DI > Ekonomi

Tuesday, 26 January, 07:17

DI - 13 jan 21 kl. 21:01

Sluter nytt miljardavtal – nu ska Hägglunds rekrytera hundratals
Läs mer på DI
Läs mer om:
Hägglunds

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sluter, nytt, miljardavtalnu ska , Hägglunds, rekrytera, hundratals
GöteborgsPosten - 30 jun 14 kl. 23:44

Analys: Humor och skåpmat i Hägglunds blandning

Natoutredning, lyft vården från landstingen. Vi har hört det förr. Men ett nytt förslag hade Göran Hägglund..

IDG - 29 jan 15 kl. 13:57

Fortsatt limbo för Hägglunds hälsokonto


Nu har det tagit stopp på nytt för det personliga hälsokontot. Nyligen fick upphandlingen grönt ljus efter ett och ett halvt år i domstol. Men nu är bollen tillbaka hos kammarrätten..

Computer Sweden - 29 jan 15 kl. 13:57

Fortsatt limbo för Hägglunds hälsokonto


Nu har det tagit stopp på nytt för det personliga hälsokontot. Nyligen fick upphandlingen grönt ljus efter ett och ett halvt år i domstol. Men nu är bollen tillbaka hos kammarrätten.

Expressen - 25 feb 16 kl. 23:27

Göran Hägglunds nya jobb: PR-konsult

För ett och ett halvt år sedan var han socialminister. Nu har förre KD-ledaren Göran Hägglund gjort klart med ett nytt jobb - som PR-konsult inom medicin och folkhälsa. – Jag vill fortsätta att bidra i olika sammanhang med den kunskap och det engagemang som jag har, säger han till Dagens Industri..

Expressen - 07 feb 17 kl. 15:55

Hägglunds nya jobb – med Tarras-Wahlberg

Välgörenhets–Sverige har fått ett nytt radarpar: Göran Hägglund och Elisabeth Tarras-Wahlberg. I mars kommer de att tillträda som Postkodstiftelsens nya ordförande och vice ordförande. – Hela verksamheten motiveras av att kunna göra gott gentemot människor som är väldigt mycket sämre lottade än vad vi är.

Kristianstadsbladet - 09 jul 12 kl. 08:57

På Hägglunds front intet nytt

Söndagen var den sista dagen i Almedalsveckan och Kristdemokraternas dag.
Under veckan har framför allt sysselsättningen varit den stora politiska frågan men det var inte jobben som partiledare Göran Hägglund tog upp i sitt tal. Istället stod individen och familjen i centrum.

YLE - 21 aug 14 kl. 15:12

Generalen röt till – fotfolket hurrade

Försvarsmaktens tidigare kommendör general Gustav Hägglund darrade inte på manschetten då han för Obs debatt tyckte till om krisen i Ukraina. Hägglund sade bland annat att han inte har speciellt mycket sympatier gentemot Ukraina i och med att de deltog med fyra divisioner i finska vinterkriget. Han kallade också krisen för en storm i ett vattenglas och bedömde att krisen är slut före julen i och med att det är två brödrafolk som täter.

SmålandsPosten - 15 jul 13 kl. 06:09

Avgrund mellan tal och handling

Svar till Gunnar Nordmark, Låt inte S+V+MP förstöra skolan, 10/7 Det är främst riks­politik i Gunnar Nordmarks (FP) rapsodi av anklagelser över S+V+MP och den gångna skolpolitiken. Jag dristar mig ändå att svara, utifrån lokalt perspektiv. Nordmark vet naturligtvis att det är borgerliga regeringar som tagit fram och beslutat om nya senare tiders läroplaner, men fäktar hej vilt för att skylla alla tillkortakommanden inom skolan på tolv års S+V+MPs majoritet i riksdagen.

SmålandsPosten - 19 dec 14 kl. 00:31

Hägglund visar vägen

KD-ledaren Göran Hägglund har lanserat ett antal förslag som kan leda till att trycket på Sverige som primärt asylland minskar och att möjligheterna för nyanlända att komma in på arbetsmarknaden ökar. Det tolkades genast av hans politiska meningsmotståndare som ett sätt att legitimera främlingsfientlighet och på sociala medier heter det att Hägglund fiskar i bruna vatten. Miljöpartiets Maria Ferms kommentar var att Hägglund ”förpestar hela samhällsdebatten”.

YA - 11 okt 13 kl. 04:00

De små stegens utveckling

Foto: Björn Larsson Rosvall / SCANPIX
Folkpartiets nya partiprogram visar att partiet bärs fram av idéer och låter dem vara bärande i utvecklingen.
Stora politiska omvälvningar sker vanligen inte genom revolutioner. Istället ligger mycket av den politiska utvecklingen i de små stegen, i den successiva anpassningen till omvärldens förändringar.

BT - 13 aug 14 kl. 17:50

Hägglund i Borås: "Skulle ångra mig om jag inte tog upp det här nu"

Det är nödvändigt att förstatliga sjukhusvården för att den ska bli rättvis och effektiv, framhöll KD:s partiordförande Göran Hägglund på blixtvisit i Borås i dag. Frågan tonar allt mer fram som KD:s största i valrörelsen - utan att partimedlemmarna fått ta ställning än. Ett blött regn började falla ganska precis när det var dags för Kristdemokraternas ledare att hålla tal på torget efter en stunds småprat med väljare och partivänner.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.