Nerikes Allehanda > Nyheter

Sunday, 17 January, 19:45

Nerikes Allehanda - 14 jan 21 kl. 05:33

Makarna Magnusson först ut att vaccineras på Conventum: ”Känns verkligen bra”Först ut att vaccinera sig på Conventum var Linda Magnusson. Som nummer två kom hennes man....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Magnusson, Conventum, Linda Magnusson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Makarna, Magnusson, förstut att , vaccineras, Conventum, Känns, verkligen bra
SVT - 23 okt 12 kl. 16:49

Magnusson: "Förstört för hela sporten"

-Det är väl en syndare som hållit på med otillåtna medel och väljer att tala om det för alla och lätta sitt samvete, säger Sveriges förbundskapten Glenn Magnusson sedan Norges sportchef Steffan Kjaergaard erkänt dopning..

Sydöstran - 30 okt 14 kl. 17:14

Magnusson förstärker IFK Karlskrona

Blekinge Läns tidning - 30 okt 14 kl. 17:14

Magnusson förstärker IFK Karlskrona

Dagens PS - 13 apr 17 kl. 08:21

Risken att ballongen spricker störst i Sverige

Enligt Moody´s hör Sverige till de länder där risken är störst för bostadsprisfall efter flera år av kraftiga prisuppgångar, skriver Di som uppger att bopriserna stigit med mer än 30 procent i reala termer både i Sverige och Nya Zeeland under de senaste tre åren. Prisuppgångarna på bostadspriserna har gått hand i hand med skuldsättningen hos de svenska hushållen och klimatet liknar det som rådde i Spanien, Irland och USA ”före korrigeringarna på dessa bostadsmarknader”, enligt Moody’s, konstaterar Di. Moody´s menar att Sverige tillsammans med Australien, Nya Zeeland och Kanada är de länder som alltså löper störst risk för en nedgång av priserna på bostadsmarknaden.

News55 - 09 mar 16 kl. 15:21

Peter Magnusson av med körkortet – körde mot rött igen

Det var i slutet av januari som Peter Magnusson körde mot rött vilket ledde till att han förlorade sitt körkort under en månad. Men det är inte första gången som skådespelaren struntat i rödlyset och straffats för det. Sommaren 2014 fick Magnusson ett strafföreläggande för vållande till kroppsskada och vårdslöshet i trafik – efter att ha kört mot rött och krockat med en mc-förare i korsningen Valhallavägen-Lidingövägen i Stockholm.

Skånskan - 25 aug 19 kl. 13:00

”Det tog tid att förstå vad jag saknade”

Reportage Längtan efter ett eget hus kan vara stor. Konstnären Olga Magnusson vet. För henne tog det åtskilliga år och husvisningar innan hon hittade hem.

Sydsvenskan - 15 apr 15 kl. 04:00

Barn måste förstå globala utmaningar

Vad måste man kunna i framtiden? Vi frågade tre personer vars jobb är att spana framåt. Övervaka datorer, umgås med andra människor och förstå globala sammanhang blev några av svaren.

Kristianstadsbladet - 14 jan 13 kl. 09:07

KIK pratar med Magnusson

Foto: Bosse Nilsson
Patrik Magnusson kan vara på väg att förstärka KIK. ?Vi pratar med Patrik, sen får vi se var det landar?

Alliansfritt Sverige - 04 jul 13 kl. 11:43

Moderaten Cecilia Magnusson tillämpar avdragslinjen på alkohol

Cecilia Magnusson, moderata riksdagsledamot från Göteborg, gjorde några avdrag för lite festande efter ett krogbesök under Almedalsveckan förra året. Hon försökte göra skatteavdrag för en nota på 1 200 kronor, varav 800 kronor var vin, genom att kalla det "väljarkontakt", rapporterar GT. Den väljarkontakten kunde skatteverket dock inte  godkänna och satte stopp.

Barometern - 08 aug 13 kl. 11:11

Först på plats när Munther ska spela

De kommer från när och fjärran och de är först på plats när Ulrik Munther ska spela i Kalmar. Hela 11 timmar före spelningen har de parkerat sig längst fram. Jennifer Färlén, Amanda Magnusson, Sofia Klack och systrarna Julia och Elin Pettersson är hängivna fans.

Kristianstadsbladet - 21 nov 12 kl. 08:23

Rondellen klar först i sommar

Foto: Bosse Nilsson
Arbetet med att bygga rondellen vid Kanalgatan/Nya Boulevarden har pågått för fullt under hösten. Men inte förrän i juni nästa år är rondellen klar.
?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.