Expressen > Nöje

Tuesday, 26 January, 06:17

Expressen - 13 jan 21 kl. 22:02

Gudrun Schyman gäst hos ”Filip och Fredrik”MATTIAS BERGQVIST: Ny säsong av frågesporten – de tävlar.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Schyman, Filip, Fredrik, MATTIAS BERGQVIST

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gudrun, Schyman, gäst, hos, Filipoch , Fredrik
Nyheter 24 - 30 jan 11 kl. 06:59

Intervju24: Gudrun Schyman


INTERVJU. Gudrun Schyman om feminism, Carl Bildt, framtiden i Simrishamn och om varför hon som partiledare för vänsterpartiet bröt med kommunismen. Varför tog du som första partiledare någonsin för vänsterpartiet avstånd från kommunismen??

Dagens PS - 10 jan 18 kl. 12:45

Gudrun Schyman straffas med skatteböter

Skatteverket nekar FI-ledaren avdrag. ”Som jag ser det har jag gjort allt enligt Skatteverkets tidigare bedömningar”, säger Gudrun Schyman till nyhetsbyrån Sirén, som tagit del av dokumenten, uppger Aftonbladet. Sirén är alltså ursprungskällan till nyheten om att FI-ledaren dels nekas avdrag på 76.

News55 - 06 jul 16 kl. 15:30

Gudrun Schyman: Pensionssystemet är ett hån mot alla kvinnor

Allt fler av landets äldre lever i relativ fattigdom, de allra flesta är kvinnor. Idag lever 231 500 pensionärer under EU:s fattigdomsgräns på 11 830 kronor i månaden och av dessa står kvinnorna för omkring 153 000. För dem över 75 år har fattigdomen nästan tredubblats mellan 1995 och 2014.

Jmini.se - 09 apr 16 kl. 13:58

Gudrun Schyman med sin Home Party fyllde Stora salen på Kulturhuset

Gudrun Schyman var gäst hos F! Jönköping. Stora salen på Kulturhuset var fylld till bredden av anhängare som vill höra Gudrun och hennes presentation över den politiska kartan över Sverige.

Helsingborgs Dagblad - 23 jan 12 kl. 18:21

Gudrun Schyman till ABF

Feministiskt initiativ bjuder in allmänheten till gratis föreläsning om främlingsfientlighet hos ABF i Folkets hus vid GA-torg, på torsdag kväll klockan 19.30.Gudrun Schyman (FI) och Alexander Bengtsson från tidningen Expo deltar.

DI - 26 jun 14 kl. 10:08

Hon vill bli Moderaternas Gudrun Schyman

Riksdagskandidaten Ida Drougge vill bli moderaternas Gudrun Schyman, skriver Svenska Dagbladet. Nu jagar moderaterna röster med Tupperwaremetoden – alltså homeparties – väckelsemöten där kandidaten säljer sig hemma hos någon..

Cornucopia - 21 okt 14 kl. 15:01

Gudrun Schyman: Stockholms inre skärgård är gränstrakter

Gudrun Schuman (fi) havererar totalt i en "debattartikel" hos Bonnier/Expressen. Hon proklamerar att Stockholms inre skärgård är gränstrakter och att utländska ubåtar hör hemma där för de är nyfikna.

Citat Schyman:"Att ubåtar finns i gränstrakterna är inte ett hot om krig, det tillhör deras arbete.

Dalarnas tidningar - 25 jan 16 kl. 17:44

Gudrun Schyman kommenterar SD-topps påhopp

– Det finns ju nu hos de nationella krafterna ett uppvaknat intresse för att ta kvinnors parti och kidnappa den här frågan för att använda som ett slagträ i flyktingdebatt. Det faktum att kvinnor utsätts för våld i olika former, från vaggan till graven i de offentliga rummen och det privata rummet, att debattera frågan på det här sättet gör kvinnor till statister, säger hon..

BT - 21 aug 14 kl. 21:22

Hundratals kom när Schyman höll homeparty på Navet: "Peppande"

Det räcker med 25 personer och en anslagstavla för att Gudrun Schyman håller homeparty, som hon kallar det. Träffen på Navet i dag lockade mer än det tiodubbla och gav stående ovationer. Men en av Feministiskt initiativs (Fis) största utmaningar är fortfarande inte i land - valsedlarna.

YA - 20 mar 14 kl. 06:30

Gudrun går hem i stugorna

Foto: Bass Nilsson
FI:s Gudrun Schyman går hem i stugorna. I Rörum var det fullt hus när hon hälsade på i creperiet. Även på riksplan är Feministiskt initiativ på frammarsch, enligt Sifos senaste väljarbarometer.

Kristianstadsbladet - 21 jan 13 kl. 10:47

Schyman: Bra med feminist

Kommentarerna om Maria Arnholm som ny jämställdhetsminister är i huvudsak positiva. Men det gäller att hon kan leva upp till epitetet feminist, säger Gudrun Schyman, feministisk debattör.
- Bra att vi har får en jämställdhetsminister som titulerar sig som feminist.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.