SVT > Inrikes

Friday, 15 January, 22:45

SVT - I förrgår: 19:42

Försvarsministern åkte på Finlandsresa över nyårFörsvarsminister Peter Hultqvist (S) besökte Finland över nyår, rapporterar Expressen. Hultqvists pressekreterare Toni Eriksson bekräftar att resan delvis genomfördes i privat syfte men även för att träffa Finlands försvarsminister Antti Kaikkonen. – Försvarsministern har uppfyllt alla svenska och finska krav i och med den här resan, säger Toni Eriksson..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Finlandsresa, Peter Hultqvist, Finland, Expressen, Toni Eriksson, Finlands, Antti Kaikkonen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försvarsministern, åkte, Finlandsresaöver , nyår
SvD - 07 nov 16 kl. 18:07

Försvarsministern åkte på safari med regeringsplanet

SvD GRANSKAR Försvarsminister Peter Hultqvist hade fem månader på sig att planera en tjänsteresa till Afrika. Ändå blev regeringsplanet stående i Botswana över en helg, samtidigt som Hultqvist och fem medarbetare var på privat safari och övernattade på lyxiga Tau Game Lodge..

Regeringen - 12 maj 16 kl. 14:15

Försvarsministern besökte Ledningsregementet

Försvarsminister Peter Hultqvist besökte den 11 maj Ledningsregementet och IT-försvarsförbandet i Enköping. Under besöket fick försvarsministern bland annat en genomgång av regementets ansvarsområde och besökte en brigadledningsplats..

Regeringen - 31 mar 17 kl. 16:05

Försvarsministern besökte Lettland

Försvarsminister Peter Hultqvist besökte Lettland den 30-31 mars. Besöket innehöll bland annat möte med den lettiska försvarsministern och ett besök på Natos center för strategisk kommunikation (NATO StratCom) i Riga..

Regeringen - 16 maj 18 kl. 17:12

Försvarsministern besökte Uddevalla och Alingsås

Den 15 till 16 maj besökte försvarsminister Peter Hultqvist Uddevalla och Alingsås. Under besöket träffade försvarsministern representanter från Försvarsmaktens röjdykardivision, civilförsvaret, räddningstjänsten och hemvärnet..

Regeringen - 16 nov 12 kl. 09:01

Försvarsministern diskuterar jämställdhet och rekrytering i Halmstad

Försvarsministern besökte igår Militärhögskolan och luftvärnsregementet Lv 6 i Halmstad. Hon pratade jämställdhet i försvaret med ett kvinnligt nätverk, och fick tips om hur man kan rekrytera till Försvarsmakten från Lv 6 som lyckats väl med att locka till sig ungdomar. Försvarsdepartementet, 16 november 2012.

YLE - 10 mar 14 kl. 10:55

Haglund hoppas träffa ryske försvarsministern i höst

Försvarsminister Carl Haglund (SFP) bedömer att situationen i Ukraina fortfarande är allvarlig. Läget är mycket spänt, men det positiva är att ingen part har ansett det vara vettigt att låta situationen eskalera till en väpnad konflikt. En eskalering av konflikten kan ändå inte uteslutas, säger Haglund som idag öppnade den 209 nationella försvarskursen i Ständerhuset i Helsingfors.

Corren - 16 okt 19 kl. 16:00

Försvarsministern på besök i Linköping

Försvarsministern Peter Hultqvist besökte Flygvapenmusem i Malmslätt på onsdagen..

Regeringen - 16 maj 17 kl. 12:11

Försvarsministern besökte FN i New York

Den 15 maj besökte försvarsminister Peter Hultqvist FN i New York, där han bland annat deltog som Sveriges representant i en öppen debatt om sexuellt våld i konflikt i FN:s säkerhetsråd och besökte Sveriges representation vid FN..

Regeringen - 04 mar 16 kl. 10:51

Försvarsministern besökte multinationell övning Norge

Peter Hultqvist besökte den multinationella storövningen Cold Respons 2016 i norska Trøndelag den 4 mars. Sverige medverkar med drygt 2 000 personer i övningen som samlar delatagare från 15 länder..

Regeringen - 04 mar 16 kl. 10:51

Försvarsministern besökte multinationell övning i Norge

Peter Hultqvist besökte den multinationella storövningen Cold Respons 2016 i norska Trøndelag den 4 mars. Sverige medverkar med drygt 2 000 personer i övningen som samlar delatagare från 15 länder..

Regeringen - 03 sep 16 kl. 14:32

Försvarsministern besökte flygvapenövning

Försvarsminister Peter Hultqvist besökte den 3 september den pågående Flygvapenövning 16 i södra Sverige. Övningen genomförs i år tillsammans med ett finskt flygande förband. - Den militära förmågan måste kontinuerligt uppdateras.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.