Aftonbladet > Nyheter

Friday, 22 January, 04:24

Aftonbladet - 14 jan 21 kl. 00:12

Donald Trumps video i natt▸ Vita huset har publicerat ett videoklipp där Donald Trump framträder efter kvällens riksrättsbesked..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Trumps, Donald Trump

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Donald, Trumps, videoi , natt
Skånskan - 15 mar 17 kl. 07:27

Donald Trumps deklaration avslöjad

Donald Trumps deklaration från 2005 redovisades i natt, svensk tid, i ett amerikanskt tv-program .
Han ska ha betalat 38 miljoner dollar i skatt det året med en inkomst på 150 miljoner dollar, samt gjort avskrivningar för att undvika skatt, rapporterar amerikanska medier.
Vita huset kallar publiceringen olaglig.

Expressen - 01 mar 16 kl. 21:15

Donald Trumps hårda ord: "Han måste ut"

PALM BEACH. Det här är Donald Trumps senaste utspel. Han uppmana Marco Rubio att hoppa av om han inte vinner några stater i natt.

Realtid - 12 mar 20 kl. 08:43

Donald Trumps tal fick marknaderna på fall

President Donald Trumps tal i natt där han införde 30 dagars inreseförbud från Europa sänkte marknaderna..

Expressen - 09 jan 19 kl. 03:32

Donald Trump i natt: ”Jag ska avsluta detta”

– Tusentals fler kommer att dö om vi inte agerar nu.Det var Donald Trumps budskap till det amerikanska folket i natt.03:00, svensk tid, talade presidenten till nationen för att vinna folkets stöd för sitt krav på att bygga en mur mot Mexiko.

Dagens PS - 17 aug 18 kl. 10:18

Ledarkollen: Donald Trumps krig mot sanningen

  Ledarkollen handlar idag om valrörelsen, om Vänsterns elefant i rummet, om klimatet, om att göra politik av tragedier och om Donald Trumps krig mot sanningen. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt. Elefant i rum DI skriver om valrörelsen: ”Elefanten i rummet, sa Jonas Sjöstedt om den ökade ojämlikheten i partiledardebatten häromkvällen (Di/Expressen-tv).

Dagens PS - 23 aug 18 kl. 09:25

Ledarkollen: Donald Trumps snara bär hans eget namn

  Dagens ledarkoll handlar om Marlena Ernmans dotter, privata vårdföretag, Donalds Trumps snara och Påvens besök på Irland och om Uppdrag Granskning i SVT. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Sverige behöver privata vårdföretag DI skriver om att Sverige behöver privata vårdföretag: ”S saknar en svunnen tid, när offentlig verksamhet inte behövde konkurrera om patienter och personal och transparensen var låg kring hur väl olika vårdenheter lyckades med sitt uppdrag.

Expressen - 05 feb 19 kl. 22:28

Frågor och svar om Donald Trumps tal

Större scen än så här får inte president Donald Trump.I natt håller USA:s president sitt tal till nationen om tillståndet i nationen.Han väntas sträcka ut en hand till demokraterna..

Dagens PS - 02 mar 18 kl. 07:19

Världen i chock efter Donald Trumps dolkstöt

Donald Trump annonserade på torsdagen tullar på stål och aluminium på 25 procent för import av stål och 10 procent för import av aluminium. Trump väntas formellt fatta beslutet nästa vecka. ”Beskedet har redan lett till kritik, inte bara från Kina men även från bland annat Kanada och Australien.

Dagens PS - 02 mar 18 kl. 07:19

Världen i chock efter Donald Trumps dolkstöt

Donald Trump annonserade på torsdagen tullar på stål och aluminium på 25 procent för import av stål och 10 procent för import av aluminium. Trump väntas formellt fatta beslutet nästa vecka. ”Beskedet har redan lett till kritik, inte bara från Kina men även från bland annat Kanada och Australien.

Expressen - 10 apr 19 kl. 23:48

Nancy Pelosi: Barr går Donald Trumps ärende

Toppdemokraten Nancy Pelosi litar inte på justitieminister William Barr och anklagar honom för att gå Donald Trumps ärende.– Han är inte Donald Trumps justitieminister. Han är USA:s justitieminister, säger Pelosi till nyhetsbyrån AP..

Trelleborgs Allehanda - 27 okt 16 kl. 08:43

Donald Trumps stjärna vandaliserad

Den republikanske presidentkandidaten Donald Trumps stjärna på Hollywood Walk of Fame i Los Angeles har blivit vandaliserad. En man gick loss på plaketten med en slägga och en hacka och karvade bort Trumps namn, rapporterar flera amerikanska medier.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.