GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 20 January, 05:04

GöteborgsPosten - 13 jan 21 kl. 14:53

Regionen vill ha garantier innan vaccination med ModernaVästra Götalandsregionen kommer inte vaccinera med Modernas vaccin förrän regeringen fattat ett formellt beslut om att staten ska stå för kostnaden för eventuella biverkningar..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Moderna, Götalandsregionen, Modernas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regionenvill ha , garantier, innan, vaccinationmed , Moderna
GöteborgsPosten - 16 jan 18 kl. 14:03

40 000 i regionen erbjuds kostnadsfri vaccination

Västra Götalandsregionen (VGR) har nu beslutat att erbjuda personer utan skydd mot mässlingen en kostnadsfri vaccination. Tusentals beräknas sakna skydd..

Nyhetskanalen - 08 apr 12 kl. 11:08

Syrien kräver skriftliga garantier innan styrkorna dras tillbaka

Den syriska regimen kommer inte att dra tillbaka sina styrkor från landets oppositionsfästen om den inte får "skriftliga garantier" från oppositionen, uppgav utrikesdepartementet i Damaskus på söndagen. Den syriska regimen kommer inte att dra tillbaka sina styrkor från landets oppositionsfästen om den inte får "skriftliga garantier" från oppositionen, uppgav utrikesdepartementet i Damaskus på söndagen."Att säga att Syrien ska dra tillbaka sina styrkor från städer den 10 april är felaktigt.

BT - 02 mar 12 kl. 07:40

Kluven över beslutet om HPV-vaccination

? Hur ska vi göra för att fatta rätt beslut? Anna Bergendahl-Ärlig i Rydboholm tittar villrådigt på brevet från skolan och på de braskande, hemska sidorna på nätet och känner sig kluven.

BT - 17 apr 14 kl. 17:10

Putin: Håll val i regionen i höst

Ukrainska nationalgardister öppnade eld när deras bas angreps i natt och flera personer ska ha dödats. I Genève har fyrpartssamtal inletts och Ryssland kräver garantier för rysktalande i östra Ukraina. President Putin föreslår i dag val i regionen i september.

GöteborgsPosten - 16 jan 18 kl. 14:03

40 000 i regionen ska få kostnadsfri vaccination

Västra Götalandsregionen (VGR) har nu beslutat att erbjuda personer utan skydd mot mässlingen en kostnadsfri vaccination. Tusentals beräknas sakna skydd..

Dagensanalys.se - 09 mar 17 kl. 12:31

Twitter ger TV-lika garantier för annonser

När du tidigare köpte TV-annonsering fick du en garanti på att en viss målgrupp skulle se annonsen. I digitala kanaler har den typen av garanti saknats, fram till nu. Twitter bekräftade nyligen att de i nära samarbete med Dentsu Aegis Network har utarbetat en annons med tillhörande garantier baserade på oberoende mätningar.

ÖstersundsPosten - 11 dec 17 kl. 10:34

INSÄNDARE: Svar från regionen: Därför valde vi att skicka pappersfakturor

Svar på insändaren "Det blir dyrt för regionen att skicka pappersfakturor" (4 december) Vaccination av säsongsinfluensan pågår vid våra hälsocentraler under några veckor. Frösö hälsocentral hade s....

Kristianstadsbladet - 16 aug 11 kl. 20:05

Utökar vaccination mot HPV

På fredag sammanträder närsjukvårdsberedningen. Politikerna väntas då föreslå att alla flickor födda 1993 och 1994 erbjuds kostnadsfri vaccinering mot HPV, humant papillomvirus.
Region Skåne ställde sig för ett år sedan bakom förslaget att alla flickor i ålder 13-17 år ska erbjudas kostnadsfri vaccination, som skyddar mot livmoderhalscancer.

Trelleborgs Allehanda - 22 mar 12 kl. 20:45

Ingen rusning till fri vaccination

Foto: Scanpix
Från den 15 mars kan alla flickor födda 1993-1998 vaccinera sig gratis mot livmoderhalscancer.
Hon tror att många känner osäkerhet kring vaccinationer efter att biverkningar av vaccinet mot svininfluensan uppmärksammats. Och att det är en orsak till varför unga kvinnor inte vill vaccinera sig.?

NT - 17 apr 14 kl. 17:10

Putin: Håll val i regionen i höst

Ukrainska nationalgardister öppnade eld när deras bas angreps i natt och flera personer ska ha dödats.I Genève har fyrpartssamtal inletts och Ryssland kräver garantier för rysktalande i östra Ukraina. President Putin föreslår i dag val i regionen i september..

GöteborgsPosten - 17 apr 14 kl. 00:21

Putin: Håll val i regionen i höst

Ukrainska nationalgardister öppnade eld när deras bas angreps i natt och flera personer ska ha dödats. I Genève har fyrpartssamtal inletts och Ryssland kräver garantier för rysktalande i östra Ukraina. President Putin föreslår i dag val i regionen i september..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.