UNT > Nyheter

Sunday, 17 January, 04:36

UNT - I förrgår: 06:03

Här steg bostadspriserna mest under förra åretVillapriserna i Uppsala län steg med 11,4 procent under förra året. Priserna på bostadsrätter ökade med i snitt 6,5 procent. Det visar den senaste rapporten från Svensk Mäklarstatistik..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Uppsala, Svensk Mäklarstatistik

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här steg, bostadspriserna, mestunder förra , året
Dagens PS - 05 jul 19 kl. 07:24

Här ökar och minskar bostadspriserna mest

Bostadspriserna visade små förändringar i juni. Det framgår av statistik framtagen av SCB på uppdrag av Svensk Mäklarstatistik. Under den senaste månaden ökade villapriserna i riket med 1 procent medan bostadsrättspriserna var oförändrade.

DI - 14 jan 20 kl. 06:01

Så mycket steg bostadspriserna i din kommun under 2019

Bostadspriserna steg med i snitt 5 procent 2019. ”2019 var året då säljarna återfick övertaget”, kommenterar Fredrik….

Expressen Dina Pengar - 14 jan 20 kl. 08:05

Här ökar bostadspriserna mest

Bostadspriserna ökade med i genomsnitt fem procent i Sverige förra året, rapporterar Dagens Industri. I vissa områden gick det dock upp betydligt mer, som till exempel i Ängelholm och Vetlanda där priserna på villor och bostadsrätter ökade med över 30 procent.Även om det har skett en ökning i en majoritet av Sveriges län har delar av landet sett rejäla prisminskningar..

Affärsvärlden - 14 nov 14 kl. 08:46

Här stiger bostadspriserna mest

Priserna för såväl bostadsrätter som villor steg i oktober..

UNT - 05 jul 19 kl. 14:00

Här steg bostadspriserna med mer än 25 procent

Priserna på bostadsrätteri Håbo kommun har ökat mest i Uppsala län under de tre senaste månaderna..

Dagens PS - 07 feb 19 kl. 06:01

Bostadspriserna startar året med nedgångar

Bostadspriserna påbörjade det nya året som 2018 avslutades, det vill säga med marginella, men breda nedgångar. Det framgår av statistik som är framtagen av SCB på uppdrag av Svensk Mäklarstatistik. Priserna på både bostadsrätter och villor sjönk med 1 procent i januari efter att ha sjunkit lika mycket månaden innan.

DN - 16 maj 13 kl. 09:03

Här ökar bostadspriserna mest

Högre bostadsrättspriser än någonsin ? det är läget i 21 av landets 290 kommuner. Linköping står för den största ökningen, där priset på bostadsrätter har gått upp med 30 procent det senaste året, rapporterar di.

NSD - 13 mar 15 kl. 12:52

Här ökar bostadspriserna mest

Bostadsmarknaden i Luleå är fortsatt het men den största procentuella prisökningen sker nu i Boden där priserna på bostadsrätter och villor ökat med 25 procent det senaste året..

Barometern - 28 dec 17 kl. 00:34

Vattnet steg och steg – 2017 var året då havet reste sig

Plötsligt steg vattnet i Kalmarsund. Oväntat, otäckt och på ett sätt ingen hade sett i våra trakter på väldigt många år. En av årets mest uppmärksammade nyhetshändelser kom på 2017 års fjärde dag..

DI - 07 mar 19 kl. 06:04

Här stiger bostadspriserna mest – staden som sticker ut extra: ”Ljus framtid”

En av Sveriges tre storstäder sticker ut med stigande bostadspriser. Men generellt stod bostadspriserna och stampade i februari, samtidigt som mäklare varnar för fler ”orosmoln” över marknaden..

GöteborgsPosten - 17 jul 17 kl. 19:54

Här ökar bostadspriserna mest

Alingsås kommun toppar listan över var priset på bostadsrätter stigit mest i hela landet. Ny statistik visar var i Västra Götaland priserna på bostäder ökar respektive sjunker mest..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.