Vimmerby Tidning > Nyheter

Tuesday, 19 January, 10:10

Vimmerby Tidning - 14 jan 21 kl. 06:10

Tvivel på Astravaccinets effektivitetLedande immunologer i Australien tvekar inför att använda Astra Zenecas vaccin mot covid-19, som även Sverige köpt in i stora mängder av. Vaccinet är inte tillräckligt effektivt, hävdar de..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Astravaccinets, Australien, Astra Zenecas, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tvivel, Astravaccinets, effektivitet
Regeringen - 08 jul 11 kl. 16:00

Kvalitet och effektivitet i bostadsbyggandet

Under politikerveckan i Almedalen 2011 genomförde Socialdepartementet fredagen den 8 juli seminariet Kvalitet och effektivitet i bostadsbyggandet. Almedalen 2011: Kvalitet och effektivitet i bostadsbyggandet Socialdepartementet, 8 juli 2011.

Nyheter 24 - 19 jun 12 kl. 16:03

Löw fruktar Greklands effektivitet


Tyskland är storfavoriter i kvartsfinalen mot Grekland. Men förbundskaptenen Joachim Löw varnar för att underskatta grekerna. LVIV.

Dagen - 29 jul 11 kl. 03:00

"Släpp fram tvivel och misstro"

-Tvivel och misstro ska inte tryckas ner eller gömmas undan, det ska släppas fram. Det är vägen till tro, sa Stefan Gustavsson. -Ärlighet är viktigt, att man säger som det är.

Sydsvenskan - 10 feb 12 kl. 06:30

Egot under lupp. Utan tvivel blir vårt jag inte riktigt sig självt. Förlegat av förlaget att tro att författaren tar en för laget. Ett självkritiskt jag. Utan tvivel är jag inte riktigt sig självt.

Svante Weyler förläggare Kungen kan inte göra det, men alla andra kan. Särskilt bloggarna, men också?
Svante WeylerförläggareKungen kan inte göra det, men alla andra kan.

Expressen - 16 maj 13 kl. 12:20

Professorn: Det är ett orimligt tvivel

Kritiken växer mot domen som friar de tre killarna som misstänktes ha begått övergrepp mot en ung kvinna med hjälp av en vinflaska. Madeleine Leijonhufvud, tidigare professor i straffrätt, har hittat flera punkter där hon anser att Umeå tingsrätt brustit. ?

Världen Idag - 30 sep 15 kl. 00:00

"Det är inte en biskops uppgift att så tvivel"

– Hur kan man inte förstå att man sår tvivel och skapar oerhört många frågor när man som biskop föreslår att Kristus ska flyttas ut eller täckas över och att Mecka ska markeras? Hur kan man inte förstå signalvärdet både till kristna bröder och systrar i Sverige och på andra håll i världen men också till muslimer, när man vill flytta bort Kristus? säger Annika Borg till Världen idag.

SmålandsPosten - 18 aug 16 kl. 12:32

Tvivel - en oanad livskraft

Det kallas tvivel, det där som stör. Så sjunger Lars Winnerbäck i sin visa Tvivel. Artisten fortsätter beskriva den för många välbekanta känslan som en klump i magen och ett konstigt humör.

Alingsås tidning - 16 dec 16 kl. 05:30

”Inget tvivel, det var en varg”

Inget tvivel, det var en varg – det säger Evelina Järrebring om det djur som hon och hennes mamma mötte i Simmenästrakten. På tisdagen i förra veckan var Evelina Järrebring, tillsammans med sin mamma Jessica, ute och gick i skogarna kring Simmenäs. För att få utsikt över Mjörn gick de upp på en mindre höjd, och hörde då ett ljud från ett buskage.

SVT - 15 dec 11 kl. 21:55

Riksrevisionen mycket kritisk mot polisens effektivitet

Riksrevisionen mycket kritisk mot polisens effektivitet. -Det har inte blivit bättre trots att mycket pengar har satsats..

Sydsvenskan - 18 jun 12 kl. 17:04

"Har saknat effektivitet"

Det svenska landslagets mittfältare Kim Källström om vad som inte fungerat för Sverige i fotbolls-EM: "Det är många små delar som inte funkat som de ska. Vi har saknat effektivitet i de båda straffområdena.".

DrivaEget - 15 mar 09 kl. 18:43

Hon lär dig fördubbla din effektivitet

Du kan fördubbla din effektivitet - och ändå få tid över. Det hävdar effektivitetskonsulten Anki Bengtsson. Här ger hon sina sju bästa råd för att klara det.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.