Expressen > Nöje

Tuesday, 26 January, 00:12

Expressen - 13 jan 21 kl. 19:53

SVT-profilen om vägen tillbaka efter sjukdomenI somras drabbades SVT-profilen Inger Ljung Olsson, 53, av en hjärnhinneblödning.Nu berättar hon själv om tiden efter sjukdomen i sitt egna program ”Go'kväll”.– Ibland slår det mig, vad det är som hänt mig. Det är inte klokt. När jag ser bilder på det så fattar jag ju.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SVT, Inger Ljung Olsson, Go

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVT-profilenom , vägentillbaka efter , sjukdomen
News55 - 04 okt 16 kl. 11:41

SVT-profilen Bosse Hansson: ”Nu går det brant nedåt”

Efter 50 år i branschen som en av TV-Sveriges mest uppskattade sportprofiler lämnade Bosse Hansson SVT och gick i pension. Idag lever han ett stilla liv som pensionär samtidigt som han kämpar med hälsan. – Det är kaos för närvarande, jag är så dålig på grund av den här sjukdomen jag har.

Expressen - 05 apr 17 kl. 23:04

SVT-profilen borta – efter plötsliga sjukdomen

SVT-profilen och husexperten Erika Åberg blev plötsligt allvarligt sjuk efter en förkylning – och har vårdats på sjukhus under en längre tid. Men nu meddelar hon på Instagram att hon fått komma hem. "Efter en och en halv vecka på sjukhus är jag äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN hemma igen!

Nyheter 24 - 26 mar 11 kl. 16:13

SVT-profilen dog efter lång kamp med sjukdomen


Jan Svanlund dog vid 69 års ålder. Lördagen blev en svart dag för Sveriges Television. Jan Svanlund, 69, gick ur tiden efter en längre tids sjukdom.

Expressen - 30 mar 17 kl. 17:41

SVT-profilen svårt sjuk – vårdades på intensiven

SVT-profilen och husexperten Erika Åberg är allvarligt sjuk och har vårdats på sjukhus i en vecka.  På Instagram berättar profilen om sjukdomen. "Det som verkade vara en kraftig förkylning utvecklade sig till ett livshotande tillstånd" skriver hon..

Expressen - 05 okt 12 kl. 21:53

SVT-profilen utkastad från kafé för barnvagn

SVT-profilen Björn Becksmo blev utkastad från ett kafé på Kungsholmen i Stockholm på fredagen. Anledning: Barnvagnen med nio månader gamla dottern tog för mycket plats. ?

Expressen - 07 apr 20 kl. 09:18

SVT-profilen: ”Jag vet var Zlatans näsa finns”

Att Zlatan Ibrahimovic köpte in sig i Hammarby väckte ilska i Malmö. Flera gånger vandaliserades statyn av fotbollsstjärnan. Bland annat sågades näsan av.

GöteborgsPosten - 06 mar 16 kl. 13:19

SVT-profilen i spåret: Passa dig gubbe!

Rickard Olsson kämpar inte bara mot klockan på vägen till Mora – profilen själv och medåkarna utgör de största hindren. – Passa dig gubbe, utbrast Olsson strax efter start..

ÖstersundsPosten - 21 apr 16 kl. 08:18

SVT-profilen hittar lugnet hemma i tidlösa villan med närhet till havet

Det är vår i luften, fåglarna kvittrar och skolbarnens sorl hörs från skolgården som ligger på andra sidan gatan. Bostadsområdet kring Fagerviks skola är väldigt speciellt. Längs en lång nedförsbacke kantas vägen av hus, där inget är det andra likt.

Aftonbladet - 22 jun 20 kl. 09:33

SVT-profilen om den okända bakgrunden

▸ Nike Nylander om uppväxten och vägen till tv.

Expressen - 02 mar 17 kl. 22:41

Efter sjukdomen – profilen borta från SVT

Under torsdagen återvände SVT-profilen och meteorologen Pererik Åberg till tv-rutan efter en lång sjukskrivning. Nu berättar han om sin depression, kraven på sig själv och vägen tillbaka. – Det har varit helhjärtat stöd från alla och en otrolig värme och omtanke, säger han till Expressen..

Expressen - 11 maj 17 kl. 09:03

SVT-profilens glädje efter svåra sjukdomen

SVT-profilen Erika Åberg vårdades på intensivvård på sjukhus, efter en förkylning som visade sig vara ett livshotande tillstånd.Nu berättar hon om vägen tillbaka."I dag är det sju veckor sedan jag fördes med ambulans till sjukhuset" skriver hon på Instagram..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.