News55 > Nyheter

Thursday, 28 January, 02:41

News55 - 14 jan 21 kl. 03:35

Experter: Mycket möjligt att Trump fällsEn historisk andra riksrättsprocess väntar USA:s president Donald Trump. Frågan är om tillräckligt många republikaner i senaten är beredda att fälla presidenten? – Möjligheten har definitivt ökat. Det här är en chans för Republikanerna att sätta ner fot. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Trump, USA, Donald Trump, Republikanerna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ExperterMycket , möjligtatt , Trump, fälls
YLE - 07 aug 15 kl. 15:10

"Möjligt att Talvivaara-gruvan läggs ner"

Staten tar över Talvivaara-gruvan och gruvan kan bli lönsam - men frågan är om staten har nerver att vänta tillräckligt länge. Den här bedömningen gör experter som Yle Nyheter har talat med. Det helt statliga bolaget Terrafame Mining Oy köper upp gruvans konkursbo.

HBL - 16 jul 12 kl. 06:38

Experter till HS: Finland bör inte lämna euron

En klar majoritet av 23 ekonomiska experter säger att Finland ska ha kvar euron som sin valuta i Helsingin Sanomats tillfrågning.Bara tre av experterna svarade ja på frågan om Finland ska lämna euron. Två valde alternativet "kan inte säga".

HBL - 04 jan 15 kl. 20:20

Allt färre översättare anställs

Arbetsklimatet för översättare i Finland har blivit allt tuffare under de senaste åren. Enligt Finlands översättar- och tolkförbund SKTL beror det framför allt på att allt fler företag väljer att köpa in tjänsterna i stället för att anställa översättare.Minna (fingerat namn), som jobbar med översättning av facktexter, tror att de sista fast anställda översättarna på översättningsbyråerna kommer att försvinna inom kort.

YLE - 09 jun 16 kl. 15:35

Yle Sportens experter eniga: Tyskland vinner EM-guld

Fyra expertkommentator kommer att förgylla de svenskspråkiga referaten under fotbolls-EM i Frankrike. Och såväl Magnus Bahne, Jessica Lagerblom, Fredrik Lassas som Sebastian Strandvall tror på samma Europamästare. Alla matcher i fotbolls-EM refereras på svenska och referentkvartetten Christoffer Herberts, Kristian Karlsson, Antti Koivukangas och Jonas Lindholm kommer att ha sällskap av en bisittare i en del av matcherna.

YLE - 29 apr 16 kl. 08:00

Naturåret sätter Finlands vackra natur i fokus

Finlands vackra natur i fokus Naturåret på Yle sätter fokus på Finlands vackra och skiftande natur. Via naturprogram får vi följa årstidernas växlingar, djurliv och små under som ibland finns nära hemknutarna. Naturväktarna gör sig redo för nya frågor kring djur och natur och världsnaturarvet i Kvarken välkomnar radion en hel vecka under sommaren.

YLE - 21 maj 17 kl. 07:24

Våga vägra vågen - kampanj manar till lugna livsstilsförändringar och barmhärtighet mot sig själv

På finska Yle pågår hela året 2017 en satsning kring ämnet vikt, hälsa och utseende under namnet Vaakakapina (Revolten mot vågen). Den webbaserade kampanjen uppmanar läsare att medverka i "Finlands största resning kring viktkontroll och positiv kroppsuppfattning". Kampanjen arbetar för en barmhärtig, långsam och bestående livsstilsförändring.

Dagens PS - 19 sep 17 kl. 07:00

Krönika: Kaffe, molnet och riskerna

PS krönikör ser likheter mellan kokhett kaffe och företag som bränner sig.
I och med familjeliv och vardag försöker jag några dagar i veckan börja jobba när alla andra fortfarande sover. En morgon när jag kom till kontoret tidigt och väckte kaffeautomaten till liv insåg jag att jag råkade fylla på för mycket kaffe i muggen.

YLE - 21 maj 16 kl. 18:47

Napp efter 116 jobbansökningar för diplomingenjör - i Sverige

Det märks av en viss kompetensflykt från Finland inom flera branscher. Sverige är ett av de länder som har möjligheter att rekrytera utomlandsifrån. Finlandssvenska Malin Ekman har just fått jobb i Stockholm.

Cornucopia - 13 mar 19 kl. 11:30

Gästinlägg: Socialdemokraternas försvarspolitiska inriktning mot 2025?

Nedanstående är ett gästinlägg signerat Sebastian Merlöv (S).

Debatten kring den framtida försvars- och säkerhetspolitiken börjar just nu komma upp i varv och man kan ta del av hur olika experter och politiska partier föreslår i vilken väg man ska gå.
Pansarpatina.

YLE - 29 maj 15 kl. 16:41

"Konstgräs på Centrumplan bästa alternativet"

Centrumplan i Ekenäs ska få konstgräs och belysning. Det föreslår Raseborgs bildningsdirektör Robert Nyman inför fritidsnämndens möte på tisdag (2.6).

YLE - 30 maj 16 kl. 17:31

Nu fattas de svåra sparbesluten i Raseborg

Raseborg 2020 har varit en omfattande sparprocess för staden och om en vecka ska klubban för den falla i fullmäktige. Inför stadsstyrelsens möte ikväll (30.5) blickar vi tillbaka på vad som hänt på vägen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.