UNT > Nyheter

Tuesday, 19 January, 12:24

UNT - 14 jan 21 kl. 06:40

Julfrid på bostadsmarknadenJullugnet lade sig över bostadsmarknaden i december. Räkna heller inte med extrema prisökningar under 2021, spår bedömare..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Julfrid, bostadsmarknaden
Nyan - 24 dec 15 kl. 12:47

Julfrid över hela Åland

I dag klockan 13.00 utlystes julfriden på torget i Mariehamn av stadsstyrelsens ordförande Petri Carlsson (MSÅ). Traditionsenligt delades stipendier ut till studerande.

VBL - 19 dec 12 kl. 14:57

Polisen önskar julfrid i trafiken

Polisrenen Artturi lät sig världsvant fotograferas när Rörliga polisens chef Kari Rantala och jultomten i dag utlyste julfrid i trafiken..

Hela Gotland - 20 dec 15 kl. 11:44

Julfrid

Isolerad med en flaska konjak, betraktandes matjord i New York, ätandes smörgåsbord vid en gravkant – tre olika sätt att finna julfrid..

NT - 21 dec 17 kl. 09:30

Det blir julfrid i Söderköping även i år

Det blir julfrid i Söderköping även i år..

NT - 21 dec 18 kl. 19:30

De utlyser julfrid på Rådhustorget

Sen 2001 har familjerna Nilsson och Emilsson utlyst julfrid på Rådhustorget på julafton..

NT - 12 dec 19 kl. 14:00

Julfrid ska utlysas – som på medeltiden

Utlysning av julfrid på Rådhustorget, en ceremoni med rötter i medeltiden, brukar locka många på julafton..

Cornucopia - 17 jan 16 kl. 17:44

Kan teknisk analys signalera att bostadsmarknaden viker?

Inom aktiehandel är det populärt att använda sk teknisk analys för köp- eller säljsignaler. Frågan är om detta kan användas för att avgöra när bostadsmarknaden faktiskt faller, även om det i sig inte ska användas som beslut för att köpa eller sälja ett boende?

Tekniken har jag använt tidigare, när jag gick ut med att bostadsmarknaden föll 2011, och det som visade sig fungera som säljssignal (=att bostadsmarknaden går in i en negativ trend) var indikator MACD - moving average convergence/divergence, som är en sk oscillator.

Cornucopia - 09 maj 15 kl. 11:12

Gästinlägg: Bostadsmarknaden är kraftigt övervärderad, men brister inte inom de närmsta åren

Nedanstående är ett gästinlägg författat av aktiemalle.

Bostadsmarknaden är kraftigt övervärderad, men brister inte inom de närmsta åren

1) Historiskt har bostadspriserna följt inflationen men avviker kraftigt idag, och har så gjort sedan 1999. Man kan argumentera för att globaliseringen och/eller ny teknologi har dämpat den ”riktiga” inflationen senaste åren och således blir jämförelsen med inflationen missvisande.

Ekonomistas - 31 jan 18 kl. 08:50

Amorteringskraven ökar obalanserna på bostadsmarknaden

Amorteringskraven ökar två obalanser på bostadsmarknaden. Den ena obalansen är den stora skillnaden för högbelånade hushåll mellan boendeutgifter och egentliga boendekostnader. Denna skillnad är i själva verket ett stort ofrivilligt sparande, närmare 14 000 kr per månad för en genomsnittlig trerumslägenhet i Stockholm.

Cornucopia - 27 okt 16 kl. 11:33

SBAB: Politikers, statens och kommunernas fel att bostadsmarknaden inte fungerar

SBAB konstaterar i en undersökning att svenska folket anser att problemen på bostadsmarknaden är politikernas, statens och kommunernas fel. Byggoligopolen och bankerna hålls i mycket större utsträckning som oskyldiga och har alltså lyckats bäst med sitt PR-arbete. Minst ansvar har förstås hushållen själva.

Ekonomistas - 15 nov 17 kl. 04:03

Myten om den orörliga bostadsmarknaden

Läget på den svensk bostadsmarknaden är just nu omdiskuterat. Allt oftare hörs att svensk bostadsmarknad är i obalans och trögrörlig, och att en viktig orsak till detta är reavinstskatten. Men stämmer dessa påståenden?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.