NT > Nyheter

Tuesday, 19 January, 11:54

NT - 13 jan 21 kl. 19:15

Ministern till motattack – ellagen får effektMer investeringar kombinerat med pressade elnätspriser. Energiminister Anders Ygeman (S) slår tillbaka och anser att kritikerna har fel..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Anders Ygeman

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ministerntill , motattack, ellagenfår , effekt
Expressen - 01 aug 13 kl. 00:57

Därför dödshotade han ministern

Han dödshotade sin chef, moderate ministern Ulf Kristersson, på Twitter. I polisförhör berättar nu mannen, som är medlem i ett militärt sällskap, om orsaken: ? Jag ser det som att jag är attackerad och så går jag till motattack.

BT - 03 mar 14 kl. 17:42

Boråsföretag fick svar av ministern

En central fråga för åkeriföretag är hur man ska möta konkurrensen från utländska, och ibland oseriösa åkare som bryter mot både svenska och EU-regler utan påföljd. Det och ett flertal andra frågor fick infrastrukturministern svara i går på vid ett besök på Borås Bilfrakt i Borås. I dag var infrastrukturminister Catharina Elmsäter Svärd (M) på blixtvisit i Borås.

Trelleborgs Allehanda - 30 apr 13 kl. 09:37

Föreslår förändringar i ellagen

Förändringar i ellagen ska ska förbättra möjligheterna att se till att elnätsföretagen inte tar ut för höga avgifter av sina kunder.
Energimarknadsinspektionen (EI) föreslår ändringar i de regler som rör elnätsföretagens intäktsramar. - Syftet är att få större tydlighet så att både kunder och företag vet vad som gäller, säger Anne Vadasz-Nilsson, generaldirektör på EI.

Expressen - 12 nov 13 kl. 11:25

50-åring dömdes efter dödshot mot ministern

En 50-årig man dömdes i dag av Attunda tingsrätt till dagsböter för att ha dödshotat socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) på Twitter.I polisförhör har mannen berättat:– Jag ser det som att jag är attackerad och så går jag till motattack. – Han får ta smällen för min ilska..

BT - 24 feb 14 kl. 21:19

Ministern flyttade in vid SP

Det behövs mer kunskap för att kunna bygga miljösmart, anser bostadsminister Stefan Attefall. I dag var han i Borås för att inviga en testvilla vid SP – men han avvisar samtidigt ekonomiskt stöd till privatpersoner som vill bygga energisnålt. I dag flyttade den påhittade familjen Grankvist in i den röda testvillan, som byggts alldeles intill SP:s parkering.

SVT - 17 jun 16 kl. 11:52

Ministern försvarar sjuklöneförslag

Regeringens förslag om att arbetsgivarna ska få ökat ansvar för anställdas sjuklöner möts av högljudd kritik och oro. Förslaget är nödvändigt, anser ministern, om inte arbetsmarknadens parter kan presentera andra åtgärder med effekt mot sjukfrånvaron..

BT - 03 feb 12 kl. 00:30

I väntan på en Lööf-effekt

Centerledaren Annie Lööf fanns inte med under presskonferensen med anledning av att Astra Zeneca avvecklar sin forskningsenhet inom neurovetenskap. På regeringens hemsida stod heller inga uppdrag inbokade för näringsministern. Istället fick utbildningsminister Jan Björklund ensam svara på journalisternas spörsmål.

Kristianstadsbladet - 08 maj 13 kl. 16:38

Polis till motattack mot SVT-program

Anfall är bästa försvar för Jönköpings-polisen.När Uppdrag Granskning (UG) visar hur flera poliser bryskt behandlar en ung fyllerist slår myndigheten tillbaka med ljudfiler och intervjuer på webbplatsen, och chatt med en av cheferna.
- Uppdrag Granskning ger en bild av ett övervåld som vi inte känner igen oss i.

SVT - 25 nov 15 kl. 22:03

Ministern backar polisledningen

Polisförbundet är mycket kritiskt till omorganisationen inom polisen. Men inrikesminister Anders Ygeman (S) menar att man inte bör dra ned på tempot i organisationen. – Det kan få rakt motsatt effekt och bara förlänga plågan..

Dalarnas tidningar - 09 mar 16 kl. 15:22

Ministern kan inte lova någon snabb hjälp för Dalabanan

Tidigare har DT berättat att eftersatt underhåll gör att Trafikverket inte satsar på hastighetshöjande åtgärder på Dalabanan som planerat de kommande åren. Detta på grund av spårens eftersatta standard. Underhåll måste till för att satsningen ska få avsedd effekt..

DI - 05 mar 20 kl. 09:28

Ministern: Coronaeffekten blir stor – och långvarig

Coronaviruset får stor effekt på Sveriges utrikeshandel och även när logistikkedjorna så småningom åter är igång tar det lång tid innan….

Fler nyheter från NT

NT - 45 minuter sedan

Djur på vägen

Trafiken på väg 1153 mellan Kullerstad och trafikplats Klinga i båda riktningarna påverkas av att det har kommit upp djur på vägen, uppger Trafikverket..

NT - 45 minuter sedan

Trafikolycka skapar trafikproblem

En olycka påverkar trafiken i riktning mot Örebro på väg 51 mellan trafikplats Svärtinge och Kolstad uppger Trafikverket..

NT - 45 minuter sedan

Utgrävning drog ut på tiden - nu är gatan trasig igen

2019 invigdes det uppmärksammade gångfartsområdet på St Persgatan. Nu har flera gatustenar spruckit och åtgärder krävs..

NT - 30 minuter sedan

Så ska framtida översvämningar undvikas i syd

Översvämningarna pågick i flera månader och skadorna som följde har kostat mycket att reparera. Efter förra vinterns kraftiga vattenflöden har länen i Sydsverige kommit fram till vad som måste göras för att undvika att det händer igen..

NT - 45 minuter sedan

Oljejättar får nya licenser i Norge

Lundin Energys norska dotterbolag Lundin Energy Norway tilldelas 19 licenser för prospektering i Norge, varav 15 licenser i Nordsjön, två licenser i Norska havet och två i Barents hav..

NT - 45 minuter sedan

Trygghetslarm fungerade – fick ändå inte hjälp

Den äldre kvinna som avled i Luleå i oktober hade ett fungerande trygghetslarm – men larmen blev inte hörsammade av operatören Tunstall, rapporterar SVT Norrbotten..

NT - 1 timme sedan

90 kvadratmeter stort hus i Norsholm sålt till nya ägare

2 800 000 kronor fick Petter och Lena Rylén, båda 57 år, boende på Kvästad Stenslund i Norsholm ge för huset på adressen Kvästad Stenslund 1 i Norsholm..

NT - 1 timme sedan

Djurplågeriåtal: Fiskar lämnades åt sitt öde

När ägaren satt i fängelse lämnades ett 40-tal akvariefiskar i Småland åt sitt öde..

NT - 1 timme sedan

Netflix på dekis inför bokslutet

I kväll sparkar Netflix igång rapportsäsongen för pandemiåret 2020 bland de så kallade Faang-bolagen på Wall Street. Netflix har inför bokslutet tappat 8 procent av börsvärdet sedan årsskiftet..

NT - 1 timme sedan

Senaten rivstartar inför Bidens tillträde

Trycket är högt när senaten, överhuset i USA:s kongress, nu samlas efter ett uppehåll. Dagen innan Joe Biden tillträder som president planeras utfrågningar rörande flera av hans tilltänkta ministrar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.