Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 16 January, 04:45

Nerikes Allehanda - Igår: 04:52

Pandemilagen kan vara farligare än pandeminTog mig frihet att läsa igenom det 121 sidor långa dokument som publicerats i och med beslutet om....
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pandemilagenkan vara , farligare, än, pandemin
Expressen - 09 maj 20 kl. 08:05

Mina, 21, säljer sex mitt i pandemin: ”Klart farligare”

Prisdumpning, ett ökat risktagande – och små möjligheter att skydda sig från corona.Det är situationen för de svenskar som säljer sex just nu, visar en granskning som Expressen har gjort.Samtidigt vittnar många om hur antalet personer som erbjuder sexuella tjänster ökar, i takt med att den att den ekonomiska krisen i samhället eskalerar.

Helsingborgs Dagblad - 15 mar 11 kl. 19:06

"Milan farligare utan Zlatan"

Palermos ordförande Maurizio Zamparini säger att Milan blir farligare att möta utan avstängde Zlatan Ibrahimovic. ? Utan Ibrahimovic blir Milan farligare eftersom du nu måste markera alla deras anfallare som är väldigt snabba, säger Zamparini.

Sydsvenskan - 14 jun 11 kl. 01:30

Biolog: Ehec farligare än salmonella

Foto: Manfred Rohde
Mats Lindblad på Livsmedelsverket bedömer att ehec är farligare än salmonella. Ändå är lagstiftningen kring ehec slappare än regleringen av salmonella.
?

Sydsvenskan - 14 jun 11 kl. 06:30

LRF-basen: Svenskt sigill ger ökad trygghet mot smitta Biolog anser att ehec är farligare än salmonella

Mats Lindblad på Livsmedelsverket bedömer att ehec är farligare än salmonella. Ändå är lagstiftningen kring ehec slappare än regleringen av salmonella. Helena Jonsson har varit ordförande för Lantmännens riksförbund, LRF, i tre veckor på onsdag.

YLE - 26 mar 14 kl. 07:38

"Det finns betydligt farligare ämnen på gummihjul än sopor"

En del av Åbos sopor körs med båt från Hangö över till Estland. Projektet inleddes i höstas och ska hjälpa oss att minska mängden avfall på våra soptippar. Björn Peltonen som är teknisk chef för Västra hamnen i Hangö berättar hur det går till.

BT - 04 apr 14 kl. 10:03

Experten: "Cannabis är betydligt farligare för ungdomar"

Alkohol och cannabis är farligt på olika sätt, men skadorna av cannabis märks snabbare och särskilt unga riskerar att drabbas av allvarliga psykiska problem. Det anser drogforskaren Kai Knudsen vid Göteborgs universitet.
– Skadeverkningarna för den mentala hälsan är större ju yngre man är då man börjar och det är allvarligt att cannabis kryper ner i åldrarna, säger Knudsen som är överläkare, universitetslektor och expert i klinisk toxikologi.

Dagens PS - 02 maj 19 kl. 14:09

Staten slår larm: Farligare fästingvirus sprids

En ny fästingras som bär på ett farligare TBE-virus sprider sig i norra Sverige. Det nya viruset kan orsaka fästingburen hjärnhinneinflammation. Det uppger Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA), enligt TT via Dagens Nyheter.

News55 - 06 jul 20 kl. 15:30

Så drar Kalle Moraeus sitt strå till stacken under pandemin

Kalle Moraeus har börjat med att hjälpa personer i riskgrupper med att handla, även om han inte fått så många uppdrag än. Det berättar han för Expressen. Den populära musikerna uppger också att han inte har några intäkter under pandemin och tillägger att han inte vill prata om sin ekonomi i tidningen, likt “alla i sin bransch”.

PrivataAffärer - 27 maj 20 kl. 04:00

Chefsstrategen: Handelskriget en större risk än pandemin

Enligt Kristina Hooper innebär handelsspänningarna mellan de båda ekonomiska supermakterna USA och Kinaett reellt och mycket stort hot framöver. – Pandemin har isolerats och neutraliserats bland annat på grund av Feds monetära strategier, säger hon till CNBC:s Trading Nation. De mycket stora stimulanserna har verkligen skilt ekonomin från börserna, menar hon.

PrivataAffärer - 02 jun 20 kl. 04:00

Bioteknik och Programvaror vinnare på pandemin

På bara några få månader har det ekonomiska läget i Sverige och världen drastiskt förändrat. I en blogg analyserar Nordnets investeringscoach Alexander Gustafsson börsens sektorer mitt uppe i den rotation som pågår i takt med coronapandemin. Post corona är det Bioteknik- och Programvarusektorerna som tagit ledningen på börsen, konstaterar han i en genomgång av börssektorerna.

Expressen - 21 jan 11 kl. 19:39

Situationen blir allt farligare i Afghanistan

Situationen för svenska soldater i Afghanistan blir allt farligare under 2011. Enligt en prognos från Afghan NGO Safety Office, som Dagens Nyheter tagit del av, kommer området att attackeras två gånger om dagen. - 2011 blir ett långt år, säger överstelöjtnant Johan Wiktorin till Dagens Nyheter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.