Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Sunday, 17 January, 03:31

Vestmanlands Läns Tidning - 13 jan 21 kl. 21:17

JUST NU: Bil in i räcke –blixthalka på vägenVid 21.10-tiden på onsdagen larmades räddningstjänsten till en trafikolycka utanför Virsbo..
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
JUST NU, Virsbo

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Bilin i , räcke, blixthalka, vägen
Expressen - 06 feb 17 kl. 18:55

JUST NU: Larm om blixthalka

Det råder blixthalka på flera vägar i Sydsverige under måndagskvällen.Inom loppet av någon timme fick polis och räddningstjänst in larm om flera olyckor.– Det är väldigt, väldigt halt på E22, säger Jörgen Elvstrand, befäl vid räddningstjänsten i Kristianstad..

GöteborgsPosten - 07 feb 17 kl. 17:16

Blixthalka i Göteborg efter vattenläcka

Trafikverket varnar just nu för blixthalka i centrala Göteborg mellan Gasklockan och Lilla Bommen på grund av ett vattenläckage. Vattnet som rinner ut på E45 riskerar att frysa på och bilister uppmanas till försiktighet..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Bil har voltat – blixthalka på vägen

Väg 241 har stängts av på grund av en olycka. Det ska röra sig om en singelolycka där bilen voltat. Olyckan skedde vid 07.

Aftonbladet - 26 nov 16 kl. 16:02

Bil voltade i blixthalka – en person till sjukhus

Blekinge Läns tidning - 10 dec 17 kl. 17:52

Bil i diket - blixthalka på platsen

SmålandsPosten - 27 dec 13 kl. 06:13

Blixthalka orsakade seriekrock

Fem bilar var inblandade i en krock på riksväg 23 vid Gårdsby på torsdagsmorgonen. En bil fick sladd och efterföljande bilar hade svårt att stanna i halkan. Föraren till den första bilen är misstänkt för rattfylleri.

Skånskan - 12 jan 17 kl. 08:24

Blixthalka och lastbil mot trafiken

Trafik På torsdagsmorgonen körde en lastbil mot trafiken på E6 och vid Svågertorp varnades det för blixthalka. ERWP.fif(0)På torsdagsmorgonen nådde många larm om trafikolyckor polisregion Syds ledningscentral.

BT - 10 okt 12 kl. 07:17

Fyra trafikolyckor på morgonen - rapporter om blixthalka

Fyra trafikolyckor har inträffat på morgonen - en på riksväg 40 vi Rångedala, en på väg 157 i höjd med Marbäck, en på vägen från riksväg 40 mot Hökerum och en vid väh 154 i närheten av Holsljunga. 6.15: Olyckan på riksväg 40 inträffade på Rångedalabron i riktning mot Borås.

BT - 10 okt 12 kl. 07:17

Fem trafikolyckor på morgonen - rapporter om blixthalka

Fem trafikolyckor har inträffat på morgonen - Tre i Ulricehamnstrakten, en på Rångedalabron och en i närheten av Holsljunga. I tre av fallen har bilarna voltat. 6.

BT - 29 dec 12 kl. 10:02

Varnar för blixthalka

Ett område med kraftig nederbörd rör sig just nu norrut över Sverige. I Jönköping varnar räddningstjänsten för blixthalka. Räddningstjänsten i Jönköpings kommun varnar för blixthalka efter flera avåkningar under morgonen.

Expressen - 23 feb 17 kl. 08:39

JUST NU: Blixthalka - bilar körde av vägen

Det råder blixthalka på flera vägar i Sydsverige.En bil voltade utanför halländska Hylte och utanför småländska Uppvidinge körde en bil av vägen.– Det är otroligt halt på platsen, säger Johan Wallin, inre befäl på räddningstjänsten i Halmstad..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.