NT > Nyheter

Tuesday, 26 January, 06:10

NT - 13 jan 21 kl. 21:00

"Personer har hört av sig och varit urförbannade""Isbanan och konstgräsplanen vid Vikingavallen öppnar, men bara för föreningar. Jag är ledsen för att vi inte kan öppna för allmänheten men det går inte," säger Inga-Lilla Östlund (L), ordförande i servicenämnden i Söderköping..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Vikingavallen, Inga-Lilla Östlund, Söderköping

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Personer har hörtav sig och varit , urförbannade
YLE - 04 feb 14 kl. 15:41

Här faller mobilskuggan - våra läsare listar tio problemområden

Yle Nyheters enkät visar på att mobilskugga är ett problem över hela Svenskfinland. Tack vare över 350 tips från våra läsare har vi nu identifierat tio problemområden. Kolla hur läget ser ut nära dig!

BT - 25 feb 14 kl. 08:32

Uppdrag: Att göra Borås skolor bättre

– Rektorer gör fel saker.
Bo Drysén jobbar under ett år heltid med att förändra och förbättra Borås skolor. Bilden av den urförbannade mamman i barnfilmen Tsatsiki, morsan och polisen dyker upp när Bo Drysén berättar om sitt uppdrag.

YA - 18 jul 14 kl. 06:30

Olyckan ändrade Jims liv totalt

Foto: Bass Nilsson
Allt hände fort. Något tog emot och sedan smällde det. Efter tre dagar på intensiven vaknade Jim Håkansson upp.

Fler nyheter från NT

NT - 5 minuter sedan

Vit ödmjukhet strategi mot rasism

Alla vita måste jobba aktivt på att bli medvetna om sin rasism, men också kämpa emot den – hela livet. Det framhåller den amerikanska författaren Robin DiAngelo vars begrepp "vit skörhet" har fått stort genomslag..

NT - 5 minuter sedan

Fler vill ha möbler till hemmakontoret

En ergonomisk stol och ett bra skrivbord – nu vill vi ha riktiga möbler till hemmakontoret. Pandemin är inte över än på länge, och alltfler riktar in sig på att göra hemmajobbandet bekvämt..

NT - 10 minuter sedan

Det har gått troll i vägbygget

För sju år sedan beslutade regeringen att förbifart Söderköping ska byggas. Ännu har inget hänt..

NT - 10 minuter sedan

Lokala företagare inför rätta: "Allvarlig brottslighet"

Tre lokala företagare ställs på tisdagen inför rätta. Misstänkarna gäller grova skattebrott och grova bedrägerier – och enligt facket ska man dessutom ha lurat sin personal rejält..

NT - 10 minuter sedan

Riksdagskamp om maxtid i häkte fortsätter

Riksdagen gör ett andra försök att skärpa regeringens förslag om gränser för hur länge en misstänkt får sitta häktad och isolerad. Justitieutskottet vill inte ha någon gräns för vuxna, men tre månader för unga under 18. M, KD och SD säger nej till gräns även för unga..

NT - 30 minuter sedan

Regleringar och räntor hotar techjättar

Digitaliseringvågen under pandemiåret 2020 gjorde fjolåret obegripligt bra för många tunga teknikaktier. I år hotar en kalldusch, med stigande räntor och hot om regleringar – men aktierna fortsätter uppåt ändå..

NT - 30 minuter sedan

Johaug: "Spännande att få möta Frida Karlsson"

I sista stund flög norska landslaget till Sverige i stället för hem till Norge. Perfekt, tyckte Therese Johaug – som fick extra förberedelse i Falun inför helgens dueller mot en viss svensk rival. –Det ska bli spännande att möta Frida Karlsson, säger Johaug..

NT - 1 timme sedan

Polisen: "Föräldrar som vi träffar har ingen aning"

Det blev en intensiv helg med många ingripanden för polisen. Flera personer misstänks nu för olika narkotika- och trafikrelaterade brott..

NT - 1 timme sedan

Covid-19 driver på nätsexbrotten i världen

Lockdowns och mer tid framför datorn har förändrat förutsättningarna för förövare på nätet. Poliser runt om i världen rapporterar om fler sexualbrott mot barn som en följd av coronapandemin. Sverige går dock emot trenden..

NT - 45 minuter sedan

Puerto Rico sätter ner foten mot kvinnovåld

Puerto Rico har utlyst nödläge och skapat en handlingsplan för att tackla problemen med våld mot kvinnor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.