SVT > Utrikes

Wednesday, 20 January, 08:48

SVT - 13 jan 21 kl. 20:56

Utmanaren i SVT-intervju SVT: ”Det är en revolution”Uganda går till president- och parlamentsval på torsdag. Den tidigare gerillaledaren Yoweri Musevenbi, har suttit vid makten sedan 1986, men utmanas nu av den populära artisten Bobi Wine..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT, Yoweri Musevenbi, Bobi Wine

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utmanareni , SVT-intervju, SVTDet är en , revolution
SVT - 18 jun 18 kl. 16:04

SVT-experten om målet: ”Så rättvist”

SVT:s experter berömde matchvinnare Andreas Granqvist efter Vm-premiärens slutsginal. – Han växer som ett träd när ansvaret ligger på honom, säger Johanna Frändén SVT:s studio..

SVT - 03 aug 20 kl. 21:43

SVT sänder Diamond League

Den 14 augusti är det äntligen säsongspremiär för friidrottens Diamond League – och nu står det klart att tävlingarna från Diamond League kommer att sändas i SVT och TV4 de kommande fem säsongerna. Den försenade säsongspremiären sker i Monaco, med bland andra svenske stavhoppsstjärnan Armand Duplantis i startfältet, och sänds i SVT..

SVT - 20 jan 20 kl. 16:16

Kinas ambassad publicerade SVT-intervju

Kinas ambassad har publicerade SVT:s intervju med Kinas ambassadör innan SVT han visa materialet själva. – Ett försök att ta udden av vår publicering, säger Charlotta Friborg, ansvarig utgivare för SVT Nyheter..

SVT - 25 jan 19 kl. 08:07

SVT-korrespondenten: ”Båda står stadigt i sina positioner”

Varken president Maduro eller utmanaren Guaidó visar några tendenser till att vika sig. Befolkningen väntar nu spänt på nästa drag från de bägge sidorna, säger SVT:s reporter Tigran Feiler i Venezuela..

SVT - 08 mar 15 kl. 18:15

SVT:s korrespondent: ”Vi befinner oss i medeltiden”

Aldrig tidigare har så många, så öppet visat sitt missnöje över hur kvinnor behandlas i Indien. Den brutala våldtäkten i december 2012 blev startskottet till en pågående revolution i synen på kvinnors rättigheter. SVT:s Indienkorrespondent ser ett land i förändring, men det är långt kvar.

SVT - 15 feb 11 kl. 01:52

SVT-exklusiv intervju med Foppa

SVT Sport var som enda svenska tv- eller radiobolag på presskonferensen och följde Foppas avsked. Här kommer Stefan Åsbergs intervju..

SVT - 11 dec 14 kl. 06:00

Snowden talar ut i exklusiv SVT-intervju

Som första redaktion i Skandinavien har SVT Nyheter och frilansjournalisten Carolina Jemsby fått en exklusiv intervju med den amerikanske visselblåsaren Edward Snowden..

SVT - 15 okt 18 kl. 17:09

SVT fälls i Granskningsnämnden för Zlatan-intervju

SVT:s Sportnytt fälls i Granskningsnämnden för otillbörligt gynnande. Det efter att ha sänt en intervju med Zlatan Ibrahimovic där reklam för ett av fotbollsstjärnans företag syns i bild..

SVT - 02 aug 20 kl. 07:06

SVT Sport träffar Alexander Isak

SVT Sport träffar Alexander Isak hemma i Sverige. I en exklusiv intervju pratar han om vägen från bänken i Tyskland till succé i Spanien, sin personlighet, säsongen och framtiden. – I slutet av dagen är det jag som vet vad som sker, så finns ingen anledning att reagera på sånt som skrivs.

SVT - 01 feb 11 kl. 18:35

Längre intervju med Stina Lindholm

Längre intervju med Stina Lindholm.

SVT - 22 jul 11 kl. 18:45

Längre intervju med Engblom

Längre intervju med GIF Sundsvalls skyttekung Pontus Engblom..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.