Jönköpingsnytt > Nyheter

Sunday, 17 January, 07:35

Jönköpingsnytt - 14 jan 21 kl. 05:00

Här exploderade covidsmittan – trots minskad provtagningTrots många helgdagar skedde en stor ökning av antalet positiva test i Jönköpings län mellan....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Jönköpings

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här exploderade, covidsmittantrots , minskad, provtagning
Nyheter 24 - 12 jan 11 kl. 21:05

Iphone 4 exploderade - var för kallt


Två månader gammal exploderade Lenis nyinköpta Iphone. Apple vägrar ersätta telefonen eftersom telefonen användes i minusgrader. BERGEN.

SmålandsPosten - 23 nov 13 kl. 14:13

Åtta till provtagning efter husrannsakan

Åtta ungdomar är misstänkta för ringa narkotikabrott sedan polisen gjort husrannsakan i en lägenhet i Växjö natten till lördagen. De togs in för provtagning och förhör innan de släpptes.
Det var polisens ungdomsgrupp som fattade misstankar om narkotikabruk när de såg ett par personer försvinna in i en lägenhet.

Jönköpingsnytt - 04 jun 20 kl. 11:59

Växlar upp - regionen startar provtagning

Nu växlar Region Jönköpings län upp provtagning för covid-19 ytterligare. Från och med nästa vecka uppmanas invånare även med milda symptom kontakta sin vårdcentral för möjlighet till provtagning.
.

Kristianstadsbladet - 03 feb 11 kl. 17:19

Föraren skadad när bil exploderade

Foto: Peter Åklundh
En rökpaus vid vägkanten resulterade i att bilen exploderade. Håkan Olsson klarade sig med skärskador i ansiktet.
Strax före ett, natten till i går, fick Håkan Olsson punktering på bilen.

Supermiljöbloggen - 19 nov 14 kl. 20:49

Energimyndigheten spår minskad energianvändning till 2030

Minskad energianvändning, samma efterfrågan på el som idag, större andelar vindkraft och biobränsle. Det är resultatet av Energimyndighetens prognos för år 2030. Energiproduktionen kommer att blir mer hållbar Minskad energianvändning Biodrivmedel kommer att öka inom transportsektorn Energimyndigheten är den statliga myndighet som ansvarar för att hålla Sveriges energianvändning på en ekonomiskt och miljömässigt hållbar nivå.

News55 - 03 dec 18 kl. 12:15

Ernst glögg exploderade – stoppas av Systembolaget

Hittills är det tre fall med personer som köpt flaskan med Ernst Glögg där flaskan exploderat i hemmet. – Den exploderade i mitt vinställ. Det blev som en riktig splittergranat, berättar Jonathan Lindén Eriksson för Aftonbladet Hemma hos familjen Sparby exploderade flaskan i ett skåp och lämnade flera skador efter sig.

Supermiljöbloggen - 17 maj 18 kl. 23:04

Genteknik, minskad köttkonsumtion och mer havsmat kan göra matförsörjningen hållbarare

De europeiska vetenskapsakademierna, EASAC, har släppt en gemensam rapport om det vetenskapliga läget om livsmedelsförsörjning och miljö. Jordbruket använder idag cirka 40 procent av jordens isfria landyta, står för 70 procent av världens användning av sötvatten och orsakar strax under en tredjedel av de mänskliga utsläppen av växthusgaser. Omvandling av land till jordbruksmark står för cirka 80 procent av världens avskogning.

BT - 16 apr 11 kl. 13:13

Orolighetet när Nigeria går till val? bomb exploderade nära vallokal

En bomb exploderade nära en valinsamlingsplats i nordöstra Nigeria sent på fredagen, bara timmar innan vallokalerna öppnade i presidentvalet. Inga människor skadades, enligt polisen. ?

BT - 16 apr 11 kl. 13:13

Oroligheter när Nigeria går till val? bomb exploderade nära vallokal

En bomb exploderade nära en valinsamlingsplats i nordöstra Nigeria sent på fredagen, bara timmar innan vallokalerna öppnade i presidentvalet. Inga människor skadades, enligt polisen. ?

UNT - 10 jul 11 kl. 23:10

Fritidsbåt exploderade i Mälaren

En motorbåt exploderade i kväll i Mälaren utanför Ekerö i Stockholm. Båtens passagerare, fyra vuxna och ett barn, klarade sig oskadda eftersom de hunnit gå i land. Det är oklart varför båten exploderade.

Sydsvenskan - 30 jul 11 kl. 20:40

Knallskott exploderade bland barn

Flera knallskott exploderade före skandalmatchen bland barnfamiljer i Kungsparken. Polisen ingrep inte mot gänget som kastade dem.
Mi Lindskär var i Kungsparken tillsammans med sin nio månader gamla son Lucas när polisen och supportrarna gick förbi.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.