Dalarnas tidningar > Nyheter

Sunday, 24 January, 09:45

Dalarnas tidningar - 14 jan 21 kl. 06:31

Kommunen låter krogar slippa avgifter under tre år: ”Alla pengar är guld värda”Under minst tre år slipper krogar och kaféer att betala avgifter för sina uteserveringar.....
Läs mer på Dalarnas tidningar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunen, låter, krogar, slippa, avgifterunder , tre, årAlla , pengar är guld värda
Sydöstran - 11 apr 18 kl. 07:00

Kommunen bemöter kritiken

Kommunen bemöter Alexios Moldovanis kritik som osaklig. – Det är jättetråkigt det som hänt, i övrigt så kan jag inte uttala mig i enskilda ärenden, säger chefen för äldreomsorgen Ingela Colleen..

UNT - 01 jun 20 kl. 11:33

Kommunen: De flesta krogar i Uppsala sköter sig

Ingen krog i Uppsala riskerar omedelbar stängning på grund av trängselproblem. Helgens inspektioner visar att de flesta sköter sig, uppger kommunen. Men vissa har fått anmärkningar..

YA - 05 feb 20 kl. 17:00

Fastighetsägare skyller på kommunen för att slippa vite

Det tog över fem år innan de olovliga vindslägenheterna på gågatan revs. I sitt yttrande till mark- och miljödomstolen lägger nu Fastighets AB Bjurlig skulden på kommunen. Resonemanget är att socialen borde ha hittat andra bostäder till hyresgästerna.

Jönköpingsnytt - 04 jun 18 kl. 15:01

Kommunen bemöter miljonkravet

Logistikföretaget Företaget G Log Fastigheter AB stämmer kommunen på 2 192 147 kronor i skadestånd och menar att det är kommunens fel att deras bygge på Stigamo fördröjts. Nu bemöter kommunen kritiken.
.

Corren - 19 apr 13 kl. 12:39

Kommunen sköter återvinningen bäst

Förpackningsindustrin sköter inte sitt åtagande särskilt bra. Bättre att kommunen tar över ansvaret för återvinningsstationerna..

Norrtelje Tidning - 10 feb 17 kl. 12:24

Funktionsnedsatt barn har väntat på rätt stöd över ett år – nu riskerar kommunen böter

En förälder med ett barn i behov av kontakfamilj har väntat över ett år efter beslut på rätt stöd. Nu riskerar Norrtälje kommun böter för långsam handläggning, efter att Inspektionen för vård och omsorg (IVO) dragit kommunen inför domstol..

SmålandsPosten - 25 jul 19 kl. 21:47

Millebygden anmälda till kommunen – rally åter i farozonen

Millebygden raceway är satt under lupp efter klagomål hos kommunen. Frågan om det är en permanent bana eller inte sätts åter på prov. Saknar den giltiga tillstånd kan körning förbjudas.

UNT - 16 aug 19 kl. 19:00

Kritiserar att kommunen tillåter Mälaren Runt

En Enköpingsbo kritiserar kommunen för att den tillåter tusentals motorcyklar att köra genom staden och menar bland annat att det rimmar illa med globala klimatmål..

YLE - 10 jan 16 kl. 12:35

Lojo föreslår att kommunen sköter byggfrågor

Lojo stad vill att kommunerna i framtiden sköter bygg- och miljöfrågor själv. Många andra uppgifter kan de självstyrande områdena i stället ta över. Stadsstyrelserna i Lojo och Hangö föreslår i sina utlåtanden att städerna hör till det självstyrande område som bildas av Nylands landskap.

Blekinge Läns tidning - 10 jul 18 kl. 11:56

Kommunen tillåter skörd av oanvänd mark

På grund av den rådande torkan öppnar kommunen nu upp för att tillåta Ronnebyborna att skörda gräs på kommunens oanvända markområden. Men ytorna är små och kommunen kan inte garantera att det finns bete till alla. .

Expressen - 17 okt 13 kl. 14:15

Kommunen låter inte Lars klippa sitt gräs

LAHOLM. Lars Bengtsson, 64, har bott i samma hus i tio år och klippt samma gräsmatta lika länge. Men nu är det slut på det menar Laholms kommun och hänvisar till att marken skyddas av allemansrätten och att en klippt gräsmatta kan skrämma i väg besökare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.