Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Sunday, 17 January, 03:27

Vestmanlands Läns Tidning - 13 jan 21 kl. 22:16

Paananens dilemma – där är VIK sämst i serien: ”Vet inte varför”Ett par tunga misstag kostade VIK chansen att utmana Timrå hela vägen in i mål. Symptomatiskt,....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
VIK, Timrå

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Paananens, dilemmadär är , VIK, sämsti , serien, Vet, inte varför
Skånskan - 04 jun 18 kl. 04:00

Vad är vik­tigast i valet?

Vil­ka frå­gor som är väl­ja­rnas vik­tigaste en­ligt olika opi­ni­ons­un­der­sök­ningar är allt­mer i fo­kus för me­dias be­vak­ning av val­rö­rel­sen. Par­tiernas egna pri­ori­te­ringar kommer i bak­vat­ten – men blir ock­så styrda av des­sa opinionsmätningar.
Både par­tierna och me­di­erna bör bättre ana­ly­sera vad mät­ningarna egent­li­gen säger.

Skånskan - 27 dec 15 kl. 04:00

Vik­tigt WTO-av­tal

Opinion Världs­han­dels­or­ga­ni­sa­tio­nen WTO har för­hand­lat om öpp­na­re han­del i en om­fat­tan­de pro­cess, Do­ha­run­dan, ända se­dan 2001. För två år se­dan lyc­ka­des WTO enas om ett mind­re av­tal, om för­enk­la­de han­dels­pro­ce­du­rer. Av­ta­let som slöts i Na­i­ro­bi da­gar­na före jul var be­tyd­ligt vik­ti­ga­re och be­ty­der fram­för­allt att ex­port­sub­ven­tio­ner vid livs­me­dels­ex­port för­bjuds.

Skånskan - 22 nov 16 kl. 04:00

Vik­tigt val i Frank­ri­ke

ERWP.fif(0)Frank­ri­ke har pre­si­dent­val näs­ta år. Sittande pre­si­denten Fran­çois Hol­lan­de är mer im­po­pu­lär än nå­gon fö­re­gång­a­re och har ännu inte med­delat om han ställer upp till om­val.

Skånskan - 25 apr 19 kl. 05:30

Vik­tigt rösta i EU-valet i maj

Om en månad (i mor­gon) är det val till EU-par­la­mentet. Men re­dan den 8 maj, allt­så om mind­re än två vec­kor, startar möj­lig­heten att förtidsrösta. Nästa vecka börjar röst­korten skickas ut.

Skånskan - 21 apr 18 kl. 04:00

Tänk främst på barnen

Lag­rå­det riktade för­ödan­de kri­tik mot rege­ringens lag­för­slag om att en grupp unga en­sam­kom­man­de af­ghaner skulle få stanna i Sverige, trots ut­vis­nings­be­slut från Migrationsverket. Mo­tivet för un­dan­tags­lagen är att de unga fått vänta orim­ligt länge på be­slu­tet och där­för pas­se­rat den för be­slu­tet vik­tiga ål­ders­gränsen 18 år.
Det är värt att på­minna om att ock­så den till­fäl­liga lagen som S/MP-rege­ringen drev ige­nom med stöd av M och SD ock­så fick hård kri­tik av lag­rå­det.

SmålandsPosten - 12 nov 13 kl. 07:50

Psykiatrins dilemma

Man kan ifrågasätta om de senaste 30 åren har sett någon vetenskaplig upptäckt som lett till påtagliga förbättringar i praktiken inom psykiatrin, skriver Ingemar Ljungqvist, projektledare Blekinge komptenscentrum. Psykiatrin har i dag en biologisk slagsida och man jämställer forskning inom området med medicinsk forskning. Ledande internationella forskare ifrågasätter denna slag­sida och förespråkar ett mer socialt perspektiv.

Vestmanlands Läns Tidning - 25 maj 20 kl. 16:30

VIK-backen om tuffa kraven från pappa: "Du var sämst på plan idag"

Att vara son till en gammal storspelare kan vara tufft. Fråga bara VIK-backen Simon Åkerström. –....

SmålandsPosten - 15 dec 14 kl. 00:33

Nystartsjobb är främst sociala insatser

Nystartsjobben är inte särskilt lyckade som arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Men de kan ändå försvaras som sociala insatser som motverkar utanförskap. Mot det pekar Växjö kommuns erfarenhet av reformen.

Sydsvenskan - 30 sep 15 kl. 04:00

Ett dilemma till teet?

Ställd inför två trätande kvinnor som båda hävdar moderskap till samma barn föreslår kung Salomo att barnet ska klyvas och de båda kvinnorna få varsin del. Den första kvinnan säger: Kör i vind. Hellre att ingen av oss får barnet än att det tillfaller min fiende.

Sydsvenskan - 23 apr 16 kl. 23:01

Månggifte växande dilemma

Trots att månggifte är förbjudet i Sverige så finns 292 registrerade fall av bigami eller polygami i landet. Det beror på att svensk lag tillåter månggifte om äktenskapet ingåtts i ett land där det är lagligt och de inblandade sedan flyttar hit, skriver Svenska Dagbladet.Göran Lind, professor i civilrätt vid Örebro universitet, anser att månggifte strider mot svensk rättsuppfattning och att myndigheterna inte bör erkänna polygama äktenskap.

Barometern - 07 dec 16 kl. 21:52

Christian Gustafsson: ”IKO:s stora dilemma – målvaktsspelet”

IK Oskarshamn ligger efter halva serien på playoffplats. Det är ganska imponerande med tanke på att målvakten Wictor Ragnewalls har sämst statistik i hela allsvenskan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.