SVT > Inrikes

Sunday, 17 January, 20:29

SVT - 14 jan 21 kl. 05:36

Fortsatt stora trafikproblemDet har under natten varit fortsatta problem i trafiken på flera håll i landet. Ett antal olyckor har rapporterats, främst om lastbilar som har haft problem i halkan och snöfallet..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt stora trafikproblem
Sydsvenskan - 03 feb 12 kl. 16:49

Vädret orsakar trafikproblem

Foto: Scanpix
Stora trafikproblem drabbade E 4 mellan Gävle och Söderhamn i eftermiddag. Strax före klockan tre hade flera olyckor inträffat och vägen stängdes helt i båda riktningarna.
SUNDSVALL.

Västerbottens Folkblad - 28 apr 12 kl. 12:02

Trafikproblem befaras vid Umåkers travbana

UMEÅ Polisen befarar trafikproblem med anledning av dagens V75-tävlingar.UMEÅ Polisen befarar trafikproblem med anledning av dagens V75-tävlingar Tusentals besökare väntas till Umåker. Merparten åker bil, vilket kan innebära trafikbekymmer Umeåpolisen vädjar till besökarna att i största möjliga utsträckning ta andra ?

Hela Gotland - 07 jan 11 kl. 04:00

Trafikproblem i snöyran Snöröjarna hann inte med allt när vägar drev igen

De stora snömängderna, i kombination med hård vind, ställde till stora trafikproblem under trettonhelgen. De glashala vägarna på trettondagsaftonen orsakade och en mängd trafikolyckor..

Jönköpingsnytt - 25 jan 11 kl. 16:07

Trafikproblem och långa bilköer på Vätterleden

Underkylt regn och halka ställde till ordentligt med trafikproblem på Vätterleden mellan Huskvarna och Gränna på tisdagen. För att få kontroll på problemen tvingades flera mil på E4:an stängas av..

Jönköpingsnytt - 25 jan 11 kl. 16:07

Trafikproblem och långa köer vid Vätterleden

Underkylt regn och halka ställde till ordentligt med trafikproblem på Vätterleden mellan Huskvarna och Gränna på tisdagen. För att få kontroll på kaoset på motorvägen tvingades flera mil på E4:an stängas av..

Jönköpingsnytt - 25 jan 11 kl. 16:07

Trafikproblem och långa köer på Vätterleden

Underkylt regn och halka ställde till ordentligt med trafikproblem på Vätterleden mellan Huskvarna och Gränna på tisdagen. För att få kontroll på kaoset på motorvägen tvingades flera mil på E4:an stängas av..

Helsingborgs Dagblad - 19 jun 11 kl. 22:57

Nya trafikproblem väntar med nytt centrumbygge

Efter sommaren startar ett nytt stort vägbygge i Helsingborg och nu varnas för nya trafikproblem i centrum. Vägbygget, som är en förberedelse för bygget av Södertunneln, omfattar bland annat ny trafikplats, en tillfällig tågstation och en avsmalning av Malmöleden..

Nya Wermlands Tidningen - 08 sep 11 kl. 18:46

Trafikproblem efter rondellkrock

Två bilar kolliderade på Hagalundsvägen på torsdagskvällen. De inblandade ska ha fått lindriga skador enligt polisen. Däremot har det blivit stora trafikproblem efter krocken..

Kristianstadsbladet - 16 sep 11 kl. 12:23

Trafikproblem efter lastbilskrock

På fredagen inträffade en trafikolycka på väg 1082, mellan Svensköp och Tollarp.
Det var vid 10.15-tiden som två lastbilar kolliderade, vid Ilnestorp.

Expressen - 03 dec 11 kl. 17:48

Stora trafikproblem efter översvämning på E 45

En översvämning på E45 i höjd med Lödöse några mil norr om Göteborg har ställt till med stora trafikproblem. Flera bilar är helt dränkta i vatten. En av dem som fastnade i vattenmassorna var Jens Ternstrand och hans familj.

Kristianstadsbladet - 09 jan 12 kl. 07:15

Trafikproblem på väg 23 efter viltolycka

På måndagsmorgonen inträffade en trafikolycka på väg 23 vid Hästveda. Olyckan orsakade trafikproblem.
Det var vid 06.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.