DalaDemokraten > Nyheter

Sunday, 17 January, 04:58

DalaDemokraten - I förrgår: 06:03

Debatt: Handikappomsorg ska inte drunkna bland äldreomsorgsfrågorNär jag debatterar i samhällsfrågor som berör personer med funktionsnedsättning ser jag ett....
Läs mer på DalaDemokraten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Handikappomsorgska inte , drunknabland , äldreomsorgsfrågor
Dagensanalys.se - 30 jun 19 kl. 20:20

Röster från Almedalen – Representant från LRF Ungdom om debatt kring miljöfrågor och näthat

I samband med en intervju på Expressens scen om vilka som är de viktigaste miljöfrågorna och hur man ska möta näthat träffar jag Matilda från LRF Ungdom. Hon berättar även om vad som för henne till Almedalen i år. Inlägget Röster från Almedalen – Representant från LRF Ungdom om debatt kring miljöfrågor och näthat dök först upp på Dagensanalys.

SVT - 22 feb 19 kl. 15:00

Väljarna: KD knappar in på S i sjukvård- och äldreomsorgsfrågor

Kristdemokraterna stärker sina positioner i politiska frågor som rör sjukvård och äldreomsorg. Nu anser lika många väljare att Kristdemokraterna och Socialdemokraterna bedriver bäst politik inom äldreomsorgen, samtidigt som partiet anses vara det näst bästa inom vårdfrågor. Det visar en Novusundersökning..

Vimmerby Tidning - 08 feb 16 kl. 11:57

DEBATT: Några frågor om kravet på kollektivavtal i Vimmerby

Centerpartiets företrädare i de sex kommunerna , Hultsfred, Högsby, Mönsterås, Oskarshamn, Vimmerby och Västervik som har inköpssamverkan via inköpscentralen i Västervik vill ställa några frågor till Socialdemokraterna och Vänsterpartiet i Vimmerby..

DalaDemokraten - 14 maj 16 kl. 06:50

Debatt: Livets stora frågor ska hanteras på dialekt

"Evangeliet ska predikas på dialekt ", sa en gång en av mina företrädare Claes-Bertil Ytterberg på sin breda västmanländska. Det handlar inte bara om det talade eller skrivna språket, utan om språket som bärare av det sammanhang i vilket vi tolkar livet. Livets stora frågor måste tolkas lokalt, och tolkas utifrån sin tid och i sitt sammanhang.

SVT Debatt - 07 feb 14 kl. 14:07

Frågor och svar om vårt kommentarsfält

Snart har det gått en vecka med vår nya satsning på dialogredaktör och öppettider i kommentarsfälten. Vi har fått många frågor – här har vi samlat svaren på några av de vanligaste:  Varför inför ni en dialogredaktör?
Vi värderar dialogen och vill arbeta aktivt med den.

SVT Debatt - 05 feb 14 kl. 11:33

Principfrågor om rasism får inte bli ett mediarace

ANTIRASISM Själva idén om att ens hudfärg står bakom vilka åsikter man har är kontraproduktiv för rasismdebatten. Det glädjer mig att Sveriges Radio, och sedermera också Alexandra Pascalidou, ber om ursäkt för att jag kände mig förminskad på grund av min etnicitet i samband med söndagens P1 Debatt på tema rasism. Ännu bättre hade givetvis varit att inte be om ursäkt för min känsla av förminskningen, utan för förminskningen i sig.

Kristianstadsbladet - 13 mar 13 kl. 04:00

Varför ingen debatt om EU?

2001 tillsatte regeringen Persson EU 2004-kommittén. Dess syfte var att stimulera till debatt om EU-frågor.
Slutsatserna av kommitténs arbete presenterades 2005 i en rapport med det passande namnet: Sluta strunta i EU!

SVT Debatt - 03 apr 14 kl. 14:21

Debatt 3/4: Huliganvåldet och jakten på näthatarna

KVÄLLENS SVT DEBATT: Vad ska vi göra åt huliganvåldet? Ska vi ta bort ståplatserna på fotbollsmatcherna, strypa ölkranarna, och tysta ramsorna? Kommer det göra att ingen mer behöver sätta livet till?

SVT Debatt - 03 jul 13 kl. 15:12

Minoriteternas frågor får ingen plats i Almedalen

MINORITETER Den här veckan flyttar Sveriges maktcentrum till Almedalen, och trots många ord om ett inkluderande klimat är det inte allas röster som hörs. Det är sorgligt och obehagligt att politikerna inte tar minoritetsgruppernas frågor på allvar, skriver Peter Arrhenius och Heléne Jensen från Podium Förlag. Almedalsveckan 2013 utger sig för att vara ”Sveriges största demokratiska mötesplats”, men antalet arrangemang som har ett minoritetsperspektiv är minimalt.

SVT Debatt - 04 maj 14 kl. 07:00

Stefan Löfven – svara på svenska folkets frågor

POLITIK Svenskarna förtjänar att veta vilken politik de röstar på, därför ställer jag inför ikväll tre frågor till Stefan Löfven som sju miljoner röstberättigade svenskar förtjänar att få svar på. Socialdemokraterna har två eventuella regeringspartners – Vänsterpartiet och Miljöpartiet. Det är skälet till Löfvens taktiska tunghäfta och mörkläggning.

SVT Debatt - 06 jul 17 kl. 20:57

”Uppmuntra kommunerna att ta fram egna frågor, Åkesson”

”Uppmuntra kommunpolitikerna att ta fram egna frågor som passar i deras kommun och förpacka dessa frågor snyggt, utan alltför mycket text”, skriver Tommy Brorsson (SD), gruppledare i Örkelljunga..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.