UNT > Lokalt

Sunday, 24 January, 00:01

UNT - 13 jan 21 kl. 20:00

"De boende längtar efter att det ska bli som vanligt"Vaccinationsarbetet bland de äldre har äntligen tagit fart i Tierps kommun. "De har sett fram emot det här", berättar Helen Pellonpää, enhetschef vid Wesslandia vård och omsorgsboende.
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Tierps, Helen Pellonpää, Wesslandia

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De boende, längtarefter att det ska bli , som vanligt
Hela Gotland - 16 mar 11 kl. 14:10

Nu smakar vattnet som vanligt igen

Nu har boende i Levide, Hablingbo och Silte åter fått dricksvatten som smakar som det ska..

SmålandsPosten - 26 jun 14 kl. 07:16

Blidingsholms gård blir boende för asylsökande flyktingar

Ett boende för 70 asylsökande ska öppnas på Blidingsholms gård i sommar. Avtalet mellan Migrationsverket och Carl-Gustav Gustavsson på gården förväntas bli färdigt i nästa vecka. – Bara den senaste veckan har 2?

Skånskan - 08 dec 18 kl. 15:00

Trivselpunkten kvar när boende flyttar

STAFFANSTORP När Pilegården stängs och Humana med personal och vårdtagare flyttar till nytt vårdboende i Sockerstan blir mötesplatsen Trivselpunkten kvar i nuvarande lokaler i centrum.Enligt tillförordnade socialchefen Leila Misirli ska Trivselpunkten inte förändras.
– Det finns inga planer alls på att förändra utbudet på Trivselpunkten när Skolgatanboendet flyttar till Sockerstan.

SmålandsPosten - 23 maj 14 kl. 07:25

De bor i energisnålt hus som ger elöverskott

I drygt ett år har familjen Provencher bott i ett miljövänligt så kallat plusenergihus i Växjö. Huset som finns på Östra Lugnet är Sveriges enda i sitt slag. Under halva året genererar huset överskottsenergi.

Cornucopia - 21 jun 17 kl. 23:31

Barentsburg - som om Sovjetunionen aldrig föll

Medan Pyramiden är övergiven har Ryssland hållit kvar vid den olönsamma gruvan i Barentsburg. Här går livet vidare, men det är som att Sovjetunionens fall aldrig nått dit. Det är en intressant studie i misär i jämförelse med överflödet och välståndet hos grannen norska Longyearbyen, och är punkt för punkt ett tydligt exempel på vad 46 år av kommunistisk diktatur, följt av 25 år av kleptokratisk fascistisk diktatur gör för välstånd.

BT - 28 jun 13 kl. 14:59

Fritidsgården öppet för oroliga boende

Händelsen i parkeringshuset på Distansgatan har skapat oro på Hässleholmen och fritidsgården Hässlehus kommer att hålla öppet för alla boende som vill prata om det som inträffat. I kväll håller fritidsgården vid Hässletorg öppet som vanligt till 23.30.

BT - 28 jun 13 kl. 14:59

Öppet hus för oroliga boende

Händelsen i parkeringshuset på Distansgatan har skapat oro på Hässleholmen och fritidsgården Hässlehus kommer att hålla öppet för alla boende som vill prata om det som inträffat. I kväll håller fritidsgården vid Hässletorg öppet som vanligt till 23.30.

BT - 22 dec 14 kl. 10:33

Boende på Hulta bestörta: "Det är bedrövligt"

"Inte nu igen." Förbipasserande trodde inte sina ögon när de såg förödelsen på Hulta torg. I maj blev torgets pizzeria och frisersalong utbrända.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Boende bedrövade efter rånet i Forssa

Närbutiken Coop Konsum i Forssa var öppen som vanligt vid lunchtid på måndagen, trots att den rånats av en knivbeväpnad man strax före stängningsdags på söndagskvällen.
Men boende och kunder till butiken pratar nedstämt om att det känns hemskt och att ännu ingen gripits för brottet gör situationen värre, konstaterar de..

SmålandsPosten - 13 apr 17 kl. 20:59

Boende i Paradiset kan dricka sitt vatten igen

Under torsdagskvällen gick Älmhults kommun ut med att boende i Paradiset kan dricka sitt vatten som vanligt igen..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Hon borde stenas till döds – precis som kvinnan i artikeln"

LÄS MER:Del 1: "Reinfeldt utförsäkrade fel svensk"LÄS MER:Del 2: "Som vanligt när det gäller invandrare!"Samtal i grupper sker överallt och hela tiden på Facebook. Vi hittar likasinnade att skratta tillsammans med, tar del av varandras åsikter och får artiklar anpassade för våra egna åsikter levererade.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.