Expressen > Sport

Thursday, 21 January, 00:26

Expressen - 14 jan 21 kl. 04:30

Så bygger Häcken för SM-guld 2021GÖTEBORG. BK Häcken har skrotat guldmålet men har på ett sätt ändå höjt ribban.  Samtidigt är det ekonomiska läget klart bättre än väntat. GT har tittat närmare på truppbygget – som innehåller ett guldvapen och en och annan joker.  ✓ Så ska Häcken utmana Malmö FF✓ Därför är det ekonomiska läget ljusare än väntat✓ Här är den nya målsättningen✓ Han har flyttat hem för att få lyfta SM-bucklan.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Häcken, SM, GÖteborg, Malmö FF

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , bygger, Häckenför , SM-guld, 2021
Magazin24 - 20 nov 13 kl. 10:13

Michael Carlsson: ”Vi ska ta oss tillbaka”

Köping IS Bandy har en säsong i division ett framför sig. Premiärmatch spelas den 24 november. Magazin24 har mött tränare och spelare för att prata förändringar, med ny spelplan och nya mål; att ta sig tillbaka till Allsvenskan nästa år.

Kristianstadsbladet - 12 mar 14 kl. 15:52

"Yahya har brutit sig ut och brutit sig in"

Foto: TT
Danske Yahya Hassans självbetitlade debutbok kom i höstas, har någon missat det? Även i Sverige har uppmärksamheten varit stor, trots att boken släpps först i nästa vecka. Några av alla dem som boken har engagerat är tre journalister hos oss.

Cornucopia - 22 maj 15 kl. 11:49

När kriget kommer

När kriget kommerDetta är en kort skrift avsedd som information till allmänheten om vad som gäller när kriget kommer. Den bör läsas före krigshandlingar utbryter och bör skrivas ut på papper (PDF-version kommer). När kriget kommer kan du inte räkna med att du kan använda Internet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.