Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Sunday, 17 January, 03:54

Vestmanlands Läns Tidning - I förrgår: 06:00

Kvinnomisshandel, besöksförbud och bedrägeri – VLT kartlägger nämndemännenTrots kontroll av nämndemän, har flera av dem vid Västmanlands tingsrätt dömts för brott. VLT har....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
VLT, Västmanlands

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinnomisshandel, besöksförbudoch , bedrägeri, VLT, kartlägger, nämndemännen
YLE - 24 maj 13 kl. 14:50

Fängelse för våldtäkt

Västra Nylands tingsrätt i Raseborg har dömt en man till tre års fängelse för våldtäkter andra brott. Han dömdes för fem fall av våldtäkt, flera fall av misshandel, olaga hot, brott mot besöksförbud och bedrägeri. Han ska också betala ersättningar på över 16 000 euro.

YLE - 16 jun 15 kl. 19:16

Fängelsedom för våldtäkt i Karleby

2,5 års fängelse blev domen för den man som stått åtalad för våldtäkt samt 25 andra brott i Mellersta Österbottens tingsrätt. Mannen var åtalad på 30 punkter men firades på fyra. Mannen dömdes för en våldtäkt som inträffat 2014 samt för 25 för andra brott begångna under 2014.

Nyan - 27 jun 16 kl. 05:48

Dömd sexbrottsling arbetar vid ÅHS

En man som tidigare blivit dömd för grovt sexuellt utnyttjande av barn arbetar på sjukhuset i Mariehamn. Exakt hur personen har fått arbetet och vilken anställningsform han har till sjukhuset är oklart. – Det finns anledning att se över våra rutiner, säger Jaana Lignell, chefläkare på ÅHS.

Dagens PS - 28 okt 16 kl. 10:00

Fem ”förbjudna” inlägg på Facebook

Dagens PS har bland annat skrivit om hur företag fångar dig i rävsax när du sprider privat information. Det världsledande sociala forumet har tidigare tillstått att det finns tiotals miljoner fejkanvändare, vilket det kan finnas stor anledning att vara uppmärksam på. Facebook fick dessutom för inte så länge sedan svidande kritik för att gå för nitiskt fram med sopkvasten av inlägg, censuren är utom rim och reson, enligt kritikerna och ofoget har fått publicister och medieforskare att rasa.

Nyan - 08 jan 18 kl. 14:10

Ytterligare straff för mordförsöksdömd

Mannen som i somras dömdes till åtta års ovillkorligt fängelse för mordförsök på sin exfru i Godby i augusti 2016 dömdes i går till fem månaders fängelse för brott som begicks före den händelsen. Han dömdes för ett fall av betalningsmedelsbedrägeri och flera fall av misshandel, olaga hot och brott mot besöksförbud. Läs mer i tisdagens Nya Åland!Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.