Aftonbladet > Opinion

Friday, 15 January, 21:18

Aftonbladet - I förrgår: 19:45

Eva Nordmark - din syn på LO provocerar
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Nordmark, LO

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Eva, Nordmarkdin , synpå LO , provocerar
Expressen - 27 mar 20 kl. 11:44

Eva Nordmark: Kan bli värre än under finanskrisen

Under fredagen höll arbetsmarknadsministern Eva Nordmark och näringsministern Ibrahim Baylan pressträff. Där uppmanade Eva Normark alla att gå med i a-kassan samtidigt som hon flaggade för en historisk kris. – Det är en väldigt snabb utveckling den senaste veckan, säger Eva Nordmark.

Expressen - 15 sep 19 kl. 22:43

Eva Nordmark: Kan få hjälp utan fysiska kontor

Eva Nordmark (S) har i rollen som TCO-ordförande varit kritisk mot reformeringen av Arbetsförmedlingen.Trots det är projektet nu ett av de största som ligger på hennes bord som ny arbetsmarknadsminister.– Det jag hoppas som ny minister är att skapa förutsättningar över tid, säger Eva Nordmark i intervju med SVT:s ”Agenda”.

VA - 12 maj 11 kl. 16:19

Eva Nordmark blir TCOs nya ordförande

12 maj Förstora Idag valdes Eva Nordmark till TCOs nya ordförande  av en enig arbetsgrupp . Hon kommer närmast från SKTF där hon varit förbundsordförande de senaste 12 åren. Nordmark har nämnts i spekulationerna länge men hela tiden svarat nej till frågan om hon kandiderat till nya ordförandeposten.

SVT - 15 sep 19 kl. 22:21

Eva Nordmark (S) om Arbetsförmedlingen: ”Det viktiga är inte att det finns kontor”

Som TCO-ordförande var Eva Nordmark mycket kritisk till besparingarna inom Arbetsförmedlingen och krävde tidigare i år att regeringen skulle skjuta till pengar, något som inte gjordes. Som nytillsatt arbetsmarknadsminister vill inte Nordmark svara på om hon nu kommer se till att det blir mer pengar. – Höstbudgeten kommer i veckan.

SR - 11 maj 11 kl. 14:37

Eva Nordmark utsedd till ny TCO-ordförande

Eva Nordmark valdes i dag till ny ordförande för TCO, den fackliga centralorganisationen för tjänstemän. Hon efterträder Sture Nordh som varit TCO-ordförande i 12 år..

NSD - 11 apr 13 kl. 18:25

Eva Nordmark ny ordförande för LTU

Eva Nordmark, ordförande för TCO, blir ny ordförande i universitetsstyrelsen för Luleå tekniska universitet (LTU).Ny i sammanhanget är bland andra Karl Petersen (S), avgående kommunalråd i Luleå..

SVT Debatt - 19 mar 18 kl. 09:37

Eva Nordmark: ”välkommen till verkligheten, politiker!”

”Vi tror att det är viktigt för politikerna att ta del av de förutsättningar som finns på arbetsplatserna och lyssna till den erfarenhet som polisen, läraren eller sjuksköterskan har”, skriver Eva Nordmark (TCO)..

Expressen - 10 sep 19 kl. 10:42

Eva Nordmark blir ny minister

TCO-ordföranden Eva Nordmark, 48, utses i dag till arbetsmarknadsminister, enligt Expressens uppgiftslämnare. – Det har varit klart i några dagar, säger en källa. Hon ersätter därmed Ylva Johansson som blir Sveriges nya EU-kommissionär.

DI - 10 sep 19 kl. 10:57

Uppgifter: Eva Nordmark blir ny arbetsmarknadsminister enligt Expressen

TCO-ordföranden Eva Nordmark utses i dag till arbetsmarknadsminister, uppger Expressen och hänvisar till källor. .

SVT - 10 sep 19 kl. 11:29

Uppgifter: Eva Nordmark blir ny arbetsmarknadsminister

Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson föreslogs för en månad sedan att bli Sveriges nya EU-kommissionär. Nu uppger en källa enligt Expressen att det blir TCO-ordföranden Eva Nordmark som ersätter henne..

DN - 10 sep 19 kl. 15:10

Eva Nordmark ny arbetsmarknadsminister – detta blir hennes utmaningar

I dagens regeringsförklaring meddelade Stefan Löfven att Eva Nordmark blir Sveriges nya arbetsmarknadsminister.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.