Världen Idag > Nyheter

Saturday, 23 January, 18:24

Världen Idag - 14 jan 21 kl. 00:00

”Vita män är roten till allt ont” – Marx och nyvänstern i ny skrudUtifrån en intersektionalistisk utgångspunkt delas mänskligheten in i olika raser och i ett antal olika kön. Överst i makthierarkin står vita män och längst ner i hierarkin finns hbtq-personer och fattiga kvinnor som tillhör icke-vita raser, skriver Torbjörn Aronson..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Torbjörn Aronson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vita, mänär , rotentill allt , ont, Marx, och nyvänstern i ny skrud
BT - 15 nov 14 kl. 07:40

Mats Palmqvist: Ja, vi är roten till allt ont

Det händer att jag säger rätt korkade saker. Sådant som får mina mer upplysta barn att förfärat utbrista: ”Men pappa, så får du inte säga.” Jag tänker inte ge något exempel, det kan säkert missförstås.

Dagens PS - 04 jul 17 kl. 10:34

Utvecklingens och transparensens vita riddare

Detta är en krönika. I texten är det krönikörens åsikter som förs fram, inte DagensPS. Har ni ställt er frågan varför förtroendet för politiker förefaller vara så svagt just nu?

Västerbottens Folkblad - 27 nov 16 kl. 22:53

Maja Nordström: De vita hjälmarnas kamp mot ondskan

Right liveli hood-priset kallas med rätta det alternativa nobelpriset och delas med ära ut till aktörer som agerar i roten till världens ondska och problem. Årets pristagare är bland annat de vita hjälmarna som består av civila som nu drar ut människor ur rasmassornas Syrien. Det är tidigare skräddare, bagare, apotekare, gyminstruktörer, röntgentekniker och snickare […].

Cornucopia - 20 sep 19 kl. 19:38

Fredagsmys bakom vita gardiner

Dags för lite fredagsmys igen. Och vad kan vara mysigare än att behöva ha fullhöjds vita gardiner för fönstret till sin lyxlägenhet för mångmiljonbelopp, för att slippa insyn?Oscar Properties Norra tornen Innovationen.

Expressen - 23 feb 19 kl. 05:00

Lena PH avslöjar hemligheterna bakom omtalade ”Det gör ont” – lurade SVT

Lena Philipsson gjorde comeback i Melodifestivalen 2004 och vann hela tävlingen med ”Det gör ont”.Samtidigt väckte numret, med sitt omtalade vita mikrofonstativ, starka reaktioner.Nu avslöjar stjärnan hemligheterna bakom låten och scenshowen.

NT - 23 jan 11 kl. 18:26

Vita Hästen vann dramat i Mariestad

Vita Hästen vann bortamatchen i Mariestad med 2-1. Laget fick jobba i motvind i nästan hela matchen och fick slita ont i boxplay i långa stunder och gjorde det riktigt bra..

NT - 17 okt 13 kl. 11:33

Pucken spräckte örat på Vita Hästen-backen

Tvingades sy 20 stygn. ??Det gjorde riktigt ont, säger Joakim Petersson..

YLE - 01 aug 16 kl. 14:01

Nya skadeproblem i den blåvita OS-truppen: Benedek Olah tvingas spela med bedövad fot

Finlands enda hopp i OS-bordtennisen, Benedek Olah, kommer att spela med handicap då tävlingarna kör igång. Olah skadade sin fot under ett förberedande läger i Sverige, men kommer att delta i OS. – Nog var OS i fara, berättar Olah till Yle i Rio de Janeiro.

Helsingborgs Dagblad - 08 jul 17 kl. 11:00

Kattungar i hoddan och vita gäss på vågorna

"Turister är ett nödvändigt ont!".

Skånskan - 28 maj 16 kl. 01:00

Makt över mat är makt över liv

Opinion Jag är en re­vo­lu­tio­när. Idag (läs i går) sådde jag frön till den gam­la kål­roten Baggens. Fröna kommer från Nor­diskt Genresurscenter (NordGen), en in­sti­tu­tion un­der Nor­diska Mi­nis­ter­rådet med upp­drag att be­vara ge­ne­tiska re­surser inom mat och lant­bruk.

Kristianstadsbladet - 01 apr 12 kl. 19:15

Att växa upp ska vara en schlager

Över fyra miljoner såg mellon rapporterade TT, tror jag det. När barnen var små var schlagerfestival?
När barnen var små var schlagerfestivalen årets höjdpunkt efter julafton.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.