Expressen > Sport

Thursday, 21 January, 00:24

Expressen - 14 jan 21 kl. 04:30

”Vilket gäng – det var ju 17 idioter och jag”Han började spela hockey först som elvaåring (!).– Det hade aldrig gått i dag. Men då var det andra tider. Och jag förstod snabbt vad som krävdes för att bli bra, säger Mats Thelin.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Mats Thelin, Black Army, Mördarn, SM, AIK, Boston Bruins, SportExpressen, NHL, Djurgården, Afrika, Robinson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vilket gängdet var ju 17 , idioteroch , jag
Cornucopia - 01 feb 16 kl. 16:17

Är du omgiven av idioter? Läs detta!

"Det är ni som är konstiga, det är jag som är normal." - ThåströmMin författarkollega Thomas Eriksons populärvetenskapliga bok Omgiven av idioter har nyss släppts i en nyåtgäva. Även om du råkar vara en "blå" person ointresserad av andras känslor och touchy-feely stuff eller en "röd" alfahanne/alfahona som skiter i vad andra tycker och inte är rädd för att berätta det, så borde du faktiskt läsa denna succébok.

Cornucopia - 17 feb 15 kl. 09:58

Gubbfläskets konspiration: Nyttiga idioter och Putinkramare samlas i anti NATO-bok

En lång rad mer eller mindre krystat namnkunniga nyttiga idioter och Putinkramare har samlats i en anti NATO-bok, och rent av betalat för en helsidesannons hos Bonnier/DN. Beskedet är att vi ska samarbeta med ett Ryssland som invaderar och annekterar sina grannar, istället för att söka oss mot NATO.

Man kan och bör fråga sig vem som står för finansieringen av DN-annonsen, vilken knappast kan motiveras via merförsäljning av debattboken Bevara alliansfriheten - nej till svenskt NATO-medlemskap (Celanders, Adlibris 172:-, Bokus 170:-).

YLE - 03 jul 16 kl. 16:28

”Helt förstörd” Rosberg om krocken: Jag blev överraskad

Nico Rosberg säger sig vara helt förstörd efter krocken med Lewis Hamilton under det sista varvet i Österrikes GP. Chefen Toto Wolff sparar inte på orden: Vi ser ut som idioter, säger han. Mercedes såg ut att ta en till dubbelseger i F1-serien på söndag, men så blev det inte.

Kristianstadsbladet - 21 mar 14 kl. 21:14

Därför är män idioter och dör i förtid

Foto: Hasse Holmberg

Det är ett gottebord för alla som älskar siffror och jämförelsetal.Jag talar om SCB:s befolkningsstatistik för 2013 som presenterades i början av mars.Mest intressant var utan tvekan, i alla fall för mig som är för- älskad i hållbarhetstankar, att antalet 100-plussare fortsätter öka.

Cornucopia - 26 dec 14 kl. 11:37

Journalistik 2014 - DN som Rysslands nyttiga idioter

Bonnier/DN spred igår rysk psyops om nedskjutningen av MH17 i ännu ett utfall av journalistik 2014, dvs att man översätter en utländsk artikel utan att tillföra något eget som att få en kommentar från någon expert för att få en balanserad och objektiv artikel. Bloggrannen Carl Bergqvist på Wiseman's Wisdoms råkar vara en sådan expert i egenskap av stridspilot, och han plockar isär och totalsågar sakfrågan.

För att summera sakfrågan så kan inte det nämnda planet vare sig nå tillräckligt högt eller göra de manövrar som krävs för att träffa med denna mycket svaga robot med löjligt låg räckvidd, en robot som är så svag att den inte kan orsaka vare sig omedelbar nedskjutning eller det totalhaveri som MH17 drabbades av.

Cornucopia - 28 nov 15 kl. 15:34

Nyttiga idioter bjöd SD på reklam för 52 MSEK

SD:s tunnelbanekampanj på Östermalmstorg kostade 365 000:- kronor. Beräkningar visar att täckningen över Sverige, som var den riktiga målgruppen och inte turisterna, gav SD gratis reklam värt 52 000 000:- kronor.
Riksdagsdebatt.

YLE - 05 nov 16 kl. 08:00

Alf Rehn: De digitala nativa är digitala idioter

Det fanns en tid då IT-problemen i hemmet löstes av familjens tonåring, som hade lärt sig om datorer i den hårda skolan, när Commodore 64 och Sinclair Spectrum var det som gällde. Det här var datorer som krävde att man satte sig in i hur de funkade. Inget "klicka här" på den tiden.

YLE - 05 nov 16 kl. 08:00

Alf Rehn: Digitala infödingar är digitala idioter

Det fanns en tid då IT-problemen i hemmet löstes av familjens tonåring, som hade lärt sig om datorer i den hårda skolan, när Commodore 64 och Sinclair Spectrum var det som gällde. Det här var datorer som krävde att man satte sig in i hur de funkade. Inget "klicka här" på den tiden.

SN - 09 feb 16 kl. 05:00

Krönika: Parkerar folk som idioter?

Södermanlands Nyheters insändarsida är som en levande organism. Den andas och närs av känslor och engagemang och det är tack vare Er. Sedan den 1 februari har jag haft äran att ansvara för insändarsidan i tidningen och på sajten och nu vill jag säga "Hej".

GöteborgsPosten - 12 aug 18 kl. 12:49

Karlsten: Vilka idioter som går på det där

Varje gång jag åker bil från Stockholm till Göteborg och passerar Södertälje känner jag mig listig, streetsmart. Motorvägssmart? Det inträffar när jag passerar skylten som visar att vägen till Göteborg går via E20.

Newsmill - 15 nov 12 kl. 19:23

Därför vägrar jag delta i drevet mot Almqvist och Ekeroth

http://www.newsmill.se/trackback/47838Skriftställare: Jag har bankat på rasister i mina dagar, bland andra en kille som kom ut från en bajamaja med en T-shirt som hyllar lasermannen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.