YLE > Finland

Monday, 18 January, 01:12

YLE - 14 jan 21 kl. 05:15

Snöröjarna jobbar så fort de kan: "Nu får det gärna ta en tid innan det kommer mera snö, så att vi hinner köra bort snön från trottoarerna"Vinden och den blöta snön gjorde plogningen extra utmanande..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Nu

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snöröjarna, jobbar, , fortde kan , quot;Nufår det , gärna ta en tid innan det kommer mera snö så att vi hinner köra bort snön från trottoarerna"
Expressen - 20 sep 17 kl. 21:36

Uppgifter: Anställda deltog i kokainfest – jobbar kvar

Extrapersonal som arbetade på rättspsykiatriska kliniken i Växjö har fått sparken efter att ha tagit droger på en privat fest.Men enligt uppgifter till Kvällsposten deltog även fastanställda – som fortfarande jobbar kvar. – Så fort uppgifterna är trovärdiga och jag har något att agera utifrån agerar vi direkt, säger David Wirdelöv, verksamhetschef på rättspsykiatrin i Växjö..

YLE - 23 aug 13 kl. 13:34

Äntligen fick minröjarna monument i Hangö

På fredagen avtäcktes ett minnesmonument för minröjarna. Minnesmonumentet finns invid Hangö museum. Initiativtagare till monumentet är Henrik Nysten, som är distriktschef vid Försvarsutbildningsföreningen.

SmålandsPosten - 08 jan 19 kl. 14:39

Barnfamiljer klagar – snöröjarna kör för fort

Barnfamiljer i Älmhult klagar hos kommunen att snöröjningsfordonen kör för fort. Enligt skrivelsen kan en olycka hända när som helst. .

Hela Gotland - 20 maj 16 kl. 13:25

Sekunder avgör när snabbplöjarna kör gasen i botten

Att plöja en åker så fort som möjligt är att gå tvärtemot alla regler och något som görs för skojs skull..

BT - 06 dec 14 kl. 06:08

Anhållen för mordförsök jobbar med ungdomar: "Är inte helt märkligt"

En 22-årig boråsare som anhölls som misstänkt för mordförsök efter torsdagskvällens skottlossning på Hulta är anställd av Borås stad och jobbar med ungdomar. – Blotta misstanken om att någon är inblandad i sådant kan räcka för att omgående stänga av personen, säger Dag Forsström, chef för Borås stads arbetslivsförvaltning som ordnade jobb åt 22-åringen. Förvaltningen var även inblandad då den sexåtalade förskolepraktikanten fick arbete.

YLE - 23 jan 15 kl. 11:09

"Jag är fastanställd men jobbar extra på nätterna"

Flexibilitet har i flera år varit ledordet för att åtgärda arbetslösheten. Med en tillräckligt flexibel arbetsmarknad ska det finnas arbete för fler. Problemet är att flexibiliteten ofta innebär att man flexar neråt i både lön och arbetstid.

SmålandsPosten - 26 aug 13 kl. 08:07

?Fantastiska idéer går fort att komponera?

Thomas Liljeholm skulle aldrig får för sig att ändra en ton för att tillfredsställa en publik. Att komponera konstmusik handlar om att bedriva forskning i den samtida musiken och samtidigt få fram en egen vision. Att jobba med musik är som vilket annat arbete som helst.

Barometern - 16 okt 13 kl. 08:13

Bilister kör för fort inne i centrum

Att jobba med paketleveranser på Storgatan i ­Mönsterås är ofta förenat med livsfara. Det menar en yrkeschaufför som tröttnat på att folk kör för fort. Björn Lindqvist jobbar på Posten och har bland annat till uppgift att leverera gods till olika affärer på Storgatan.

YLE - 25 feb 17 kl. 08:46

Norge vill se damerna i stora backen – så fort som möjligt

Från norskt håll jobbar man aktivt för att även de kvinnliga backhopparna ska få ha två individuella tävlingar i mästerskap. Just nu tävlar man bara i normalbacken i mästerskap. Backhoppning för damer har funnits med på VM-programmet sedan 2009 och i Sotji 2014 delades det för första gången ut OS-medaljer.

SvD - 10 mar 17 kl. 22:02

VW-direktör: Vi jobbar inte fort nog med nya tekniken

Thomas Sedran har bilbranschens kanske tuffaste jobb: Att navigera rätt och leda världens största biltillverkare Volkswagen rätt i de nya megatrenderna som hotar hela industrin. – Jobbar vi fort nog? Nej, inte om du frågar mig, säger han.

Skånskan - 22 jan 19 kl. 18:45

Sjöbohem: Vi jobbar så fort vi kan

Sjöbo Morgan Johnsson, vd för Sjöbohem, tycker att det är konstigt att räddningstjänsten hotar med ett föreläggande när de fått förlängd tid att utreda trapplösningen.
– Vi måste ju först utreda om den lösningen som de säger går att göra.Morgan Johnsson är också förvånad över att räddningstjänsten anger exakt hur de ska lösa problemet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.