News55 > Nyheter

Sunday, 24 January, 01:10

News55 - 13 jan 21 kl. 18:41

Svenske analytikern: “Fick sova några timmar”



Premiärmotståndaren Tjeckien byttes ut mot Nordmakedonien. Och gav Sveriges videoanalytiker Mikael Franzén en rivstart på VM-vistelsen i Kairo. – Jag fick sova några timmar i alla fall, säger han. Handbollslandslaget hade inte varit i Egypten i många ti. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Tjeckien, Nordmakedonien, Sveriges, Mikael Franzén, VM, Kairo, Egypten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenske, analytikernFick , sovanågra , timmar
YLE - 27 aug 16 kl. 20:24

Måste man sova gott varje natt - och är det nödvändigt med sömnpiller?

Studier på möss har visat att de dör inom ett par veckor om de inte får sova. Sömnlöshet är ett allvarligt problem för många människor, och sömnpiller har stor åtgång. Läkare varnar ändå för att det alltför lättvindigt skrivs ut medicin och att orsaker till sömnlöshet inte reds ut ordentligt.

YLE - 24 okt 13 kl. 10:01

Därför blir vi sjuka av att sova för lite

Att sova för lite ökar risken för bland annat diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar. Sambandet har påvisats i flera tidigare forskningsprojekt.
En forskargrupp vid Helsingfors universitet har hittat orsaken till varför vi kan bli sjuka om vi sover för lite.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Att sova dåligt – detsamma som att knappt sova alls

Sommar och sol innebär ofta ljusa nätter, festande grannar, skrikande småbarn eller oro över att inte vakna när det är dags att gå till sommarjobbet. Alla dessa faktorer kan också innebära att du sover dåligt och vaknar flera gånger per natt.

Nu visar en ny studie att den som vaknar ofta om natten blir lika trött som den som bara sover ett fåtal timmar per natt, rapporterar SVT.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Har sovit två timmar per natt – i två månaderPolyfasisk sömn

Det började i maj, för två månader sedan. För andra gången skulle gotlänningen Andreas Sallmunds, 33, prova att sova polyfasiskt – en metod som innebär att man delar upp sömnen i intervaller. Nyheter24– Man måste lära kroppen att falla i djupsömn, och vara ganska mentalt stark för att kunna kliva upp exempelvis 04:50.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hon är verklighetens Törnrosa – kan sova tre veckor i sträckTörnrosasyndromet

Tonåringar är kända för sin förmåga att sova i flera timmar. Men det är nog få som kan slå Beth Goodier på fingrarna. Hon kan sova i hela 22 timmar i sträck – men det är dock inget hon är glad över.

Barometern - 02 okt 13 kl. 09:20

Oklart var barn ska sova

Var ska förskolebarnen i Eriksmåla sova?
Det tycks råda delade meningar om var sovplatsen för småttingarna ska vara. Sedan en tid tillbaka finns förskolan ­Solgläntan och biblioteket i samma byggnad i ­Eriksmåla.

Nyan - 26 feb 16 kl. 13:00

Datorspel i 96 timmar

Någon sover i vilorummet eller hemma, en annan tar en tupplur i sin datorstol. Nu pågår Åland LAN-party.
Åland Lan-party arrangeras i Strandnäs skola mellan 24 februari och 28 februari.

Expressen - 05 maj 14 kl. 16:09

Svenske majoren: Satt i en källare i 32 timmar

Han hade ögonbindel och hans händer var fasttejpade i varandra och tvingades sova sittande på en stol i en fuktig källare. Major Thomas Johansson berättade för första gången i dag om hur han och andra observatörer tillfångatogs och hölls som gisslan i Ukraina. Det blev en känslomässig berättelse för Johansson..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hit ska du flytta om du vill sova på jobbetInte bra att sova dåligt

SEOUL. Livet som anställd av de lokala myndigheterna i Sydkoreas huvudstad blev precis lite, eller väldigt, mycket bättre. Enligt Korea Times får de anställda nu nämligen tillåtelse att ta en tupplur efter lunchen.

YLE - 05 jun 15 kl. 10:02

102 timmar fotboll nonstop – spelarna fick sova i en timmes pass

Fotbollsspelare i Southampton i England har gjort ett nytt världsrekord enligt BBC. I ett välgörenhetsjippo spelade allt som allt 36 spelare en match som pågick i över fyra dagar. Matchen började på söndagkväll i Southampton och pågick nonstop ända till strax över midnatt på torsdag.

YLE - 13 mar 13 kl. 17:17

Övertid efter 15 timmar

Hur långa arbetsdagar har du? De flesta svarar åtta timmar eller kanske sju och en halv... Men vad sägs om en arbetsdag på 12-15 timmar?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.