Corren > Nyheter

Sunday, 24 January, 20:09

Corren - 14 jan 21 kl. 06:01

Stor och liten - så klarar butikerna nya pandemilagenMax en person per tio kvadratmeter i butikerna. Problem för vissa. Mindre besvärligt för andra. Vi har pratat med två handlare med lite olika förutsättningar..
Läs mer på Corren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storoch , liten, , klarar, butikernanya , pandemilagen
Nyteknik - 16 maj 18 kl. 07:11

Svenskarna i stor enkät: Vi klarar oss utan kontanter

Färden mot ett alltmer kontantlöst Sverige går snabbt. Vi klarar oss utan kontanter, säger drygt två tredjedelar av de tillfrågade i en färsk Riksbanksenkät..

BT - 30 maj 20 kl. 06:59

Stor enkät: Så klarar Borås största arbetsgivare coronakrisen

Tuffa tider, men inte så illa som först befarat. Det är en av slutsatserna som går att dra efter BT:s nya kartläggning av Borås största arbetsplatser – tre månader in i coronakrisen. Se vad företagen svarar längre ner i artikeln..

YLE - 23 okt 16 kl. 06:15

Vi måste klä oss bättre - en liten resa till modeindustrins framtid

Vi måste klä oss bättre - en liten resa till modeindustrins framtid Vi har för mycket kläder och vi köper hela tiden mera. Vi slänger bort det mesta vi köper och kläderna kostar för litet. Det här är ohållbart och gynnar mest de stora klädjättarnas ägare, och det största priset betalas av människorna och miljön i låglöneländer.

VA - 03 apr 19 kl. 10:55

Familjeföretaget som klarar konkurrensen från Amazon: ”Det är lättare att vara stor på en liten ort än liten på en stor”

Familjeföretaget Lyko i Vansbro klarar konkurrensen från både Amazon och Apotea och omsätter över en halv miljard. Att handla skönhet online är hett. .

Nyan - 13 jul 15 kl. 20:01

Liten fjäril, stor forskning

Forskare har i 24 års tid studerat den åländska ängsnätfjärilen. I år utvidgas arbetet till att studera hur fjärilen klarar miljöförändringar. Vi har under de senaste åren vant oss vid att människor kryper i dikesrenar med håvar i högsta hugg och vid att stora plasttält sätts upp.

Sydsvenskan - 22 nov 11 kl. 06:30

"Korparna" är en mörk liten pärla

När jag började läsa Tomas Bannerheds "Korparna" blev jag först konfunderad. En 400-sidig roman om e?
När jag började läsa Tomas Bannerheds ?

YLE - 27 maj 17 kl. 08:29

Fortfarande få kvinnliga vakter vid häkten i Finland - "kvinnor klarar sig bättre än män"

Ännu för drygt tiotal år sedan var Ulpu Keränen tvungen att bevisa att hon klarar av att vara vakt vid polishäktet. Efter 14 års erfarenhet vågar Ulpu säga att en kvinna klarar sig till och med bättre än en man - speciellt med de manliga klienterna. Väktare Ulpu Keränen drar arbetsrocken på sig.

Skånskan - 02 mar 16 kl. 04:00

Skåne klarar sig själv

Opinion Sent på ef­ter­mid­dagen dis­ku­terade re­gi­on­full­mäk­tige i Kris­tian­stad re­gi­on­frå­gan. Enig­heten var stor om att Skåne klarar sig bra själv. I den upp­fattningen liknar at­ti­tyden den Re­gi­on Hal­land har.

Cornucopia - 28 mar 16 kl. 10:35

Livsmedelsverket: Sverige klarar inte maten vid krig

Föga överraskande berättar nu Livsmedelsverket att Sverige inte klarar matförsörjningen vid krig, eftersom vi är ett av länderna i världen med lägst självförsörjningsgrad på livsmedel. Det positiva är att man går ut med detta via Sveriges Radio, så allmänheten kanske lär sig att om de inte vill svälta vid krig måste de lägga upp lager.

Sveriges exakta självförsörjningsgrad är inte helt lätt att fastställa.

Nyheter 24 - 01 jun 11 kl. 14:10

Thang berättar från gömstället: "Vet inte om jag klarar mig"


Utvisningshotade Thang Nguyen gömmer sig från myndigheterna i hopp om att få stanna i Sverige.?  Jag är inte säker på att jag kommer att klara mig utan hem och pengar, säger han till Nyheter24. För sju år sedan ansökte Thang Nguyen tillsammans med sina syskon om uppehållstillstånd i Sverige.

HBL - 22 sep 14 kl. 06:24

"Den som är störst klarar sig"

Sportkedjan XXL har som mål att på tio år bli störst inom branschen i Finland. Vd Toni Stigzelius säger att det inte räcker med låga priser, brett utbud och många butiker om man inte har personal med rätt attityd.Kunden ska vara beredd att gå minst 300 meter i ett XXL-varuhus.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.