Corren > Nyheter

Wednesday, 20 January, 23:29

Corren - 14 jan 21 kl. 07:00

Länken underlättar så att fler kan cykla
Läs mer på Corren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Länken, underlättar, att , flerkan , cykla
Supermiljöbloggen - 12 maj 16 kl. 08:53

TELGE ENERGI: ”Styrmedel som underlättar för svenska konsumenter att göra klimatsmarta val är nödvändigt”

Svenskarna efterfrågar tydligare riktlinjer i klimat- och miljöfrågor. Både företag och politiker måste bli mer tydliga på vilka sätt konsumenter kan göra en insats för miljön, skriver Mats Fagerström, VD för Telge Energi idag i ett debattinlägg på Supermiljöbloggen. I Sverige blir vi allt fler som vill bidra till en hållbar omställning.

GöteborgsPosten - 04 sep 18 kl. 08:00

Ny familjevecka underlättar livspusslet och ökar jämlikheten

Socialdemokraterna: Så underlättar vi vardagen för föräldrar som jobbar och ser till att fler kan arbeta heltid..

BT - 20 feb 13 kl. 00:30

Bättre att underlätta inhoppen än att klaga på avhoppen

Det fanns en rejäl packe samlad politikererfarenhet i BT i lördags, när både Alva Hjärth (C) och Berit Frändås (S) på olika sidor berättade om sitt politiska engagemang. Båda började på 1970-talet. Efter en lång karriär, framförallt på regionnivå, kände Hjärth att 2006 var det ?

Kristianstadsbladet - 07 aug 17 kl. 00:01

Fler vuxenutbildningar underlättar integrationen

Insändaren menar att fler bra vuxenutbildningar behövs för att få fler nyanlända att komma in på arbetsmarknaden och underlätta integrationen..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Ny lag underlättar för elkunder

Nu träder en ny lag i kraft som gör det möjligt för elkunder att begära timmätning av sin elförbrukning. Det här ska på sikt hjälpa konsumenterna att påverka elräkningen mer än i dag. Syftet är att underlätta för elhandelsbolagen att även kunna erbjuda timavräknade elavtal ?

BT - 01 okt 12 kl. 09:12

Ny lag underlättar för elkunder

Nu träder en ny lag i kraft som gör det möjligt för elkunder att begära timmätning av sin elförbrukning. På sikt ska reformen hjälpa konsumenterna att påverka elräkningen mer än i dag. Syftet är att underlätta för elhandelsbolagen att även kunna erbjuda timavräknade elavtal ?

TA - 01 okt 12 kl. 11:41

Ny lag underlättar för elkunder

Foto: Scanpix
Nu träder en ny lag i kraft som gör det möjligt för elkunder att begära timmätning av sin elförbrukning. Det här ska på sikt hjälpa konsumenterna att påverka elräkningen mer än i dag.
Syftet är att underlätta för elhandelsbolagen att även kunna erbjuda timavräknade elavtal - en ny form av rörligt avtal.

Västerbottens Folkblad - 14 dec 14 kl. 23:00

Lägre kapitalskatt underlättar

Minska kapitalskatten för underlätta rörligheten på marknaden. Det skriver Krister Andersson och Karina Folkesson i dagens debatt, båda från Svenskt Näringsliv. Allt fler tycker att skatten på arbete är för hög och att en stor skattereform behövs.

Skånskan - 09 feb 16 kl. 18:14

Lågsäsong på Sundet underlättar gränskontrollen

ÖRESUND Sedan Kustbevakningen utökade sin gränskontroll i Öresund har man endast upptäckt ett smugglingsförsök.
Övervakningen kan bli betydligt svårare om några månader när alla fritidsbåtägare vill ta en tur på sundet.
– I dagsläget ser vi ingen anledning att utöka övervakningen.

SR - 01 okt 14 kl. 13:15

Ny teknik underlättar fiskvandring

Det kommer fram fler och fler metoder som ska göra vattenkraften mer skonsam för vandrande fisk som exempelvis öring, lax och ål. Det senaste är ny teknik som nu monteras i Rickleån i Västerbotten där fiskyngel på väg mot havet ska simma i den naturliga strömfåran i stället för genom kraftturbinen..

DN - 05 sep 13 kl. 17:49

?Estetiska skolämnen underlättar teoretiska studier?

Robert Weil skriver den 31/8 på DN Debatt att humaniora och estetiska ämnen är nödvändiga för ett kreativt näringsliv. Vi välkomnar debatten, eftersom fler lektionstimmar med estetiska ämnen i skolan inte bara är positivt för allmänbildning och kreativitet. Forskning visar att undervisning i estetiska ämnen även leder till att eleverna lär sig teoretiska ämnen bättre, skriver debattörer från Tom Tits Experiment och Karolinska Institutet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.