UNT > Nyheter

Tuesday, 19 January, 03:44

UNT - 14 jan 21 kl. 06:00

Hellre dialog än osaklig religionskritikDet är inte fel att kritisera religioner, men kritiken ska vara motiverad och saklig, skriver Göran Nilsson i en replik..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Göran Nilsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hellre, dialog, än, osaklig, religionskritik
YLE - 14 nov 16 kl. 15:58

Utredning: Dialog behövs om byggnadstillsynen i Raseborg

Arbetarskyddet i Raseborg har utrett anklagelser om osakligt bemötande mot anställda vid Raseborgs stads byggnadstillsyn efter fullmäktigemötet i juni. Arbetarskyddschefen rekommenderar bland annat en konstruktiv dialog mellan arbetsgivare och arbetstagare. Det var efter fullmäktigemötet den 13 juni sex anställda vid byggnadstillsynen med stöd av arbetarskyddsfullmäktige Riku Oraskari upplevde att måttet var rågat och gjorde en anmälan om trakasserier till arbetarskyddet.

BT - 27 jul 11 kl. 07:24

Osaklig hets mot vindkraften

Det pågår en veritabel hetskampanj mot vindkraften från bland annat föreningen Svenskt landskapsskydd. Många av argumenten som vindkraftsmotståndarna för fram är ren desinformation, anser Anders Wijkman. Vindkraften minskar vår klimatpåverkan, sänker elpriset och möjliggör dessutom ett decentraliserat ägande av elproduktionen.

Skånskan - 17 maj 16 kl. 15:21

Riksteatern vill hjälpa till med dialog

Stockholm/Eslöv Riksteatern tycker efter måndagens händelse att det är viktigare än någonsin att sprida kunskap om homosexualitet och erbjuder sig därför att göra just det tillsammans med Forum för levande historia och Bergagymnasiet.Riksteaterns teaterchef Måns Lagerlöf vill inte att måndagens avbrutna föreställning i Eslöv ska blåsas upp i allt för stora rubriker.
– Det var en liten del av en stor publik som störde föreställningen med homofobiska kränkningar och jag vill inte spekulera i varför de gjorde så.

YLE - 03 apr 17 kl. 03:57

Dialog eller straff - hur få bukt med ordningsproblem i skolorna?

Rektorer borde ha större befogenheter att avlägsna bråkiga elever för att öka tryggheten och arbetsron i skolorna, anser lärarfacket OAJ. Vid Finlands svenska lärarförbund vill man hellre poängtera dialog och samarbete för att lösa problem i skolorna. Enligt OAJ är det viktigt att skolorna snabbt kan reagera och avlägsna en elev i akuta situationer, till exempel för att säkra tryggheten för andra elever och skolpersonalen.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

?SPF:s kritik är osaklig och dålig!?

Kritiken från SPF-ordförande tar fasta på fel siffror. De siffror som Leif Bladh tar upp i sin kritik av Smedjebackens äldreomsorg är inte relevanta för kvalitén i äldreomsorgen säger kommunalrådet Leif Nilsson.
?

Nya Wermlands Tidningen - 30 dec 13 kl. 17:12

"De för en osaklig argumentation"

Boxningssporten i Sverige har varit omdebatterad i omgångar. Under måndagen var det dags på nytt när forskare föreslog att arrangörerna borde få betala vårdkostnaderna. – De för en osaklig argumentation.

Kristianstadsbladet - 18 aug 14 kl. 06:16

V sprider osaklig och felaktig information


Ledaren, ”Vinst bara fult för vissa”, var en uppfriskande och insiktsfull inlaga i en debatt som i övrigt passerat det ena lågvattenmärket efter det andra under det här året. Jonas Sjöstedts angrepp på Dan Olofsson i Dagens Industri den 31/7 är bara ett i raden av de osakliga och osmakliga inlägg som förpestar den här diskussionen.Om belackarna bemödat sig att studera den fakta och statistik som finns tillgänglig på området så hade det nog varit svårare för Vänsterpartiet och en hel del andra debattörer att sprida så mycket osaklig och felaktig information som de gör för närvarande.

GöteborgsPosten - 13 feb 16 kl. 05:00

Osaklig debatt om byggfel ger missvisande bild

Villaägarnas chefsjurist Ulf Stenberg skriver bland annat om mögelskador i våtrum. Texten är osedvanligt osaklig och riskerar att ge många husägare en felaktig uppfattning om branschens kvalitetsarbete, skriver Johan Aspelin, vd GVK..

DN - 18 okt 16 kl. 21:00

”Kritiken mot läkares sidouppdrag är osaklig”

Viktig samverkan. Kritiken mot att läkare anlitas av läkemedelsföretag är osaklig. Vi måste inse att hälso- och sjukvårdens ständiga utveckling och förbättring är helt beroende av nära samverkan.

YLE - 29 dec 16 kl. 17:08

Flyktingar väckte osaklig debatt i Loviisan Sanomats Facebookgrupp

Tidningen Loviisan Sanomats artikel om att flyktingförläggningarna i Pyttis och Strömfors stängs, debatterades i delvis hårda och osakliga ordalag på tidningens Facebooksida natten till torsdag. Kommentarerna var till största delen sakliga, men mot slutet spårade diskussionen ut. Då var det närmast invandrar- och främlingsfientliga personer som munhöggs med personer som är positivt inställda till ett mångkulturellt samhälle.

Expressen - 04 jul 17 kl. 14:39

Ministern: Lööf offer för osaklig lobbyism

Regeringen anklagar Centerledaren Annie Lööf för att fara med osanning i den brännheta frågan om flygskatt.Miljöminister Karolina Skog, MP, menar att Lööf fallit offer för "osaklig lobbyism".– Annie Lööf har ett svagt ledarskap i klimatfrågan, säger Skog till Expressen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.