DalaDemokraten > Nyheter

Monday, 25 January, 20:25

DalaDemokraten - 14 jan 21 kl. 06:38

Debatt: Samma sak kan hända härVisst kan vi skaka på huvudet och förfasas över det som förra veckan utspelades i USA – då en....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattSamma , sakkan , händahär
YLE - 25 jul 17 kl. 05:00

Kan samma sak hända i Finland?

I Sverige råder stor politisk turbulens efter de säkerhetsluckor som avslöjats då bland annat körkortsregistret lagts ut på entreprenad. Kan liknande problem inträffa i Finland? - Risken finns ju alltid för den svagaste länken är den mänskliga faktorn.

YLE - 25 jul 17 kl. 05:00

Stor it-skandal i Sverige - kan samma sak hända i Finland?

I Sverige råder stor politisk turbulens efter de säkerhetsluckor som avslöjats då bland annat körkortsregistret lagts ut på entreprenad. Kan liknande problem inträffa i Finland? - Risken finns ju alltid, för den svagaste länken är den mänskliga faktorn.

Barometern - 06 okt 15 kl. 06:00

Debatt om livesända möten

Frågan om livesända fullmäktigesammanträden lade grund för lång debatt under måndagskvällens kommunfullmäktigemöte..

SVT Debatt - 05 jun 13 kl. 11:05

Debatt hämtar andan inför Almedalen

Det dallrar liksom fortfarande i luften efter Paolo Robertos och Martina Montelius drabbning om ?Hälsohetsen? i säsongens sista Debatt.

SVT Debatt - 11 nov 19 kl. 10:05

”Önskan att bli sedd – en drivande faktor bakom det livesända våldet”

”Direktsända slagsmål kan inte enbart ses som en direkt följd av tekniska landvinningar. Det relaterar också till vår benägenhet att visa upp och skapa oss själva inför andra. Det är som att vi behöver bli sedda för att bekräfta inte bara vår sociala status, utan kanske också själva vår existens”, skriver debattören..

SVT Debatt - 15 okt 13 kl. 11:10

Förbered dig på att använda våld

SJÄLVFÖRSVAR Beviskraven är höga i våldtäktsmål, därför måste kvinnor förbereda sig på att kunna avvärja en våldtäkt med eget våld. Tanken kan vara obehaglig, men sådan är verkligheten. Slå hårt mot hans svaga punkter direkt, överraskningsmomentet är viktigt, skriver Rebecka Bohlin och Sara Berg, aktuella med en bok om feministiskt självförsvar.

SVT Debatt - 09 nov 17 kl. 17:05

”Nyanlända tar feministiska rörelsen framåt”

”Som jag ser det har den feministiska rörelsen en otrolig chans att rekrytera nya aktivister, om vi vänder oss till de platser där nyanlända finns”, säger Inti Chavez Perez. Hör varför han ser unga nyanlända som en tillväxtbas för den feministiska rörelsen i klippet ovan..

SVT Debatt - 31 mar 17 kl. 13:40

”Vad jag efterlyste var just en nyanserad debatt av integrationen”

”Håkan Gustafsson konstaterar att om man jämför åren 2005 och 2016 så har andelen sysselsatta bland utrikes födda ökat med fyra procentenheter. Nu var det inte det saken handlade om. Det inslag jag kommenterade jämförde 2008 med situationen idag.

SVT Debatt - 02 dec 19 kl. 10:04

”Vi står på tröskeln till det okända, rekordhöga växthusgaser i atmosfären”

”Idag börjar FN:s 25:e klimatförhandlingsmöte, COP25, i Madrid. Det som dock inte är allmänt känt är att klimatets framtid även avgörs inom ett annat och mer närliggande forum där Sveriges agerande kan vara avgörande: Europeiska rådets möte”, skriver debattören..

SVT Debatt - 26 nov 13 kl. 06:00

Kraftig ökning av nyanlända kräver djärva åtgärder

INTEGRATION Antalet personer som kommer att få uppehållstillstånd i Sverige kommer att öka. Extraordinära omständigheter kräver extraordinära åtgärder. Sverige måste bli modigare när det gäller att släppa fram nyanländas entreprenörsförmåga.

SVT Debatt - 15 sep 17 kl. 10:42

”Gyllene läge att vända utvecklingen i skolan”

”Vi har sett att kunskapsresultaten har börjat vända uppåt men likvärdigheten fortsätter att sjunka, så det här är väldigt viktiga pengar”, säger Åsa Fahlén som är ordförande i Lärarnas riksförbund. Hör vad hon hoppas med de satsningar på skolan som nu föreslås i klippet ovan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.