Expressen > Nyheter

Sunday, 17 January, 20:19

Expressen - 14 jan 21 kl. 04:30

Så kan ”Den blå vågen” gynna ditt fondsparandeDemokraterna vinner presidentvalet, kongressen och senaten i USA.När ”Den blå vågen” ritar om den politiska kartan öppnas möjligheterna för svenska sparare.– I och med att den amerikanska ekonomin är så stor ger det draghjälp även åt resten av världen, och det är positivt även för börserna, säger Maria Landeborn, privatekonom vid Danske bank..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Den, USA, Maria Landeborn, Danske

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: kan Den , blå, vågen, gynnaditt , fondsparande
YLE - 14 jun 12 kl. 12:04

Företagarprojekt skall gynna samarbetet mellan Korsnäs och Stockholm

I Korsnäs satsar man på företagade med ett nytt projekt. Projektet "Vägen framåt" jobbar för samarbete mellan företag i Korsnäs och i Stockholmsområdet. I framtiden hoppas man också att projektet kan ge nya företag till Korsnäs och bidra med nya möjligheter både när det gäller import och export.

YLE - 18 aug 17 kl. 19:49

Minister vill skjuta upp skolstarten för att gynna turismen - lärarna ifrågasätter prioriteringen

Näringsminister Mika Lintilä vill utreda om en uppskjuten skolsemester skulle gynna turismen i Finland. Lärarförbundet förhåller sig ändå kritiskt till att man i skolfrågor utgår från näringslivets behov. Skolornas sommarlov skulle kunna skjutas upp med en vecka eller två, säger näringsminister Mika Lintilä.

BT - 06 mar 14 kl. 11:52

Tåg ska gynna landsbygdsutveckling

När den nya Götalandsbanan byggs kan den nuvarande järnvägen mellan Göteborg och Borås användas för spårbunden lokaltrafik, föreslår Miljöpartiet i en motion till regionfullmäktige. Förslaget innebär även att bland annat öppna Hultafors station igen. I morse stod Miljöpartisterna Birgitta Losman, Staffan Falk och Hanna Werner vid stationen i Sandared, där ju regionaltågen redan stannar och delade ut frukostpåsar med ett blad om motionen inuti.

YLE - 29 jan 14 kl. 09:34

Y-tågen inte syndabockar

Bara en halv procent av alla förseningar på kustbanan orsakas av Y-tåget, hävdar VR-leaks. Förseningsstatistik från Trafikverket från tidsperioden 1.10-31.

Skånskan - 23 mar 17 kl. 01:00

Staten bör gynna be­gag­nat­mark­naden

ERWP.fif(1)Slit-och-släng-sam­häl­let var kri­ti­serat på 1970-talet, till och med i en schlag­er. Kri­tiken är min­st lika gil­tig fort­farande.

YLE - 17 aug 17 kl. 05:18

Morgonkollen: De gröna gick om Centern, Sverige har slutat gynna studenter från Finland

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Inrikes Vår nyaste partimätning visar att De gröna har gått om Centern som landets näst största parti. 17,6 av finländarna stöder De gröna och det är ett historiskt resultat för partiet.

Corren - 18 timmar sedan

Rådjur på vägen

Trafiken i båda riktningarna på väg 34 mellan Lilleberg och Sofielund påverkas av att det har kommit upp djur på vägen, uppger Trafikverket..

UNT - 11 timmar sedan

Rådjur på vägen på E4

Trafiken på E4 mellan trafikplatserna Karby och Månkarbo i båda riktningarna påverkas av att det har kommit upp djur på vägen, uppger Trafikverket..

UNT - 11 timmar sedan

Rådjur på vägen på E4

Trafiken på E4 mellan trafikplatserna Karby och Månkarbo i båda riktningarna påverkas av att det har kommit upp djur på vägen, uppger Trafikverket..

UNT - 11 timmar sedan

Rådjur på vägen på E4

Trafiken på E4 mellan trafikplatserna Karby och Månkarbo i båda riktningarna påverkas av att det har kommit upp djur på vägen, uppger Trafikverket..

Dalarnas tidningar - 4 timmar sedan

JUST NU: Larm om personbil som kört av vägen på riksväg 66

En personbil ska ha kört av vägen på riksväg 66 norr om Söderbärke enligt ett larm till SOS på....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.