UNT > Nyheter

Wednesday, 27 January, 16:58

UNT - 14 jan 21 kl. 06:55

Här ska Uppsalas nyaste teater ta formSprakateatern är namnet på Uppsalas nyaste teaterscen. Bakom satsningen står Teater Aros som stått utan egna lokaler ända sedan starten 2009..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Uppsalas, Teater Aros

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här ska Uppsalas, nyaste, teaterta , form
Uppsalanyheter.se - 31 okt 14 kl. 14:28

Uppsalas nyaste vägkrog

På fredagsförmiddagen var det premiär och öppning av Uppsalas nyaste vägkrog vid Fullerö, inom kort öppnas även en livsmedelsbutik i anslutning till vägkrogen.På fredagsförmiddagen var det premiär och öppning av Uppsalas nyaste vägkrog vid Fullerö, inom kort öppnas även en livsmedelsbutik i anslutning till vägkrogen.   Det är i Fullerö som Nanthan Somasundram med personal idag slog upp portarna för hungriga gäster.

Uppsalanyheter.se - 22 okt 14 kl. 20:08

Invigning av Uppsalas nyaste stormarknad

Idag var det invigning av Uppsalas nyaste stormarknad, ICA Maxi med en butiksyta på 8000 kvadratmeter och 120 anställda.Idag var det invigning av Uppsalas nyaste stormarknad, ICA Maxi med en butiksyta på 8000 kvadratmeter och 120 anställda.   Redan under tisdagen hade man en VIP-invigning men idag klockan 10,00 klipptes bandet och stormarknaden öppnade för allmänheten.

UNT - 17 mar 20 kl. 15:59

Uppsalas Fria Teater ställer in

Uppsalas Fria Teater ställer in premiären för "(O)väsen - en föreställning" på grund av coronaläget..

UNT - 08 jan 13 kl. 22:33

Uppsalas nyaste parti på lansdbygdsturné

På tisdagskvällen gick startskottet för den miniturné som nybildade Landsbygdspartiet oberoende nu genomför i Uppsala kommun. Knutbygården i Knutby blev premiärscen för partiets Uppsalaavdelning..

UNT - 08 jan 13 kl. 22:33

Uppsalas nyaste parti på landsbygdsturné

På tisdagskvällen gick startskottet för den miniturné som nybildade Landsbygdspartiet oberoende nu genomför i Uppsala kommun. Knutbygården i Knutby blev premiärscen för partiets Uppsalaavdelning..

UNT - 16 okt 18 kl. 21:00

Här är Uppsalas nyaste gymnasieskola

Två skolor har blivit en..

Cornucopia - 01 jun 19 kl. 19:20

Sveriges äldsta och Uppsalas nyaste seimsograf

Sveriges första seismograf installerades i Uppsala, och är ett utmärkt exempel på teknikutvecklingen sedan 1904 till dags dato.Sveriges och Nordens första seismograf i källaren i Observatorieparken i Uppsala.Teknikutvecklingen sedan 1904 har minst sagt varit enorm.

UNT - 09 jul 19 kl. 15:08

Uppsalas lagbygge tar form

Fyra nya spelare har skrivit kontrakt med Uppsala Basket inför nästkommande säsong..

YLE - 20 dec 15 kl. 07:47

Med en passion för teater

År 2015 har varit Jakob Höglunds intensivaste arbetsår någonsin. Men julen är en av få högtider då Jakob Höglund tillåter sig själv att lägga arbetet åt sidan. Det här året har Jakob Höglund hunnit med fyra stora föreställningar som han regisserat och koreograferat, bland annat Stormskärs Maja på Åbo Svenska Teater och Djungelboken på Vaasan Kaupunginteatteri.

Nyan - 02 jul 17 kl. 11:00

Teatergården är Ålands nyaste teaterscen

Åland har fått en ny teaterscen. På Teatergården ska professionell sommarteater spelas. Marc Svahnström och Teater Kuling står bakom satsningen
På GE-villans innegård finns en nybyggd teaterscen.

Kristianstadsbladet - 10 dec 12 kl. 08:47

Teater som vill ifrågasätta

Foto: Bosse Nilsson
Med sin humor och sitt samtidsengagemang har Gertrud Larsson blivit en av de just nu mest uppmärksammade dramatikerna. Kulturredaktör Sune Johannesson mötte henne i ett samtal om avregleringar och teaterns möjligheter. Plats: Teatern i hennes gamla hemstad, Kristianstad.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.