Expressen > Opinion

Saturday, 16 January, 04:16

Expressen - Igår: 05:45

Vi kommer alla att dö ”efter vaccineringen”Det rapporteras mycket om biverkningar just nu. Men man ska inte oroa sig i onödan..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi kommer alla att efter , vaccineringen
Barometern - 03 nov 15 kl. 10:10

Vaccineringen mot influensan är i gång

Nu har vaccineringen för att undvika att bli smittad av 2016 års säsongsinfluensa inletts. Förra året nappade 45 procent av länsinvånare över 65 år sitt vaccin. Landstinget hoppas nå betydligt fler i år..

YLE - 22 aug 17 kl. 15:44

Snart börjar vaccineringen mot vattkoppor

Vaccineringen mot vattkoppor börjar i september. På samkommunen Soites område börjar man snart samla in tillstånd av föräldrar med barn i skolåldern. Från och med september ingår vaccinering mot vattkoppor i det nationella vaccinationsprogrammet.

NSD - 16 sep 18 kl. 19:07

"Vaccineringen går för långsamt"

Vaccineringen mot pneumokocker går för långsamt i Norrbotten, varnar smittskyddsläkare Anders Nystedt..

SR - 23 sep 19 kl. 16:47

Kritiken mot WHO: Vaccineringen går för segt

Läkare utan gränser kritiserar världshälsoorganisationen WHO för att vaccineringen mot ebola går för långsamt. Enligt organisationen borde WHO sprida mer vaccin till de områden som drabbats hårdast i nordöstra Kongo-Kinshasa..

Expressen - 03 feb 11 kl. 12:29

Fick ovanlig sjukdom efter vaccineringen

När Frida Sivermark, 17, kom hem från skolan satte hon sig i soffan och somnade. - Vad skönt att hon äntligen kan slappna av, sa hennes mamma om den annars så aktiva dottern. Då anade de inte att Frida drabbats av en ovanlig sömnsjuka, möjligen utlöst av svininfluensavaccinet..

SVT - 01 mar 11 kl. 20:36

Dyr nota för vaccineringen

Vaccinationen mot svininfluensan kostade mer än den smakade. Det framgår av en utvärdering som presenterades idag. Men myndigheterna är ändå nöjda med hur svininfluensan hanterades..

SR - 29 mar 11 kl. 16:56

Sofia: Jag tänker ofta på vaccineringen

Det finns ett samband mellan influensavaccinet Panemrix och den neurologiska sjukdomen Narkolepsi. Det konstaterade Läkemedelsverket i dag tisdag. Sedan vaccinationskampanjen drog igång 2009 har 69 barn i Sverige diagnosticerats med sjukdomen..

SVT - 16 sep 11 kl. 15:37

Sara fick narkolepsi efter vaccineringen

Många av de barn som fått sjukdomen narkolepsi efter svininfluensa-vaccinationen, är i dag beroende av tung medicinering för att kunna fungera i vardagen. 16-åriga Sara Dunard Reuter är en av dem. -Jag kunde stå upp för att sedan falla ihop som om jag svimmade..

Norrtelje Tidning - 06 feb 12 kl. 16:16

Nu startar vaccineringen mot livmoderhalscancer

Efter många rättsliga turer får flickor mellan 1993 och 1998 äntligen vaccinera sig i Stockholms län. Den 15 februari startar det i Norrtälje..

Helsingborgs Dagblad - 16 feb 12 kl. 13:54

SMI: Vaccineringen räddade 60 liv

Det var inte bara sex svenskar som räddades till livet tack vare massvaccineringen mot svininfluensa ? utan snarare 60. Det hävdar Smittskyddsinstitutet (SMI) som nu går i svaromål mot uppgifter i medier.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.