Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 16 January, 03:33

Nerikes Allehanda - I förrgår: 19:52

Berusad man blottade sig på kafé i centrala Örebro – greps av polisDen berusade mannen hotade och ofredade personal på ett kafé i Örebro. När han till slut blottade....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Örebro

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Berusadman , blottadesig på , kaféi , centrala, Örebro, greps av polis
Nerikes Allehanda - 21 mar 17 kl. 10:09

Ung man pistolhotades på kafé i centrala Örebro och pressades att köpa ut telefoner

Inne på ett kafé i centrala Örebro visade de två männen upp en pistol, sedan tvingade de en man att hämta ut mobiltelefoner och en surfplatta till dem. Nu har männen – som också misstänks för narkotikasmuggling – åtalats för utpressning och övergrepp i rättssak..

Sydsvenskan - 07 dec 12 kl. 06:30

Nytt Ambrosia-kafé i centrala Malmö

Ambrosia öppnar ett kafé på Hamngatan 4 i Malmö i december. I augusti smygöppnade de en butik i lokalen, men har nu tillfälligt stängt för renovering.Det blir som ett kombinerat kafé och konditori med till exempel grillade mackor och luncherbjudanden.??

GöteborgsPosten - 16 okt 11 kl. 23:37

Kraftig smäll i kafé i centrala Göteborg

En ruta krossades och en smäll hördes på ett kafé på Andra Långgatan i Göteborg sent på söndagskvällen..

Sydsvenskan - 17 aug 14 kl. 19:55

Brand i kafé i centrala Lund

En brand bröt ut i ett kafé på Svartbrödersgatan i Lund vid 19.30-tiden. .

Expressen - 15 dec 14 kl. 00:42

Gisslandrama på kafé i centrala Sydney

Ett gisslandrama utspelar sig i Sydney. Enligt flera internationella medier har polisen omringat ett kafé där flera personer hålls som gisslan..

Västerbottens Folkblad - 07 maj 11 kl. 10:08

Berusad pojke i centrum

SKELLEFTEÅ Sent på fredagskvällen omhändertogs en kraftigt berusad 15-åring i centrala Skellefteå. SKELLEFTEÅ Sent på fredagskvällen omhändertogs en kraftigt berusad 15-åring i centrala Skellefteå. Vid 23.

Expressen - 08 nov 14 kl. 23:56

Kafébrand i centrala Malmö: "Var anlagd"

Sent på lördagskvällen gick automatlarmet på ett kafé i centrala Malmö. Räddningstjänsten misstänker att branden var anlagd och larmade polisen. – Det var tydligt att branden var anlagd, säger Torbjörn Krokström, inre befäl vid Räddningstjänsten Syd..

DN - 15 dec 14 kl. 00:33

Gisslandrama i centrala Sydney

En pistolbeväpnad man ska på måndagsförmiddagen, lokal tid, ha förskansat sig inne på ett kafé i centrala Sydney i Australien. Uppgifter finns om att en person inne i kaféet viftar med Islamiska statens flagga, skriver tidningen Sydney Morning Herald. Enligt polisen kan det röra sig om gisslantagning..

BT - 03 dec 12 kl. 11:21

Nekades komma in på kafé med permobil - anmäler till DO

Ägaren till ett kafé i centrala Borås ska ha nekat en man i premobil att komma in. Nu anmäler mannen saken till Diskrimineringsombudsmannen (DO). Händelsen inträffade i november.

Nerikes Allehanda - 11 sep 14 kl. 21:39

Hotade kaféägare och slog sönder ruta

Två män ska ha hotat en kaféägare och krossat en fönsterruta på ett kafé i centrala Örebro. De sprang från platsen men kunde sedan gripas av polisen..

DN - 03 nov 18 kl. 14:35

Kafé i Moskva skyltar öppet: ”Bögar äga ej tillträde”

MOSKVA. ”Bögar äga ej tillträde”, står det på en skylt i fönstret på ett kafé i centrala Moskva. Företagaren, German Sterligov, har öppnat flera kaféer med samma budskap i Moskva, Sankt Petersburg och Kirov..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.