Vimmerby Tidning > Nyheter

Saturday, 16 January, 03:34

Vimmerby Tidning - Igår: 03:40

Expert: Möjligt att Trump fällsUSA:s president Donald Trump står inför en historisk andra riksrättsprocess..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Trump, USA, Donald Trump

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Expert, Möjligtatt , Trump, fälls
Expressen - 12 sep 19 kl. 21:09

Expressens USA-expert inför nattens debatt: ”Tre har slagläge”

Natten till fredagen hålls den tredje debatten i USA – nu mellan tio demokrater, varav en nästa år ska ställas mot president Donald Trump.I nattens debatt, som hålls i Houston, Texas, lär mycket av fokuset hamna på de tre som ligger bäst till i opinionsundersökningarna – Joe Biden, Bernie Sanders och Elizabeth Warren.Här reder Expressens USA-expert Frida Stranne ut förutsättningarna inför nattens munhuggningar..

BT - 28 nov 12 kl. 17:32

Utpekad Boråsläkare efter Petzälls död: "Visste inte om hans missbruk"

Enligt SVT:s Uppdrag granskning skrev en Boråsläkare ut stora mängder narkotikaklassade tabletter åt William Petzäll som själv trodde att det ledde till ett medicinberoende. Förskräckligt, är läkarens kommentar till BT. ?

YLE - 07 sep 17 kl. 05:13

Expert: ”Större och starkare Åbovarv gynnar hela regionen”

Jätteinvesteringen som görs på Meyers varv i Åbo har långsiktig betydelse för varvet och alla underleverantörer i regionen. Det säger Tapio Karvonen, specialforskare vid Åbo universitet. Enligt Karvonen är nyheten om att Meyer nu investerar 185 miljoner euro i Åbovarvet, istället för ursprungliga 75 miljoner euro, egentligen ingen stor överraskning.

HBL - 22 okt 14 kl. 14:29

Ombud med omöjligt uppdrag

Kloka beslut bottnar i kunskap. Det är budskapet i en färsk utredning som rekommenderar att statsrådet förstärks med en forskare. Är det ett bra förslag eller först och främst en haverirapport?

Cornucopia - 21 jan 15 kl. 18:36

Gästinlägg: Att jag har lyckats här i Sverige har jag mina tänder att tacka för

Nedanstående är ett gästinlägg om svensk censur skrivet av den mycket produktive författaren och regissören Vladimir Oravsky, tillika under några turbulenta månader kulturchef i Umeå 2001. En intervju med Oravsky kan man hitta hos Tidningen Kulturen, där även en del krönikor av honom finns publicerade, t ex senast Jag är svensk.

ATT JAG HAR LYCKATS HÄR I SVERIGE HAR JAG MINA TÄNDER ATT TACKA FÖR
Tankar om censur, självcensur, obefogad rädsla, nerskitna byxor och solidaritet, med utgångspunkt av mina egna erfarenheter
Friheten i kulturen finns hos Adlibris
för 177:- i danskt band eller 47:- som E-bok
Övriga böcker av Valdimir Oravsky finns här.

Supermiljöbloggen - 09 dec 16 kl. 11:56

Agnes Wold: ”Det finns inga bevis för att ‘hormonstörande kemikalier’ påverkar vår hälsa”

Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi, har flera gånger kritiserat Naturskyddsföreningen och forskare för att ogrundat skrämma upp folk rörande hormonstörande ämnen. Hon förnekar inte att det finns ämnen som kan störa hormoner, men förklarar här utförligt varför hon har problem med uttrycket "hormonstörande ämnen".  Läs mer: Carl-Gustaf Bornehag: "Kemikalier i damm ett troligt hälsoproblem" DN: "Stoppa skrämselpropaganda på förskolorna" Mattias Öberg: "Okunskap i kamikaliedebatten kan ge farlig backlash" Debatt i Plånboken mellan Mattias Öberg och Agnes Wold Naturskyddsföreningen har, tillsammans med vissa forskare, framgångsrikt sålt in budskapet till det svenska folket och våra politiker att vardagen, till och med i vår trygga svenska förskola, ä

YLE - 05 mar 17 kl. 07:08

De gåtfulla runorna i Vörå III: I jakt på bevis

En serie runfynd görs i Vörå mellan 1978 och 1993. Enligt en näst intill enhetlig forskarkår är ristningarna moderna. Men varför tillät Museiverket inte ett borrprov som skulle åldersbestämma runorna?

YLE - 03 aug 17 kl. 18:34

Finlands trupp liten och fylld med frågetecken – få medaljchanser i London

Tero Pitkämäki är namnet ovanom alla andra i finländska medaljspekulationer inför friidrotts-VM i London. Även han går dock in i mästerskapet med viss osäkerhet i bakgrunden – precis som flera landsmän. Finland mönstrar sin nästminsta trupp i VM-sammanhang då endast tolv idrottare kvalificerade sig för London.

Sydsvenskan - 15 mar 16 kl. 18:21

Barbariet segrar i Syrien. Och tyvärr, det går inte att lita på Putin.

Den goda nyheten är att en huvudaktör i Syrienkriget lovar att dra tillbaka styrkorna. Den dåliga nyheten är att det är Ryssland som lovar. De Syriensamtal som på måndagen återupptogs i Genève måste lyckas.

HBL - 14 dec 13 kl. 05:25

Gamla hudkrämer säljs på nätet

En av världens största nätbutiker för kosmetika säljer produkter som inte är trygga att använda. Butiken, med huvudkontor i Hongkong, marknadsför sig även till finländska konsumenter."Våra produkter är till 100 procent äkta och färska.

YLE - 03 apr 16 kl. 12:39

Industrin planerar in slitage – konsumenten är ett hjälplöst offer

Det går inte att förneka att smarttelefonen har förändrat världen till konsumentens fördel - men konsumenten är tyvärr ett hjälplöst offer då det gäller slitaget på de konkreta apparater vi använder oss av, konstateras det i en artikel i
The Guardian. Vi kan nog undvika kostnader för SMS-meddelanden tack vara online-appar. Och vi kan få ner våra taxi- och hotellutgifter om vi använder oss av Uber och Airbnb.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.