News55 > Nyheter

Tuesday, 26 January, 00:08

News55 - 14 jan 21 kl. 05:30

Företagarna kräver full kostnadstäckningFull täckning, 100 procent, för alla kostnader när staten tvingar företag att stänga. Det kräver Företagarna ska skrivas in som komplement i pandemilagen. Och kontroller efteråt i stället. – Full täckning för alla fasta kostnader som företagaren inte ka. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Företagarna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Företagarna, kräver, full, kostnadstäckning
Skånskan - 18 maj 16 kl. 06:00

Superbussar på gång – sträckning utreds

HÖRBY Hörby blir en knutpunkt i Region Skånes satsning på superbussar.
Men sträckningen är fortfarande oklar. Antingen kommer bussarna att stanna i centrum, som idag, eller vid nya hållplatser utmed E22.

Kristianstadsbladet - 26 jun 14 kl. 08:00

Moderat politik gör skillnad för jobben


En fortsatt strävan efter att fler ska få jobb och komma i sysselsättning är ledstjärnan för Nya Moderaterna. Vi är nöjda först när var och en som kan arbeta har ett jobb att gå till. Genom arbete byggs självkänsla och sammanhang.

HBL - 11 sep 13 kl. 04:12

Slapp betalningskultur sprider sig

En slarvigare betalningspraxis av sydeuropeisk modell håller på att få fotfäste i Finland. I en färsk småföretagarbarometer uppger mer än en tredjedel att de har fått vänta över 60 dagar på pengar från kunderna.? Det är helt oacceptabelt, säger Timo Lindholm, vice vd på Företagarna i Finland.

HBL - 30 sep 14 kl. 04:55

Laddad kamp om taxibilar

Taxify åker snålskjuts på vår infrastruktur, anser den lokala taxiföreningen Taksi Helsinki. – Vi stöder branschen genom att ordna körningar åt förarna, säger Taxifys Finlandschef.På kort tid har taxibokningstjänsten Taxify etablerat sig i många länder världen över.

Skånskan - 11 maj 16 kl. 13:03

Har gått från det stora till det lilla

SJÖBO/MALMÖ Det tog sin tid, men till slut sa Sjöboföretaget Source Food production ja.
Sedan mars i år är det på Hammargränd som nystartade Respect for Food AB producerar sina ekologiska, tillsatsfria såser.Deras vägar korsades på det stora världsomspännande livsmedelsföretaget Unilevers kontor i Köpenhamn.

Skånskan - 14 maj 17 kl. 06:00

Plats 196 för Höör på företagsrankning

höör Höörs kommun har fallit 132 placeringar på fem år i Svenskt Näringslivs årliga rankning. Nu ligger Höör på 196 bland 290 kommuner. Nu har kommunstyrelsen beslutat om en handlingsplan för att förbättra näringslivsklimatet.

HBL - 06 maj 13 kl. 07:37

Kommunerna kunde skippa gatuunderhållet

Parkeringsövervakning, gatuunderhåll och behandlingen av ersättningskrav efter översvämnings- och skördeskador kunde i framtiden skötas av någon annan än kommunerna. Däremot ska bibliotek, äldreomsorg och avgiftsfri skollunch höra till kommunernas ansvar också i framtiden.
Det säger arbetsmarknadscentralorganisationerna, Företagarna i Finland och Kommunförbundet i en enkät som FNB låtit dem besvara.

HBL - 11 feb 14 kl. 02:20

Gryende optimism bland småföretag

För första gången på länge kan man skönja en försiktig framtidsoptimism bland landets små och medelstora företag. Men de rapporterade siffrorna är fortfarande dystra. I december föll industriproduktionen med över fem procent.

SmålandsPosten - 20 jan 14 kl. 07:05

Satsningar på jobbskapare är ett bra första steg

Från och med årsskiftet så har egenavgifterna för företagare sänkts med 509 miljoner kronor. Det påverkar hela 180?000 företagare.

Cornucopia - 04 maj 20 kl. 10:00

Gästinlägg: Flexiblare hyresavtal kan minska konkurserna

Nedanstående är ett gästinllägg signerat Joachim Bozorgnia, VD för Cresnia.

Butiker och restauranger är några av de företag som drabbas extra hårt av coronakrisen. Om vi i framtiden ska minska risken för konkurser och tomma lokaler behöver vi få in mer flexibilitet i hyresavtalen.

YA - 30 jan 14 kl. 06:30

Företagsklimatet på väg att bli bra

Foto: Sprisse Nilsson
Inte bra, men godtagbart. Så sammanfattas företagsklimatet i byn. En liten ljusning är att betyget ändå blir lite bättre år från år.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.