Vimmerby Tidning > Nyheter

Saturday, 16 January, 04:29

Vimmerby Tidning - I förrgår: 02:30

Polisinsats efter rånförsökPolisen inledde på onsdagskvällen en större insats i centrala Norrköping. Anledningen var ett försök till väpnat rån under kvällen..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Norrköping

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisinsatsefter , rånförsök
Västerbottens Folkblad - 01 jan 11 kl. 13:54

Polisinsats på Umedalen

UMEÅ Efter en större polisinsats har två män förts från en lägenhet på Umedalen till polishuset. UMEÅ Efter en större polisinsats har två män förts från en lägenhet på Umedalen till polishuset. - De är just nu inte misstänkta för ?

Västerbottens Folkblad - 13 jun 11 kl. 11:41

Polisinsats i Rundvik

RUNDVIK Två män har på förmiddagen hämtats in till förhör efter en polisinsats i Rundvik. RUNDVIK Två män har på förmiddagen hämtats in till förhör efter en polisinsats i Rundvik. - I nuläget kan jag bekräfta att männen, som är ?

Sydsvenskan - 24 jul 11 kl. 12:08

Misstänkta släpptes efter polisinsats

Morten Holm/Scanpix
En polisinsats pågår i samband med utredningen kring terrordåden i Oslo, bekräftar norsk polis för VG Nett. Beväpnad polis har gått in på en plats på en adress i östra Oslo.
En polisinsats pågår i samband med utredningen kring terrordåden i Oslo, bekräftar norsk polis för VG Nett.

Blekinge Läns tidning - 12 jan 16 kl. 07:15

Stor polisinsats i Stockholm

En knivbeväpnad man har låst in sig tillsammans med en kvinna och ett spädbarn i en lägenhet i Rinkeby i nordvästra Stockholm, skriver Aftonbladet. Nu pågår en stor polisinsats i området. - Det är inte bekräftat att det är en gisslansituation men vi har förhandlare och resurser på plats.

YA - 12 jan 16 kl. 07:15

Stor polisinsats i Stockholm

En knivbeväpnad man har låst in sig tillsammans med en kvinna och ett spädbarn i en lägenhet i Rinkeby i nordvästra Stockholm, skriver Aftonbladet. Nu pågår en stor polisinsats i området. - Det är inte bekräftat att det är en gisslansituation men vi har förhandlare och resurser på plats.

Uppsalanyheter.se - 15 mar 17 kl. 02:44

Stort polisinsats efter bråk på Resecentrum

En stor polisinsats genomfördes på Resecentrum i Uppsala sedan ett bråk uppstått på ett tåg mellan Stockholm och Uppsala samt Bålsta.En stor polisinsats genomfördes på Resecentrum i Uppsala sedan ett bråk uppstått på ett tåg mellan Stockholm och Uppsala samt Bålsta.   Cirka 200 personer hade varit i Stockholm för ett nyårsfirande som hade varit stökigt.

Skånskan - 23 jun 18 kl. 17:14

Pågående polisinsats i Oxie

Malmö Det pågår just nu en polisinsats i Oxie. Polisen är mycket förtegen, men säger att det är en del av ett utredningsarbete. En polisinsats pågår i Oxie.

Dalarnas tidningar - 06 feb 11 kl. 14:30

Polisinsats efter traktor

[SÄTER] Det krävdes en stor polisinsats för att få stopp på en epa-traktor i Säter på lördagskvällen..

Dalarnas tidningar - 02 apr 11 kl. 15:35

Stor polisinsats vid politiskt möte

[BORLÄNGE] En stor polisinsats bevakade på lördagen ett nationalsocialistiskt möte i Borlänge. Ett möte som dock avlöpte mycket lugnt och fredligt..

Nya Wermlands Tidningen - 11 maj 11 kl. 13:11

Polisinsats mot dopningsbrott

På onsdagsmorgonen gjordes en samordnad polisinsats på flera orter i Värmland där elva personer hämtades in till förhör misstänkta för dopningsbrott..

Polisen - 08 jun 11 kl. 16:39

Polisinsats på Essingeleden natten till 9 juni

Polisen har under natten genomfört en bred förebyggande polisinsats på Essingeleden. Målet var att öka tryggheten i trafiken..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.