Expressen > Nyheter

Sunday, 17 January, 20:18

Expressen - 14 jan 21 kl. 04:30

Experternas guide till ett eget växthusVäxthus-trenden har slagit rot i Sverige.Redan före pandemin gick försäljningen på högvarv. Under förra året redovisade branschföretagen rekordförsäljning.Här får du tipsen kring vad du ska tänka på om du går i köptankar..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experternas, guidetill ett , eget, växthus
YA - 17 maj 20 kl. 16:30

Coronasäker kultur: eget växthus på krogen

Sätten att hantera smittrisk och restriktioner i restaurang- och kulturlivet är många. På Skillinge Teater ska man i sommar kunna äta i små sällskap i egna växthus på innergården. ”Vi har beställt fyra växthus” säger Karin Johansson-Mex från teatern..

DI - 31 mar 16 kl. 12:37

Växthus och vinkällare i nya lyxlägenheter på Gärdet

Eget växthus och egen vinkällare. Det blir verkligheten för den som köper någon av de 36 toppmoderna lägenheterna som i förra veckan började byggas vid Gärdet i Stockholm..

Västerbottens Folkblad - 21 jan 18 kl. 14:30

[PLUS] Växthus förändrar livet

Ett eget växthus förlänger säsongen och kan bli ett extra rum att sitta i från tidig vår till sen....

Aftonbladet - 13 jul 12 kl. 11:22

Katarina och Fredrik byggde ett eget växthus

?Det blev bättre än vi vågat hoppas på?.

YLE - 19 jun 17 kl. 05:00

Hårda bud i växthus - långa arbetsdagar men inga tillägg

Växthusbranschen lyfts ofta upp som ett skolexempel på lyckad integrering. Men nu undersöker polisen ett växthusföretag för diskriminering i arbetslivet. Branschen är orolig för sitt rykte.

DN - 23 nov 16 kl. 15:33

Familjen ska bo inuti ett växthus

Familjen Wallentinus-Pettersson bygger sitt hus inuti ett växthus. Ett miljövänligt alternativ som sparar energi och skapar ett eget kretslopp. I växthusets varma klimat får de även längre somrar och kan odla medelhavsväxter..

Cornucopia - 20 apr 18 kl. 19:25

Fredagsmys: Det här behöver du för att förverkliga ditt eget hemman

Dags för lite härligt fredagsmys efter en heldag på gård och i trädgård. Många läsare drömmer om ett anspråkslöst boende på landet, där de kan odla lite mat, ordna egen ved och kanske ha några djur, både för vardaglig självhushållning och som yttersta krisberedskap. Här följer lite om vad du behöver för att förverkliga detta, nämligen attityderna.

DN - 04 jul 18 kl. 20:00

Björn odlar framtidens mat i ett eget kretslopp

Experimentella lösningar möter traditionella tillvägagångssätt när vi söker svaren till en hållbar livsmedelskedja. Hur ska man välja för att välja rätt? – I början ville ingen lyssna.

GöteborgsPosten - 08 sep 18 kl. 05:00

Så fixar du ditt eget orangeri

När Johanna Andresen och hennes man fick reda på att deras vänner hade ett växthus de skulle göra sig av med dröjde det inte länge förrän glasrutorna var nedmonterade och huset flyttat till deras egen trädgård. Men vägen till det perfekta orangeriet visade sig vara mer utmanande än de kunde ana..

Skånskan - 14 feb 19 kl. 20:00

Klimatsmart kamp pågår

SKEGRIE Planen är att bygga en pizzeria i ett växthus med eget kretslopp. På en kommunal tomt invid E6:an och Skegrie byaväg.
Men efter en överklagan av kommunens ja har det blivit nej och åter nej.

Helsingborgs Dagblad - 23 jan 13 kl. 20:30

Tid för växthusdrömmar

Ett växthus är något som många trädgårdsägare drömmer om. Men innan man slår till finns det mycket att fundera kring. Författaren Tyra Hallsénius Lindhe har byggt sitt eget växthus och ger här sina bästa tips..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.