som samhällsbyggnadsnämnden antog en ny detaljplan som skulle göra det möjligt att bygga bostäder på parkeringen utanför Utbildningens hus, längst ner på Östra Ringgatan. Den nya detaljplanen gav klartecken till trevåningshus, med indragen vindsvåning.

Skånskan - 08 nov 18 kl. 05:00

Paddan stoppar inte bygge

MALMÖ Senast stoppade den grönfläckiga paddan planerna på att bygga bostäder på det gamla skjutbaneområdet i Limhamn/Bunkeflostrand.
Nu görs ett nytt försök och den här gången måste förekomsten av paddan belysas för att projektet ska ha en chans.Det handlar om ett markområde nära Kalkbrottsgatan och brofästet.

BT - 02 feb 19 kl. 08:41

Efter nekat bygglov: Nya beslutet öppnar för bygge

I höstas nekades Mjöbäcks Entreprenad bygglov till ett projekt med 19 nya lägenheter efter ett turbulent möte i plan- och byggnadsnämnden. Nu ska det göras en ny detaljplan, vilket kan öppna för ett bygge..

Barometern - 14 dec 19 kl. 16:38

Nybros nya padelhall invigd

Det råder padelfeber i Sverige. Inomhushallar för den nya racketflugan växer upp som svampar ur jorden. På lördagen var det dags för Nybro Padel Society att inviga sitt nya bygge..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.