NT > Nyheter

Wednesday, 20 January, 05:45

NT - 13 jan 21 kl. 20:30

Dumpades av Hästen – öppnar dörren för återkomstEfter tre och ett halvt år i klubben fick Rikard Olsén inget förnyat kontrakt i Vita Hästen och hamnade i Kristianstad. "Jag kan sakna tiden i Norrköping", säger backen..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Hästen, Rikard Olsén, Vita Hästen, Kristianstad, Norrköping

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dumpadesav , Hästenöppnar , dörrenför , återkomst

Fler nyheter från NT

NT - 10 minuter sedan

Försvarschefen: "Nu börjar VM på riktigt"

Det svenska försvarsspelet har hyllats i VM, men Max Darj hoppas att det finns mer att ge. –Nu börjar VM på riktigt och vi kommer att behöva vara ännu skarpare, säger mittsexan inför kvällens match mot Belarus..

NT - 15 minuter sedan

Hela landet bör faktiskt sitta ihop

Regeringens sänkta ambitioner för landets infrastruktur är oroväckande. Och det bör oroa fler än norrbottningar och västerbottningar..

NT - 15 minuter sedan

Uppgift: Trump kommer att benåda Bannon

Enligt källor till CNN kommer USA:s avgående president Donald Trump som en av sina sista gärningar på ämbetet att benåda den tidigare chefsstrategen Steve Bannon..

NT - 15 minuter sedan

Fler kvinnor med misstänkta biverkningar

Kvinnor är överrepresenterade bland fall om misstänkta biverkningar efter vaccinering mot covid-19, enligt Läkemedelsverket. Myndigheten misstänker att kvinnor är mer benägna att rapportera sina symtom..

NT - 30 minuter sedan

Donald Trump fortsatt portad från Youtube

Google-ägda Youtube fortsätter att blockera president Donald Trump från videoplattformen, då man oroas för inlägg som uppmuntrar till våld inför överlämnandet av presidentämbetet..

NT - 30 minuter sedan

Fler smittade spelare inför Australian Open

Ytterligare fyra personer med koppling till Australian Open, varav två tennisspelare, har testat positivt för covid-19 i Australien. Sammanlagt har nu tio smittofall dykt upp inför tävlingarna..

NT - 15 minuter sedan

En president flyttar in – så funkar det

En fika i Blå rummet på installationsdagens morgon. Det brukar vara den avgående presidentens sista åtagande i Vita huset. Men det är bara en av många traditioner som ställs på ända denna mycket ovanliga flyttdag i USA:s presidentresidens..

NT - 15 minuter sedan

Så ser Joe Bidens installationsdag ut

Dagen B, som i Biden, är här. Under rigoröst säkerhetspådrag och med osedvanligt liten publik väntas demokraterna Joe Biden och Kamala Harris i dag sväras in som USA:s president och vicepresident..

NT - 15 minuter sedan

Det här lämnar Donald Trump efter sig

Han blåste in i Vita huset med ett maxat Twitterkonto, tuff retorik och ett löfte om att göra USA stort igen. Fyra år senare är USA pandemistukat och skakat efter en attack mot kongressen – och rättsväsendet är påfyllt med konservativa domare. Här är Donald Trumps arv, utan inbördes rangordning, i sex punkter..

NT - 1 timme sedan

Norrlandskusten rustar för nytt snökaos

Knappt har snön från förra veckans snösmocka hunnit schaktas bort förrän det är dags igen. I Västernorrland och Västerbotten rustas det för ännu ett snöoväder..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.