Dalarnas tidningar > Nyheter

Wednesday, 20 January, 16:34

Dalarnas tidningar - 13 jan 21 kl. 20:50

Färre besökare efter serveringsstopp på kvällar – färre anmärkningar på trängselDe skärpta restriktionerna för att minska trängseln ser ut att ha följts på serveringar i Falu....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Falu

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Färre, besökareefter , serveringsstopp, kvällar, färre, anmärkningar, trängsel
Skånskan - 04 jun 16 kl. 16:53

Många besökare när Bo 100 öppnade dörrarna

MALMÖ Många besökare tog chansen att titta in i den lummiga trädgården när boföreningen Bo100 på Monbijougatan bjöd in till öppet hus vid 25-årsfirandet på lördagen.– Det här är ett fantastiskt sätt att bo på. Vi var med och bestämde hur huset skulle utformas inför inflyttningen 1991 och nu är vi lika delaktiga, säger Rose-Marie och Raymond Clock.

SN - 04 okt 12 kl. 07:25

SN-TV: Skattkammare öppnas för besökare

Under fyra höstkvällar öppnar nu Sörmlands museum sitt magasin för besökare. SN har tittat in bakom kulisserna. Läs mer - klicka här.

SmålandsPosten - 24 feb 14 kl. 06:08

Många besökare på Vintermarknad

Vildsvinskorv, ponnyridning och blandade ostar, under lördagen var det dags för årets upplaga av Näshults vintermarknad.
– Det känns jättebra, vi är väldigt nöjda och intresset har ökat sen förra året och det är kul att en marknadsplats som användes för 150 år sen får blomma upp igen, säger Erik Hjärtfors en av arrangörerna till vintermarknaden.
Det är för andra året i rad som Vintermarknaden arrangeras i Näshult och nästan 50 knallar var på plats för att sälja sina varor.

Corren - 23 jul 19 kl. 16:00

Evenemanget lockar besökare till Rogslösa

Sommarens måndagskvällar är lika med föreläsningskvällar för alla som bor i Rogslösa med omnejd, och denna afton är inget undantag..

Nya Wermlands Tidningen - 08 aug 13 kl. 07:30

Flera tusen besökare väntas till Trollbröllopet

Bygdespelet Trollbröllopet spelas i år upp under tre kvällar, under tiden den 9-11 augusti. En nyhet i år är att det finns en utställning om fäbodlivet vid spelplatsen..

Skånskan - 27 aug 19 kl. 05:00

Nytt besöksrekord för Elfstrands

Sjöbo 515 personer har besökt Elfstrands krukmakerimuseum den här sommaren. Det är 39 fler jämfört med i fjor.
– Det har varit den bästa säsongen hittills av de sex år som jag och Alice Blindby har guidat här, säger Anna Gunnert.

YA - 09 dec 13 kl. 06:30

Färre poliser på fältet framöver

Foto: Tomas Nyberg
Färre poliser ute på fältet. Stängt i receptionen i polishuset i Ystad på lördagar och stor risk för längre köer på vardagar. Det kan bli följden i Ystad av de sparkrav som finns på polisen i Skåne.

Barometern - 10 mar 14 kl. 06:44

Artister klara till allsångskvällar

Towe Widerberg börjar nu få ihop programmet till sommarens allsångkvällar i Folkets park. – Jag är övertygad om att parken kommer att blomstra i sommar, säger Towe Widerberg som själv kommer att leda kvällarna från scenen.
Till sin hjälp har han hustrun Charlotta, ett knippe musiker och ett gäng unga duktiga sångerskor.

YA - 28 sep 17 kl. 00:01

Färre badare än beräknat

Målet på 52 500 betalande besökare om året i Sjöbo simhall kommer troligen inte att nås. Även friluftsbaden vållar bekymmer..

Helsingborgs Dagblad - 31 okt 12 kl. 12:24

Författarkvällar med utsålda hus

Bibliotekets författaraftnar på Tivolihuset arrangeras i höst inför utsålda hus. 250 biljetter sålde snabbt slut inför Tommy Körbergs besök i förra veckan och redan då var det klart att 250 tillgängliga biljetter även var slut inför författaren Herman Lindqvists besök på söndag 4 november.Här får hugade besökare i stället sätta sitt hopp till en återbudslista..

Nya Wermlands Tidningen - 27 aug 14 kl. 06:00

Bjuder in till stilla måndagskvällar

Varje måndag under hösten bjuder Karlskoga församling in besökare som vill stanna upp och reflektera i en hektisk tillvaro. Under temat ”liv och existens” anordnar de samtalskvällar, gudstjänster och ”Spa för kropp och själ”. Och alla är välkomna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.